SF Dating / Secretflirt

SF Dating, opgericht in 2009, is een datingsite met 100% gecontroleerde profielen. SF dating, voorheen Secretflirt is bedoeld voor iedereen die passie zoekt  in het leven. Op SF Dating vind je mensen die passionele ervaringen en of warme vriendschapscontacten willen opdoen.

SF Dating ook bekend als Secretflirt

Je hebt alles zelf in de hand op deze datingsite, of je nu een date, een romance, of een affaire zoekt: het is allemaal mogelijk op deze datingsite. Je kunt er namelijk vanuit gaan dat je met echte members aan het praten bent, en niet met fakers. Daarom is het een erg succesvolle site in zijn specieke genre.

SF Dating Top Member

12 maanden

€ 11,70

per maand

Bezoek SF dating
SF Dating Top Member

1 maand

€ 35,99

per maand

Bezoek SF dating
SF Dating Gratis Member

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer Gratis

SF Dating aanmelden

Deze datingsite heeft inmiddels duizenden tevreden members. Ruim 80% van de reviewschrijvers beveelt deze datingsite aan bij vrienden en familie.  Ben je dus op zoek naar een langdurige relatie, wil je vriendschap, passie, extra aandacht? Dan moet je Secretflirt zeker eens uitproberen.


SF Dating mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een man is het TopMember lidmaatschap gratis voor je. Ben je expliciet op zoek naar een vrouw dan kun je als Gratis Member je kansen gratis beproeven en later zelf kiezen voor een eventueel betaald Topmember lidmaatschap. Met een TopMember lidmaatschap kun je onbeperkt gebruikmaken van alle functionaliteiten. Meld je vandaag nog aan op SF dating


SF Dating Kosten

 

Je hebt de keuze uit 2 memberships op SF dating, een Gratis Member en een TopMembership. Als je op zoek bent naar een man ben je automatisch (gratis en dus onbetaald) TopMember. Wanneer je op zoek bent naar een vrouw begin je als Gratis Member.

Dit zijn je mogelijkheden als Gratis Member:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zoeken in het memberbestand
 • Profielen compleet kunnen bekijken
 • Selecties maken van profielen
 • Q-Reply berichten sturen (beperkt tot 1 per member)
 • Controleren of je berichten gelezen zijn
 • Foto's (al dan niet naar wens afgeschermd) plaatsen
 • Overzichten (laatste 60) profielbezoekers

Als TopMember heb je de volgende extra mogelijkheden:

 • Onbeperkt mail-verkeer
 • Foto-verzoeken
 • Chatverzoeken
 • Flirts sturenn
 • 1:1 Chat op desktop en mobile devices
 • Externe contact gegevens vanaf het 2e bericht uitwisselen

Wat kost het om Topmember te zijn op SF dating?

 • 12 maanden kost € 149 euro, ofwel € 11,70 per maand
 • 6 maanden kost € 99 euro, ofwel € 15,90 per maand
 • 3 maanden kost € 69,99, ofwel € 22,30 per maand
 • 1 maand kost € 35,99

Goed om te weten: nooit automatische verlenging of afschrijvingen! Als je niet verlengt ben je na afloop Gratis member (alle berichten en communicatie blijven dan uiteraard in je account staan). Betalen kan met Creditcard, iDeal, of Paypal. Online betaling is veilig en wordt discreet afgehandeld. Op je afschrijving staat een neutrale transactie-code zonder verwijzing naar SF dating.

Neem een kijkje op SF Dating

 


Artikelen over SF Dating / Secretflirt

Casual dating, mensen ontmoeten!

Casual dating, mensen ontmoeten!

Casual dating is een manier om andere mensen te ontmoeten voor seksueel genot, zonder dat je verplicht bent tot een monogame of serieuze relatie. Het kan een leuke en ontspannen manier zijn om nieuwe mensen te leren kennen en te ontdekken wat je wel en niet leuk vindt in een partner. Eerst even dit Er zijn echter wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je aan casual dating doet. ... [...]

Casual dating, een populaire vorm van daten

Casual dating kan gedefinieerd worden als het hebben van een relatie zonder een daadwerkelijke band, maar hoe we het ook definiëren, één ding is zeker: informeeldaten wordt steeds populairder. Misschien komt het door een veeleisende carrière of hobby, het verlangen om te reizen of de terughoudendheid om te settelen. Wat de reden ook is, tegenwoordig kan het zoeken naar e ... [...]

SF Dating / Secretflirt Reviews

  Gratis leden (vrouwen) hebben geen haast

  Als man tik je de blaren op je vingers om uitnodigingen te sturen aan vrouwen die al langer dan 12 maanden lid zijn en sindsdien niet meer zijn ingelogd.
  Waarom ook haasten wanneer je alle tijd hebt en mannen lekker kunt afwijzen omdat je dat gewoon leuk vindt.

