Innercircle dating app

Innercircle dating app

Voor een serieuze connectie

Innercircle dating app
30 november 2020

The Inner Circle is een exclusieve dating app welke een buitengewone datingervaring beloofd te bieden. De visie van deze site is om de tijd van leden te besparen door eindeloos te swipen bij het zoeken naar een partner. De diensten van de site worden dan ook buiten de online grenzen voortgezet, omdat de site diensten aanbiedt, die het voor haar leden mogelijk maakt om elkaar te ontmoeten tijdens meet-up parties van de site in verschillende steden. De leden van deze site behoren tot de beroepsbevolking omdat de site alleen het lidmaatschap accepteert van mensen met een actief LinkedIn- en Facebook-account. 

De Inschrijving en enkele interessante features 

Bij de inschrijving op de site dien je als eerst een persoonlijkheidstest in te vullen en daarnaast moeten alle gebruikers minimaal drie foto's hebben in hun profiel. De belangrijkste doelgroep van de site zijn professionele singles, die op zoek zijn naar een partner. Je zult merken, dat de functie "Evenementen" de meest gebruikte functie is op de site. Je dient slechts de stad op te geven waar je woonachtig bent en je zult de mogelijkheid krijgen om ook contact op te nemen met mensen uit jouw buurt. De meeste leden reageren niet onmiddellijk op "likes" en "winks". "Spot" en "Events" krijgen de meeste activiteiten binnen de site. Mensen posten graag berichten over de bar, het restaurant of de club waarin ze zich bevinden. Er zijn ook exclusieve evenementen, die je alleen kunt bijwonen nadat je een kaartje hebt gekocht. Deze activiteiten worden gereguleerd door The Inner Circle, dus veiligheid zou geen probleem moeten zijn. De aankomende evenementen zijn zelfs zichtbaar voor niet-betalende leden met datum en locatie. Deze evenementen vinden echter plaats in gesloten locaties, dus het crashen van een poort is geen optie.

Aanmelden bij The Inner Circle

Het is goed om te weten, dat het afleggen van de persoonlijkheidstest bij de inschrijving bepalend is of je verder kan gaan met het aanmaken van een profiel op deze site of niet. Sommige personen halen de screeningstest in een keer en weer anderen doen er een week of een maand over. Bij de registratie mag je  één hoofdfoto uploaden en je kunt je alleen registreren met een actief Facebook of LinkedIn- account. Je krijgt na de aanmelding ook niet direct ‘matches’ voorgeschoteld. Je dient eerst ‘likes’ te versturen alvorens je deze terug zal ontvangen. 

Het is niet zo eenvoudig om een ​​profiel aan te maken in The Inner Circle. Aan basiscriteria als authenticiteit en integriteit moet worden voldaan voordat je slaagt voor de screeningstest. Desondanks zijn er gevallen gemeld waarin mensen met legitieme accounts niet als lid werden geaccepteerd. Anderen hebben weken gewacht, terwijl sommigen hun account onmiddellijk goedgekeurd is geworden. Anders dan dat, kan het hele registratieproces eenvoudig in een paar minuten worden beantwoord. De persoonlijkheidstest kan worden beantwoord terwijl je wacht op de goedkeuring van je account, maar je kunt niet doorgaan zonder de screening te halen.

Kosten en prijzen 

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende diensten van de site kun je het best een premium lidmaatschap dan wel volledig lidmaatschap van de site aangaan. De kosten voor dit lidmaatschap betaal je wekelijks en bedraagt slechts USD 5 per week. 

Contacten leggen op The Inner Circle

Op The Inner Circle kun je op verschillende manieren contact opnemen met andere gebruikers. Belangrijk om te weten, dat op deze app het lezen en verzenden van privéberichten alleen mogelijk is voor premiumleden. Je kunt verder reageren op de uitnodiging van een ander lid, om uit te gaan, die op zijn of haar profiel is gepost. Je kunt ook welkomstberichten sturen naar nieuwe leden en je kunt kaartjes kopen om deel te kunnen nemen aan een exclusief meet-upfeest bij jouw in de buurt. Verder mag je ook op elk moment van de dag knipoogjes sturen naar personen, die je interessant en of leuk vindt. 

De site biedt dus verschillende manieren om in contact te komen met andere mensen, maar de berichten functie kan alleen worden gebruikt om sms-berichten te verzenden. Het biedt momenteel geen ondersteuning voor het verzenden van foto's of video's. Desondanks zijn alle foto's in profielen beschikbaar om te bekijken en leuk te vinden, zelfs voor niet-betalende leden. Je kunt mensen aan je lijst "Favorieten" toevoegen, zodat je updates van hun recente activiteiten kunt bekijken. Door een "knipoog" te verzenden, kan je de persoon ook rechtstreeks een bericht sturen, omdat dit betekent dat je hem of haar beter wilt leren kennen.

De Inner Circle-app

Het Ontwerp van the inner circle- app is niet alleen duidelijk, maar ook passend. Je zult merken, dat alle functies van de site beschikbaar zijn in de app en dat de app zowel op Android alsook Apple apparaten beschikbaar is. De app is gratis te downloaden, slaat je locatie op en plaatst deze op de site. De app ziet er net zo goed uit en werkt net zo soepel als de website. Als je echter iemand bent, die het privacybeleid serieus neemt, moet je ervoor zorgen dat je gps is uitgeschakeld, omdat de app je locatie opslaat en deze op je Inner Circle-profiel plaatst onder het gedeelte 'Laatst gezien op ...' . De algemene locatie wordt na een paar dagen geplaatst en is voor iedereen op de site zichtbaar. De app is ook handiger in gebruik dan de website doordat alle functionaliteiten aanwezig zijn en je hem overal mee naartoe kunt nemen via je telefoon. 

Ontwerp en bruikbaarheid The Inner Circle 

Het ontwerp van zowel de website als de app ziet er goed uit. Het voelt goed onderhouden, zoals weerspiegeld in zijn prestaties. Het wordt geleverd in een blauwe kleurtint, die niet irriterend is voor de ogen in vergelijking met andere datingsites, die intense kleuren gebruiken. De pictogrammen en knoppen zijn uniek en creatief uitgevoerd. Over het algemeen ziet het ontwerp er erg professioneel uit, wat singles in hun doelgroep zeker leuk zullen vinden.


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden