Klasseswingers

Klasseswingers.nl is de datingsite voor erotische contacten gericht op betrouwbaarheid en stijl. Bij gelijk gestemde ontstaat vaker en sneller een klik en daarom is voor deze doelgroep juist deze benadering gekozen. Klasseswingers richt zich voornamelijk op vrouwen en stellen en wil zich onderscheiden door te hechten aan stijl, discretie en integriteit. Door proefleden geen directe toegang te geven tot de andere leden wordt er een drempel opgeworpen voor mensen zonder serieuze bedoelingen. Dit moet ook voorkomen dat er veel slapende en nep profielen op de site komen. Als proef lid kun je de site verder wel verkennen omdat de zoekfunctie wel beschikbaar is.


Klasseswingers Aanmelden


Bij Klasseswingers kun je gratis en makkelijk een profiel aanmaken. Iedereen is welkom op de site, als je nou een koppel of single bent. Eerste wat je gaat doen is een gebruikersnaam, een geldig e-mailadres en een wachtwoord doorgeven. Daarna geef je aan als je single of een stel bent, waar je naar op zoek bent en je geslacht. Bij geslacht zul je zien dat je meerdere opties hebt om te kiezen, dit geldt dan voor de stellen die een account willen maken op klasseswingers. Als laatst wordt er gevraagt als je 18 jaar of ouder bent. Hierna zul je per e-mail een bevestiging ontvangen, die je vervolgens zal moeten accepteren. Indien je dit alles hebt gedaan kun je het profiel verder vorm geven en of direct van start gaan met daten.


Klasseswingers Mogelijkheden


Als nieuwe lid van de site zal je ditect zien wat voor mogelijkheden de site te bieden heeft. Uiteraard kunnen gratis leden alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden, namelijk: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaard berichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Wil je echter ook gebruik maken van de andere mogelijkheden van de site, dan dien je een betaalde abonnement aan te schaffen. De extra mogelijkheden die je krijgt zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken met de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Klasseswingers Kosten


Bij klasseswinger kun je als nieuwe lid alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site. Om volledig gebruik te kunnen maken zal je een abonnement moeten aanschaffen. Op deze kun je dan echt in contact komen met leden van de site. De kosten zijn:


•    1 maand     = € 19,95
•    3 maanden     = € 47,85     = € 15,95 per maand
•    6 maanden     = € 83,70     = € 13,95 per maand
•    12 maanden     = € 143,40     = €11,95 per maand


Artikelen over Klasseswingers

Swingen enorm populair door dramaserie 'Nieuwe Buren'.

De nieuwe televisie serie �Nieuwe Buren� zorgt voor een enorme toename in populariteit van swingen onder de Nederlandse mannen en vrouwen. Dat suggereert de erotische datingsite WebSexdate. Het aantal aanmeldingen en geplaatste oproepjes in de categorie�n swingers en partnerruil is de afgelopen maand opvallend veel gestegen. Zowel de aanmelding statistieken als de statistieken m.b.t. de adve ... [...]

Klasseswingers introductie, 2 maanden gratis!

2 Maanden gratis proberen bij Klasseswingers De erotische datingsite Klasseswingers heeft een zeer mooie introductie actie. Alle vrouwen en stellen die zich de komende tijd aanmelden krijgen 2 maanden gratis toegang. Dit is geen proef abonnement met beperkte mogelijkheden, maar een volwaardig betaal abonnement. Als je het inschrijfproces hebt doorlopen en je hebt een profiel aangemaakt, maak dan ... [...]

Klasseswingers Reviews

  Nieuw maar veel belovend

  Toen ik de actie zag heb ik hiervan gebruik gemaakt om de site eens twee maanden te proberen. Leuke reacties gehad en profielen worden erg goed gescreend. Alleen nog wat berichten heen en weer gestuurd, maar ik verwacht snel dat wij met een leuk ander stel zullen afspreken.

  Sterke punten
  Professionele site. Als stel kunnen wij gratis gebruik maken van de eerste twee maanden.

  Zwakke punten
  Nog niet heel veel mensen die deze site gevonden hebben.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review