Start2date.nl is een onafhankelijke gids voor online dating. In Nederland zijn er een tal van online datingsites waarbij enkele niet te vertrouwen en zijn. Met de zoekmachine van start2date.nl kun je makkelijk de juiste datingsite naar jouw interesses vinden. Verder zijn alle sites getest door het team van start2date.


Start2date.nl Aanmelden


Bij Start2date.nl is er geen sprake van aanmelden of een account aanmaken. Het enigste wat je hier kunt doen is op basis van jouw voorkeuren op zoek gaan naar de juiste datingsite. Je zal dan aangeven wat je voorkeuren zijn omtrent de leeftijd, opleidingsniveau en je speciale vereisten. Wanneer je dit hebt ingevult zul je een lijst met datingsites voorgeschoteld krijgen. Je kan dus een keuze maken uit een van deze datingsites.

Start2date.nl Mogelijkheden


Start2date.nl beschikt niet over speciale mogelijkheden. Wat je wel kunt doen is lezen over de dating tips, welke datingsite je kunt kiezen, hoe je een afspraak moet maken, achtergrond van online daten, reizen & uitgaan en je jezelf testen. Bij “test jezelf” zul je zien dat je een relatie test en een flirt quiz kunt nemen. Hierin staan er een aantal vragen over je relaties en waar je naar op zoek bent. Verder heb je ook een love calculator waar je jouw naam en de naam van je partner moet invullen om te zien hoe goed jullie bij elkaar passen.


Start2date.nl Kosten


Start2date.nl hanteerd geen kosten voor het zoeken naar datingsites. Zij dienen als dating gids. De datingsites worden gekozen op basis van de voorkeuren die je invult.

 


Start2Date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Start2Date.

Bezoek Start2Date

Schrijf je eigen review