  Sterke punten
  Makkelijk inschrijven, site ziet er redelijk uit.

  Zwakke punten
  Dat vrouwen gratis lid kunnen zijn, geen app, site oogt verouderd.

  Discreet en betrouwbaar

  Ik vind SF Dating een uitstekende site om een sensuele affaire te vinden en uit ervaring kan ik zeggen dat ik werkelijk dates heb kunnen scoren via de site. In het begin dacht ik dat de site als elk andere datingsite zou zijn, maar op SF Dating is het anders en er zitten wel echte mensen op. Bij de andere datingsites zou je direct merken als iets niet goed is, maar bij deze site heb ik dat gevoel niet en de mensen weten precies waarvoor ze zich aanmelden. Op SF Dating zul je merken dat er ook gebonden mensen op de site voorkomen. Meestal hebben deze mensen geen foto’s van zichzelf, omdat ze discreet willen daten. Ik zit zelf niet in een relatie, dus foto’s heb ik wel geplaatst. Hoe meer informatie over jezelf plaatst, hoe meer contactverzoeken je zult krijgen.

  Sterke punten
  Sterke Punten:
  • Overzichtelijke site;
  • Goede balans tussen mannen en vrouwen;
  • Leuke functies;
  • Serieuze leden;
  • Goede klantenservice.

  Zwakke punten
  Zwakke Punten:
  • Geen zwakke punten.

  Leuke, gezellige en nette leden

  Op SF Dating heb ik al gevonden wat ik zocht. Ten eerste is de site gratis voor vrouwen en je kunt makkelijk gebruik ervan maken. Ten tweede maak je als vrouw weinig moeite om met mannen in contact te komen. Mijn ervaring met SF Dating is dus erg goed, via deze site heb ik dates kunnen scoren. Op mijn profiel zul je merken dat ik een korte beschrijvig over mezelf en interesses heb geplaatst, dit heeft ook meegeholpen om dates te vinden. De mannen op SF Dating waren allemaal erg beleefd en netjes, ook toen ik niet met ze op een date wilde gaan. SF Dating maakt gebruik van een chatbox waar je makkelijk contact kunt houden, zo kun je berichtje voor berichtje typen via een berichtensysteem. Verder is de sfeer op de site echt aangenaam en de prijzen zijn erg laagdrempelig. Ik zou SF Dating wel aanrader aan een vriend of vriendin.

  Makkelijk te gebruiken

  Op SF Dating zul je merken dat de meeste mensen precies weten wat ze op de site zoeken. Zo ben ik ook iemand die alleen op zoek is naar gezelschap, dit maak ik ook bekend als ik in contact kom met een van de leden. Hierdoor kun je dan beter met de persoon gesprekken voeren. SF Dating is echt een overzichtelijk site en je wordt altijd geholpen als je met vragen zit. Ik zit nu al ongeveer 6 maanden op de site en het lukt me aardig om dates te vinden. Tot nu toe ben ik al op 6 dates geweest en ben momenteel een aan het plannen met een leuke dame. Op SF Dating zul je ook mensen tegenkomen die in een relatie zitten of gehuwd zijn. Ik vind het beter om in contact te zijn met een gebonden persoon, omdat ik weet dat zij dan ook geen vaste relatie zoeken. Voor mij is SF Datin

  Gevonden wat ik zocht op deze site

  Via SF Dating heb ik eindelijk gevonden wat ik al een tijdje gezocht. Als vrouw vind ik het geweldig om gratis gebruik te maken van de site. Dit heb ik nog nooit ervaren bij een andere datingsite, wat dus goed uitkomt voor SF Dating. Mijn profiel heb ik al ongeveer een jaar. Op mijn profiel zul je een korte en duidelijk beschrijving van me zien en een paar foto’s. Ook heb aangegeven waar ik naar op zoek ben. Zo heb ik mannen hun aandacht kunnen trekken. De mannen van deze site vind ik wel erg aardig en beleefd, ook wanneer je ze afwijst. Verder heb ik de mogelijkheid om mijn foto’s en persoonlijke gegevens zichtbaar te maken voor de mensen met wie ik goed contact heb. Hierdoor kunnen onbekenden geen foto’s van me zien. Dit vind ik erg handig. SF dating vind ik een echte aanrader voor vooral de vrouwen, want net als ik kun zij ook hun toekomstige partner vinden.

