Datingbedrog

DatingBedrog.nl is een website dat is opgericht in 2001, met het voornaamste doel om online-daters te waarschuwen voor oplichters en fakers. Op deze site leer je meest voorkomende technieken die worden toegepast door oplichters. Heb je dus slechte ervaringen? Of wil je weten waar je niet moet zijn of juist wel moet zijn? Dan moet je gauw een bezoekje brengen aan deze site.


Datingbedrog aanmelden


Dat Datingbedrog een doorn in het oog is van vele online datingsites, moet je niet verbazen. Dat komt namelijk doordat ze heel makkelijk een fake-website kunnen onderscheiden van een echte site.
De website geeft informatie over verschillende soorten vormen van oplichting, waaronder: SMS-dating, 0900 bedrog, Misleidende Sites, Buitenlands bedrog en E-mail bedrog. Ook kun je ingezonden verhalen lezen onder ‘Ingezonden’ en ‘Recherche verhalen’.


Datingbedrog mogelijkheden


Datingbedrog heeft op haar website een lijst beschikbaar met de grootste oplichters, die zich verscholen houden achter datingsites. De meeste komen uit Afrika, Thailand en Rusland.  Er zijn vele manieren waarop deze mensen anderen proberen op te lichten, maar met hetzelfde doel: mensen op slinkse wijze geld afhandig maken en benadelen.
Je kunt op deze site ook terecht om je eigen ervaringen te delen, waardoor je een ander veel hoofdpijn kan besparen. Dat wordt je uiteraard in grote dank afgenomen.


Datingbedrog Kosten


Er zijn voor zover bekend, geen kosten verbonden aan deze website. Dat is zo omdat het allemaal om een goed doel draait. Wel proberen ze de website draaiende te houden door middel van donaties. Wil je dit goed doel steunen? Dan kun je middels PayPal, VISA, Mastercard, etc. een donatie doen.


Datingbedrog Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Datingbedrog.

Bezoek Datingbedrog

Schrijf je eigen review