Joyclub is een datingsite dat bestemd is voor mensen die geïnteresseerd zijn in swingen. De site staat open voor mensen van alle soort geaardheden; hetero-, homo- en lesbische seksuele oriëntatie. Je hoeft dus niet veel verder te zoeken voor gelijkgestemden. Wil je vandaag nog rechtstreeks contact leggen? Meld je dan aan op JoyClub!

JoyClub Aanmelden

Het registratieformulier heeft een totaal van 9 verplicht in te vullen velden met informatie over jezelf dat nodig is voor de aanmelding. Je kan ook heel snel en makkelijk met een Facebook-account registreren. Heb je een van deze twee stappen doorlopen, dan kun je aan de slag op deze spannende website.

JoyClub Mogelijkheden

Joyclub heeft een groeps-chatfunctie om te chatten met alle andere leden die op dat moment zijn aangemeld. Je kunt ook uitnodigingen sturen om het gesprek te vervolgen binnen een privéchat met andere leden. De website heeft een gebruikersvriendelijk ontwerp, zodat je via elk apparaat gebruik van kunt maken. Er is echter nog geen mobiele app beschikbaar.


Je kunt geen profielen bekijken, zolang je niet geregistreerd bent als lid. Hiermee wordt er een betere privacy geboden aan de leden. Dat de privacy belangrijk is, zie je ook aan de wijze waarop met de foto’s van leden wordt omgegaan. Je kunt namelijk de profielfoto's verbergen en alleen zichtbaar maken voor leden die jij goedkeurt. Alle gegevens op deze site worden verzonden via een SSL-verbinding, wat inhoudt dat het onmogelijk is om berichten te traceren.

JoyClub Kosten

Als je een premium-lidmaatschap wenst aan te schaffen, kan dat met verschillende subscriptions.
Plus Membership Subscription

  • 1 Maand voor $21,87
  • 3 Maanden voor $49,12
  • 6 Maanden voor $65,27

Premium Subscription

  • 1 Maand voor $27,36
  • 3 Maanden  voor $65,60
  • 6 Maanden voor $98,23

JoyClub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over JoyClub.

Bezoek JoyClub

Schrijf een review