Cupify.nl is een Nederlandse datingsite waar mannen en vrouwen op zoek kunnen gaan naar een leuke date of vriendschap. Verder wordt deze site veel bezocht door mensen die tussen de 20 en 30 jaar zijn. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om je als 40 jarige aan te melden. Cupify is een algemene datingsite wat betekend dat iedereen welkom is om zich aan te melden.

Cupify.nl Aanmelden

Om een account te maken bij Cupify.nl zul je het inschrijvingsformulier moeten invullen. Hier zul je enkele basisgegevens moeten invullen, waaronder je e-mailadres, geslacht en een profielfoto. Daarna geef je aan dat je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden van de site en het feit dat je 18 jaar moet zijn. Ook is het belangrijk om aan te geven dat je het Privacy –en cookiebeleid hebt gelezen en geaccepteerd. Verolgens wordt je na de bevestiging verwezen naar je profiel. Dit profiel zul je alvast vorm geven door enkele gegevens in te vullen, waaronder basisgegevens, achtergrond, uiterlijk, kledingstijl, gewoontes en een korte omschrijving over jezelf. Hoe meer gegevens je zet op het profiel, hoe groter de kans op het vinden van een date. Wanneer je alle gegevens hebt ingevult kun je meteen op zoek gaan naar je date of vriendschap.

Cupify.nl Mogelijkheden

Een ieder heeft op Cupify.nl de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Met je nieuwe profiel kun je alleen gebruik maken van de gratis functies op de site. Op de startpagina van Cupify.nl krijg je een overzicht over alles van Cupify. Hier kun je dan een overzicht krijgen van jouw profiel en wat voor abonnement je hebt. Indien je een gratis profiel hebt zul je dan merken dat er bij bepaalde linkjes een slot staat, dit wilt zeggen dat alleen leden met een VIP-account toegang hebben tot deze functies. De functies die je als gratis lid mag gebruiken zijn: een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. De leden met een VIP-account kunnen gebruik maken van alle functies van de site inclusief die van het gratis account. De functies die bijkomen zijn: gebruik maken van de FotoZapper, bekijken van FotoZapper matches, verzonden berichten kunnen lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreid zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Cupify.nl Kosten

Nieuwe leden van de site krijgen de gelegenheid om de site eerst uit te proberen. Als ze besluiten om toch door te gaan met de site, kunnen zij een VIP-account aanschaffen. Dit geeft dus aan dat je volledig toegang zult krijgen tot alle functies van de site. Natuurlijk kun je gewoon door gaan als gratis, maar dan heb je geen mogelijkheid om in contact te komen met andere leden. Om dit te kunnen doen, dien je het VIP-account aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn:

•    1 maand = € 24,99
•    2 maanden = € 19,99 per maand
•    4 maanden = € 14,99 per maand 


Cupify Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Cupify.

Bezoek Cupify

Schrijf je eigen review