Datingeasy is een datingwebsite waar je in een veilige dateomgeving in contact kunt komen met singles. De site richt zich op achttien plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke/casual date. Op deze site staat privacy en veiligheid hoog in het vaandel. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Met een anonieme postbus kun je vanaf nu veilig en discreet lid worden van een datingsite met meer dan 1,3 miljoen singles.

Datingeasy aanmelden

Met dagelijks ongeveer driehonderd nieuwe leden, groeit deze site exponentieel! Een inschrijving is geheel gratis. De site richt zich op alle doelgroepen, dus de layout is makkelijk te gebruiken. Dat is ideaal wanneer je nog niet bekend bent met online dating en graag wilt uitproberen.

Je maakt heel snel een account, waarin je de basis informatie aangeeft: je e-mail adres, geslacht, leeftijd, interesses en eventuele hobby’s. Ook kun je aangeven waar je naar opzoek bent. Heb je dit zo volledig mogelijk ingevuld, dan is de kans op een contact veel groter.

Datingeasy mogelijkheden

Na het inschrijven, kun je op zoek gaan naar een leuke man of vrouw die voldoet aan jouw eisen. Je kunt snel een date vinden bij jou in de buurt of je kunt via de zoekfunctie zoeken naar mensen van wie de verschillende interesses en eigenschappen samenhangend zijn met de jouwe. Daarnaast kun je ook met ze chatten.

De privacy van leden wordt veel gewaardeerd. Daarom kun je ook anoniem berichtjes versturen. Vind je de persoon leuk? Dan kun je alsof de contactgegevens sturen. Verder kun een eigen profiel aanmaken en een foto toevoegen.

Datingeasy kosten

Als gratis lid kun je standaardberichtjes versturen en heb je gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Wil je meer doen op de website zoals uitgebreidere berichten versturen? Dan moet je betalen met credits. De prijzen daarvan zien er als volgt uit:

-    150 Credits voor € 15,99 en een VIP-toegang van 15 dagen
-    300 Credits voor € 27,99 en een VIP-toegang van 30 dagen
-    900 Credits voor € 59,99 en een VIP-toegang van 90 dagen
-    Gratis € 0,-

Hoe meer credits je aanschaft, hoe goedkoper de prijs per credit is. Ook ben je dan voor een langer termijn VIP-lid.


Datingeasy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Datingeasy.

Bezoek Datingeasy

Schrijf je eigen review