C-date.nl is dé datingsite waar mensen erotische contacten kunnen opdoen. Juist omdat deze datingsite zonder enige verplichtingen is, hebben een hoop singles zich hier ingeschreven. De datingsite is dan ook voor mensen die uit zijn op een avontuurtje, relatie of erotisch contact.

C-date, voor al je erotische contacten!

C-date staat bekend om het zogenaamde “Casual Daten”. Dit houdt in dat mensen op een discrete manier, zonder enige verplichtingen, met elkaar kunnen daten. Heb je een hoop dromen die je  wil verwezenlijken met een leuke man of vrouw? Dan is deze casual datingsite dé oplossing voor jou!

C-date aanmelden

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden op deze datingsite. In tegenstelling tot een hoop andere datingsites, hoef je hier geen lange lijsten met informatie in te vullen. Aan de hand van je gegevens zal de casual datingsite met geschikte partnervoorstellen komen. Dit maakt alles wel een stuk gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Je kunt namelijk gewoon gelijk aan de slag. Casual dating is geen taboe, het werkt echt! Uit recent onderzoek, blijkt dat ruim 80% van leden onafhankelijk is en leiding geeft in haar dagelijks leven. Zoals gezegd kun je geheel discreet daten. Je bepaalt dan ook zelf wanneer je je contactgegevens met anderen wilt delen.

C-date informatie

Op deze site vind je verder een magazine waarin allerlei artikelen zijn opgenomen. Hier kun je actuele date informatie vinden. Zo is er een artikeltje opgenomen of chatten echt vreemdgaan is, en lees je onderen anderen wat de 4 gouden regels zijn voor een succesvolle partnerruil. Wil je vandaag nog discreet daten? Meld je dan gratis aan op C-date.


C-date Reviews

  jammer nu vol oplichters

  Vroeger geile dates aan over gehouden. nu vol met Ghanesen en oplichters die je geld willen. Heel soms een echte dame die opzoek is naar echte seks.

  Sterke punten
  seks voorkeuren

  Zwakke punten
  je kan als man niet zelf op jacht. je krijgt voorstellen

  Twijfelachtig...!

  Algemene beoordeling: mooi opgezet, het lijkt veel goeds, vrouwen houden wellicht van deze stijl date site, maar waarom is er dan zo weinig te beleven op deze site ? Reacties blijven uit, er is vrijwel niets gaande ! Dus mijn oordeel voor de site zelf is een 7, echter voor het aantal reacties en het leuke van deze site in de praktijk is een 2 ! Mijn advies: NIET inschrijven !

  Sterke punten
  Stijlvol uiterlijk van de site met rustige kleuren, aangename sfeer, gracieus taalgebruik, tamelijk duidelijke profielen met kleine foto-symboliek ondersteund, overzichtelijk qua gebruik, regelmatig contact-voorstellen ontvangen bij premium lidmaatschap, veel privacy-mogelijkheden kunnen handhaven, foto's op C-date mogen geen naaktfoto's zijn dus introduceert een ieder zich 'rustig en beschaafd'.

  Zwakke punten
  Veel nep-profielen, zeer weinig reacties, een stilzwijgende lege site, vrouwen stellen zich vrijwel altijd middels een code voor en niet met een nickname (schuilnaam) en als je hen vraagt om een naam krijg je geen reactie..., je kan niet zelf als man zoeken naar contacten, geen mogelijkheid om een persoonlijke profiel-tekst aan te maken, frustrerende werk-structuur binnen de site zelf vooral door de 'stilte' die er heerst, op het kerkhof kom je meer levende mensen tegen dan op C-date....!

Bezoek C-date

Schrijf je eigen review