Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Klasseswingers

Klasseswingers's website

Beoordeling

Klasseswingers.nl is de datingsite voor erotische contacten gericht op betrouwbaarheid en stijl. Bij gelijk gestemde ontstaat vaker en sneller een klik en daarom is voor deze doelgroep juist deze benadering gekozen. Klasseswingers richt zich voornamelijk op vrouwen en stellen en wil zich onderscheiden door te hechten aan stijl, discretie en integriteit.

Door proefleden geen directe toegang te geven tot de andere leden wordt er een drempel opgeworpen voor mensen zonder serieuze bedoelingen. Dit moet ook voorkomen dat er veel slapende en nep profielen op de site komen. Als proef lid kun je de site verder wel verkennen omdat de zoekfunctie wel beschikbaar is.

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Nieuw maar veel belovend

  Sterke punten:

  Professionele site. Als stel kunnen wij gratis gebruik maken van de eerste twee maanden.

  Zwakke punten:

  Nog niet heel veel mensen die deze site gevonden hebben.

  Review:

  Toen ik de actie zag heb ik hiervan gebruik gemaakt om de site eens twee maanden te proberen. Leuke reacties gehad en profielen worden erg goed gescreend. Alleen nog wat berichten heen en weer gestuurd, maar ik verwacht snel dat wij met een leuk ander stel zullen afspreken.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Eef
  19 augustus 2014

De nieuwe televisie serie “Nieuwe Buren” zorgt voor een enorme toename in populariteit van swingen onder de Nederlandse mannen en vrouwen. Dat suggereert de erotische datingsite WebSexdate. Het aantal aanmeldingen en geplaatste oproepjes in de categorieën swingers en partnerruil is de afgelopen maand opvallend veel gestegen. Zowel de aanmelding statistieken Lees meer »

2 Maanden gratis proberen bij Klasseswingers De erotische datingsite Klasseswingers heeft een zeer mooie introductie actie. Alle vrouwen en stellen die zich de komende tijd aanmelden krijgen 2 maanden gratis toegang. Dit is geen proef abonnement met beperkte mogelijkheden, maar een volwaardig betaal abonnement. Als je het inschrijfproces hebt doorlopen en Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)