Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Victoria Milan

Victoria Milan's website

Beoordeling

Victoria Milan is een internet dating site die zich specifiek richt op diegenen die willen vreemdgaan. Maar ook singles die gewoon op zoek naar vriendschap of een relatie zijn welkom.

Victoria Milan werd opgericht in Noorwegen in 2010 en is in Scandinavië, met meer dan 3.000.000 leden, een van de marktleiders op het gebied van “vreemdgaan dating.” De website VictoriaMilan.com werd gestart in 2012, en groeit gestaag door. Vrouwen betalen trouwens het eerste jaar niets, zodat er een goede verhouding man vrouw is op de site.

Het hele betalingsproces bij Victoria Milan is met grote zorg ontworpen.Op je bankafschriften zul je nooit een vermelding van Vicatoria Milian tegenkomen. Zo kun je lekker spannend daten zonder dat iemand er achter komt. U kunt de functie “paniek” ook gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de echtgenoot (of baas) komt de kamer: Een klik en je bent op een nietsvermoedende pagina … Echter, om je in te schrijven bij Victoria Milan moet  je aardig wat velden invullen (gezichtsbeharing, piercing, tattoo, opleiding, etc) in Deze procedure is nodig om de juiste contactvoorstellen te krijgen,  maar uit onze ervaring  kijken de meeste naar de foto.

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Leuke site.

    Sterke punten:

    Leuke vrouwelijke leden
    Leden die opzoek zijn naar het zelfde
    Veel keuzen en diversiteit.

    Zwakke punten:

    Af een toe wel eens een technische storing gehad met het chatten, maar dit werd redelijk snel opgepakt. Verder was mijn website in het Frans en heb naar lang zoeken tog nog gevonden hoe dit veranderd kan worden. Toen ging het navigeren een stuk makkelijker!

    Review:

    Ik begon aan de site met een knoop in mijn maag. Het was ook pas na een promotie campagne waarin ik voorzien werd van een kortingscode dat ik mijn profiel heb opgewaardeerd. Het ging allemaal vrij makkelijk. Een paar leuke foto's van mezelf erop gezet en het ging echt als een tierelier. Heb uiteindelijk wel veel moeite moeten doen voor een (seks)date...maar zeker de moeite waard!

    Bijzonderheden:

    Vrouwen met karakter die weten wat ze willen en er niet omheen gaan. Voldoe je aan de eisen, dan zit je goed!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    NiemandWeetNiemandWeet
    02 februari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    VICTORIAMILAN =FAKE

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Deze website is duur en ook nog eens fake. Gemiddeld slechts 10 vrouwen online. Geen contact mogelijk met de admin. Afkeuring van foto's zonder reden. Bij vragen geen enkele reactie. Het aanbod is echt diep triest. Begin hier niet aan. U krijgt er spijt van!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    BOSS
    08 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Victoria milan

    Sterke punten:

    Veel mannen en actieve leden. Ook heb ik aantal gesprekken gehad met vrouwen over koe´tjes en kalfjes en kreeg ik geen standaard berichten die zouden moeten lijken op een computer die erachter zit.

    Zwakke punten:

    Lay/out is een beetje saai, maar als dat het enige is ..

    Review:

    Geweldige site. Ik heb op de site een man ontmoet waarbij ik al mijn open minded ideeen kwijt kan. Dit is een totale verrijking van mijn seksleven die ik hiervoor nog nooit had meegemaakt met mijn huidige man..
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Alexandra
    18 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Kom maar door met het avontuur

    Sterke punten:

    Goede overzichtelijke site;
    Er zijn veel mannen uit mijn omgeving;
    Bijna iedereen heeft een profielfoto

    Zwakke punten:

    Ik zie ook profielen uit andere landen, die interesseren me niet zo.

    Review:

    Mijn man en ik zaten nogal in een sleur in ons huwelijk en ik wilde de spanning terug. Na een aantal spannende chats met mannen heb ik mijn eerste paar dates gepland en ben meer dan voldoen. Super dat er zo'n site is!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jenny
    18 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Wat een spannende site

    Sterke punten:

    Gratis voor vrouwen, wat in ieder geval zorgt dat er een goede balans op de site is

    Zwakke punten:

    Voor mannen is het niet gratis

    Review:

    Deze site is voor mij als vrouw echt geweldig. Ik was opzoek naar een leuk avontuurtje maar ook niet meer dan dat. Ik ben zelf niet getrouwd, maar ik dacht dat het allemaal makkelijker zou zijn als de ander wel getrouwd is. Dan zit er achteraf gewoon niet zo snel aan vast. Het is echt een uitkomst en werkt erg goed. (want als single kan je alleen met mensen die al in een relatie zitten in contact gebracht worden). Veel leuke mannen en veel aanbod.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    chantal
    16 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    wonderbaarlijk concept

    Sterke punten:

