Victoria Milan is een internet dating site die zich specifiek richt op diegenen die willen vreemdgaan. Maar ook singles die gewoon op zoek naar vriendschap of een relatie zijn welkom. Victoria Milan werd opgericht in Noorwegen in 2010 en is in Scandinavië, met meer dan 3.000.000 leden, een van de marktleiders op het gebied van "vreemdgaan dating." De website VictoriaMilan.com werd gestart in 2012, en groeit gestaag door. Vrouwen betalen trouwens het eerste jaar niets, zodat er een goede verhouding man vrouw is op de site. Het hele betalingsproces bij Victoria Milan is met grote zorg ontworpen.Op je bankafschriften zul je nooit een vermelding van Vicatoria Milian tegenkomen. Zo kun je lekker spannend daten zonder dat iemand er achter komt. U kunt de functie "paniek" ook gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de echtgenoot (of baas) komt de kamer: Een klik en je bent op een nietsvermoedende pagina ... Echter, om je in te schrijven bij Victoria Milan moet  je aardig wat velden invullen (gezichtsbeharing, piercing, tattoo, opleiding, etc) in Deze procedure is nodig om de juiste contactvoorstellen te krijgen,  maar uit onze ervaring  kijken de meeste naar de foto.


Reviews over Victoria Milan

  • Ik begon aan de site met een knoop in mijn maag. Het was ook pas na een promotie campagne waarin ik voorzien werd van een kortingscode dat ik mijn profiel heb opgewaardeerd. Het ging allemaal vrij makkelijk. Een paar leuke foto's van mezelf erop gezet en het ging echt als een tierelier. Heb uiteindelijk wel veel moeite moeten doen voor een (seks)date...maar zeker de moeite waard!

    Sterke punten
    Leuke vrouwelijke leden

    Leden die opzoek zijn naar het zelfde

    Veel keuzen en diversiteit.



    Zwakke punten
    Af een toe wel eens een technische storing gehad met het chatten, maar dit werd redelijk snel opgepakt. Verder was mijn website in het Frans en heb naar lang zoeken tog nog gevonden hoe dit veranderd kan worden. Toen ging het navigeren een stuk makkelijker!

    Door NiemandWeetNiemandWeet op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Deze website is duur en ook nog eens fake. Gemiddeld slechts 10 vrouwen online. Geen contact mogelijk met de admin. Afkeuring van foto's zonder reden. Bij vragen geen enkele reactie. Het aanbod is echt diep triest. Begin hier niet aan. U krijgt er spijt van!

    Door BOSS op 8 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geweldige site. Ik heb op de site een man ontmoet waarbij ik al mijn open minded ideeen kwijt kan. Dit is een totale verrijking van mijn seksleven die ik hiervoor nog nooit had meegemaakt met mijn huidige man..

    Door Alexandra op 18 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man en ik zaten nogal in een sleur in ons huwelijk en ik wilde de spanning terug. Na een aantal spannende chats met mannen heb ik mijn eerste paar dates gepland en ben meer dan voldoen. Super dat er zo'n site is!

    Sterke punten
    Goede overzichtelijke site;

    Er zijn veel mannen uit mijn omgeving;

    Bijna iedereen heeft een profielfoto

    Zwakke punten
    Ik zie ook profielen uit andere landen, die interesseren me niet zo.

    Door Jenny op 18 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is voor mij als vrouw echt geweldig. Ik was opzoek naar een leuk avontuurtje maar ook niet meer dan dat. Ik ben zelf niet getrouwd, maar ik dacht dat het allemaal makkelijker zou zijn als de ander wel getrouwd is. Dan zit er achteraf gewoon niet zo snel aan vast. Het is echt een uitkomst en werkt erg goed. (want als single kan je alleen met mensen die al in een relatie zitten in contact gebracht worden). Veel leuke mannen en veel aanbod.

    Sterke punten
    Gratis voor vrouwen, wat in ieder geval zorgt dat er een goede balans op de site is

    Zwakke punten
    Voor mannen is het niet gratis

    Door chantal op 16 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toch eens de stoute schoenen aangetrokken en deze site een kans gegevens. Tot mijn verbazing had ik binnen een week een super spannende date met een getrouwde vrouw. Echt een gezellige tijd gehad en het fijne is wel dat je weet dat het contact in principe maar van tijdelijke aard is. De site is wel een beetje duur en volgens mij betalen vrouwen minder.

    Sterke punten
    Echte vrouwen

    Ik kom uit de randstand en ik had in ieder geval een ruime keus

    Overzichtelijke site

    Zwakke punten
    Beetje duur

    Door joris op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een aantal dames op Victoria Milan zijn de 50 ruim gepasseerd, maar reageren evenmin. Het leed zou enigszins worden verzacht als je tenminste een afwijzing zou krijgen. Bijv. twee woorden ‘geen interesse’. Je krijgt geen reactie, geen antwoord en van zijn lang zal ze leven geen affaire. Mannen boven de 50 hebben op deze site geen schijn van kans.

    De vrouwen die mij hebben afgewezen hebben dat op een nette, charmante en fatsoenlijke wijze gedaan. Daarvoor mijn

    welgemeende dank. Helaas zijn er ook vrouwen die er een satanisch genoegen van krijgen om je aan lijntje te houden.

    Die raad ik aan een hondje te nemen, dan kun je die aan het lijntje houden.

    Door Alex op 1 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Discrete affaires?

    als je relatie niet goed zit zoek dan hulp, relatie therapie of als je zover bent dat je een ander wilt, ga dan scheiden!!

    Maarja het is natuurlijk lekker makkelijk om niks op te geven en iedereen nog ongelukkiger te maken

    stel jij denkt dat je relatie goed zit, maar dankzij alle reclame dacht je man ff proberen,

    Relatie kapot, harten gebroken en waarom?!

    dit soort websites moeten verboden worden! Relatie wreckers

    Sterke punten
    HELEMAAL NIKS

    Zwakke punten
    Belachelijk, reclame voor affaires

    Door sophie op 20 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had in eerste instantie lage verwachtingen, maar ben toch dik tevreden! Heb contact met wat leuke dames en een afspraakje zit er snel aan te komen.

    Sterke punten
    Makkelijk te gebruike, leuke leden.

    Zwakke punten
    Iets meer mannen dan vrouwen

    Door Peter op 15 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Victoria Milan

Schrijf je eigen review over Victoria Milan

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden