Ematch is een jonge datingsite die gericht is op mensen die zoeken naar vriendschap, een serieuze relatie, een leuke date of gewoon een chatgesprek. Bij deze site kan een ieder zich aanmelden om zijn of haar geluk te beproeven. Verder heeft Ematch de functionaliteit als die van Tinder. Er wordt een foto neergezet en je kunt dan kiezen voor een hartje of kruisje. Om gebruik te kunnen maken van deze site zal je een account moeten maken. Dit gebeurd helemaal gratis en zonder enige verplichtingen. Wij zullen in dit artikel meer vertellen over Ematch.

Ematch online aanmelden

Het is heel eenvoudig om je op Ematch aan te melden. Enige wat je moet doen is je gebruikersnaam, geslacht, geboortedatum, e-mailadres en wachtwoord invullen. Naast jouw eigen geslacht te hebben ingevuld, is het ook nodig om het geslacht, waar jij naar op zoek bent, in te vullen. Als laatst zal je het activeringslink, die je per e-mail hebt ontvangen, bevestigen. Daarna kun je vrij inloggen en het profiel vorm geven door enkele persoonlijke gegevens in te vullen.

Ematch online mogelijkheden

Als gratis lid kun je gebruik maken van de standaard mogelijkheden zoals een profiel aanmaken, profielen van andere leden bekijken, het plaatsen van foto’s en het sturen van openingszinnen naar leden om interesse te tonen. Het is raadzaam om je profiel verder in te vullen, zodat men meer over je weet. Je kunt bijvoorbeeld het relatiestatus aangeven, een beschrijving over jouw uiterlijk en levenstijl, het plaatsen van een foto en je kunt ook aangeven waar je naar op zoek bent. Heb je een match gevonden en wil je contact maken met de persoon? Dan zal je als gratis lid moeten overstappen naar een Premium lid. Als premium lid kun je gebruik maken van alle mogelijkheden inclusief die van de gratis leden. Je kunt bijvoorbeeld foto’s bekijken, contact maken met leden, zien wie je profiel heeft bekeken of wie geinteresseerd is in je etc...

Ematch online kosten

Je kunt je op Ematch gratis aanmelden en gratis een profiel maken, hierdoor kun je ook gratis gebruik maken van de standaard mogelijkheden. Wil je echter gebruik maken van alle faciliteiten van deze site, zal je moeten overstappen naar een lidmaatschap. Op deze site zijn er 3 soorten Premium profielen, namelijk: Premium lite: Hier kun je een maand gebruik maken van enkele mogelijkheden zoals berichten versturen en ontvangen, foto’s van alle leden bekijken. De kosten hiervoor zijn € 29,95. Premium Platinum: Hier kun je 3 maanden gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden, maar ook anoniem profielen bekijken, zien wie in je geinteresseerd is, leesbevestiging op verstuurde berichten ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 24,95 per maand. Premium Platinum Plus: Hier kun je 6 maanden gebruik maken van de mogelijkheden van Premium Lite en Platinum. De kosten hiervoor zijn € 19,95 per maand. De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Creditcard, Bancontact en Overschrijving.


eMatch Online Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eMatch Online.

Bezoek eMatch Online

Schrijf je eigen review