    Echte vrouwen
    Ik kom uit de randstand en ik had in ieder geval een ruime keus
    Overzichtelijke site

    Zwakke punten:

    Beetje duur

    Review:

    Toch eens de stoute schoenen aangetrokken en deze site een kans gegevens. Tot mijn verbazing had ik binnen een week een super spannende date met een getrouwde vrouw. Echt een gezellige tijd gehad en het fijne is wel dat je weet dat het contact in principe maar van tijdelijke aard is. De site is wel een beetje duur en volgens mij betalen vrouwen minder.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    joris
    05 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Niet voor 50 plus mannen

    Sterke punten:

    Een verleidelijke site. Ziet er perfect uit. Maar dat is alles

    Zwakke punten:

    Victoria Milan zou evenwel de naam van een modehuis kunnen zijn. Bij het openen van de profielen zijn zo’n 95% van de vrouwen afgebeeld als etalagepoppen. Kennelijk vergelijken vrouwen VM als een modezaak, want elke vrouw heeft dezelfde tekst: “Ik ben nieuwsgierig en wil even rondkijken”. Alsof je een jurkje uitzoekt. De slogan van Victoria Milan luidt: « Herleef de passie - Begin een affaire » Maar met wie kan ik een affaire beginnen, als die etalagepoppen niet eens reageren?

    Review:

    Een aantal dames op Victoria Milan zijn de 50 ruim gepasseerd, maar reageren evenmin. Het leed zou enigszins worden verzacht als je tenminste een afwijzing zou krijgen. Bijv. twee woorden ‘geen interesse’. Je krijgt geen reactie, geen antwoord en van zijn lang zal ze leven geen affaire. Mannen boven de 50 hebben op deze site geen schijn van kans.
    De vrouwen die mij hebben afgewezen hebben dat op een nette, charmante en fatsoenlijke wijze gedaan. Daarvoor mijn
    welgemeende dank. Helaas zijn er ook vrouwen die er een satanisch genoegen van krijgen om je aan lijntje te houden.
    Die raad ik aan een hondje te nemen, dan kun je die aan het lijntje houden.

    Bijzonderheden:

    Enkele vrouwen vertellen eerlijk dat ze er al 3 mannen op na houden. Tijd voor een vierde is vrijwel onmogelijk.
    Dat geloof ik omdat ze zo eerlijk zijn. Andere vrouwen klagen over het hoge aantal mannen waarvan zij dagelijks
    een niet aflatende stroom berichten ontvangen. Er zijn ook vrouwen die er een secretaresse op na moeten houden om
    de grote stroom e-mails te beantwoorden. M.a.w. de verhouding mannen en vrouwen is onevenredig. De mannen hebben
    vrijwel geen schijn van kans. Tot slot heb ik begrip voor het feit dat 50-plus mannen helemaal buiten de boot vallen.
    Mijn advies aan VM luidt: schrijf geen 50-plusmannen in, want dat is een grote teleurstelling.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Alex
    01 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    relatie therapie

    Sterke punten:

    HELEMAAL NIKS

    Zwakke punten:

    Belachelijk, reclame voor affaires

    Review:

    Discrete affaires?
    als je relatie niet goed zit zoek dan hulp, relatie therapie of als je zover bent dat je een ander wilt, ga dan scheiden!!
    Maarja het is natuurlijk lekker makkelijk om niks op te geven en iedereen nog ongelukkiger te maken
    stel jij denkt dat je relatie goed zit, maar dankzij alle reclame dacht je man ff proberen,
    Relatie kapot, harten gebroken en waarom?!
    dit soort websites moeten verboden worden! Relatie wreckers

    Bijzonderheden:

    Reclame voor vreemdgaan, dat niemand dit tegen gaat?!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    sophie
    20 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Werkt beter dan verwacht

    Sterke punten:

    Makkelijk te gebruike, leuke leden.

    Zwakke punten:

    Iets meer mannen dan vrouwen

    Review:

    Had in eerste instantie lage verwachtingen, maar ben toch dik tevreden! Heb contact met wat leuke dames en een afspraakje zit er snel aan te komen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Peter
    15 februari 2014

Datingsite kenmerken

Kosten per maand 49,99 euro
Kosten per jaar 239,83 euro
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse nee
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten ja
Internationaal daten ja
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) stelde er kamervragen over: Een datingsite speciaal voor mensen die willen vreemdgaan. Volgens de christelijke partij was het schandalig om mensen aan te zetten de huwelijkse trouw te verbreken, ze spanden zelfs een rechtszaak aan waarbij datingsites verplicht zouden moeten worden om in een disclaimer op Lees meer »

Kosten van Victoria Milan Ben jij opzoek naar een spannende date dan is de site Victoria Milan wellicht iets voor jou. Je kunt een gratis account aanmaken en rondkijken op verschillende profielen. Wil je echter meer zoals het versturen van een bericht dan zul je een premium VIP lidmaatschap moeten nemen. Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)