  Goede wesite voor dates

  Ik ben een betaald lid van SF Dating en ik heb geen slechte ervaring met de site. Het is een gebruiksvriendelijke site en de klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Op de site kom je een tal van verschillende mensen tegen. Zo kom je singels, getrouwde en gebonden mensen tegen. Als je op de site komt zul je wel merken dat de getrouwde en gebonden mensen meestal geen foto’s plaatsen. Op SF dating heb je de mogelijkheid om anoniem door de site te gaan, dus het ligt dan helemaal aan jou hoe je omgaat met je gegevens. Verder is het vrij makkelijk om in contact te komen met de andere leden van de site. Ik heb wel gemerkt dat als je meer informatie plaatst over jezelf je meer contactverzoeken kan krijgen, vandaar ik nu al op 2 dates ben geweest. Voor mij is SF Dating of SecretFlirt een succes en ik verwacht meer afspraakjes.

  Leuke dates gehad

  Ik heb gemerkt dat als je een date wilt scoren op SF Dating / SecretFlirt, moet je jouw profiel zoveel als mogelijk aantrekkelijk maken. Hiermee bedoel ik dat je genoeg informatie over jezelf moet plaatsen. Daarnaast is het plaatsen van foto’s ook erg behulpzaam. Zo heb ik een date kunnen scoren met een leuke dame van mijn buurt. Toen ik haar voorbij zag gaan wilde ik zo graag contact met haar, dus ik stuurde haar een flirtje. Zij reageerde vrij snel, maar helaas kon ik niet terug reageren, omdat ik een gratis account had. Niet lang erna besloot ik een betaald lidmaatschap aan te schaffen en heb gereageerd op haar bericht. Vanaf dat moment waren we in contact met elkaar. Tot nu toe zijn we op 2 leuke dates geweest, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het niet daarbij blijft. Bij SF Dating / SecretFlirt kun je snel een date vinden die bij je past en je zult er geen spijt van hebben.

  Snelle contacten gelegd

  Op SF dating heb ik gevonden wat ik zocht. Vaak is het als man moeilijk om dates via een datingsite te vinden. Maar bij SF dating was dat niet het geval. Hier ben ik snel in contact gekomen met een aantal dames zowel singel als getrouwd. Ik heb niet alleen leuke gesprekken gehad maar ook spannende dates. Via SF dating heb ik een leuke dame leren kennen met wie ik meer dan vrienden wil zijn. Ik heb haar ook meerdere keren ontmoet voor koffie of een hapje. Wij beide vinden elkaar leuk en hebben besloten om buiten de site contact te hebben. Ik zal dus niet meer zoveel actief zijn op de SF dating, maar wilde mijn ervaring wel delen. Als laatst wil ik zeggen dat de site een echte aanrader is voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar seks, maar ook naar een serieuze relatie.

  Sterke punten
  • Geweldige klantenservice
  • Groot aanbod van beschikbare vrouwen

  Zwakke punten
  • Ik heb geen enkel zwakke punt ervaren. Voor mij was alles perfect!

  Goede variatie van gebruikers

  Op SF dating ben ik veel mannen als vrouwen tegengekomen. Er is een ook een goede variatie tussen singels en getrouwde mensen of anderen die in een relatie zitten. Als vrouw vind ik SF dating een makkelijke en overzichtelijke site. Ik hoef bijna of geen moeite te doen om in contact te komen met de heren. Mijn ervaring met de site vind ik dus prima. Verder vind ik SF dating veel spannender dan andere site, omdat ik hier makkelijk in contact kom met leuke heren en hier is het mij wel gelukt om op enkele dates te gaan. Via deze datingsite is er dus een kans dat ik mijn droom prins kan vinden. Als betaald lid van SF dating raad ik een ieder aan om de site eens te proberen en wie weet vindt je iemand voor het leven.

  Sterke punten
  • Mooie layout
  • Overzichtelijke site
  • Makkelijk te gebruiken

  SF is echt veel beter dan je misschien verwacht

  Ik ben 'n jaar of 4 geleden alweer ook member geweest. Was toen al een prima site en heb er makkelijk een paar leuke afspraken gemaakt. Maar toen ik 2 maanden geleden mezelf aanmeldde op SF was viel me op dat de site in zijn enorm veel beter en mooier is geworden. De layout is ook totaal aangepast en het ziet er echt prachtig uit. Mooie functies die er toen niet waren zijn nu beschikbaar. Wat betreft het doel van mijn lidmaatschap op SF. Dat is prima voor elkaar gekomen. Leuke vrouwen ontmoet...

  Sterke punten
  Prachtige layout! (let op...zoals de site hier staat afgebeeld klopt niet want de site is totaal anders gestyled en veel mooier geworden..kunnen ze dat hier niet aanpassen ?!) Prima support (al had ik die eigenlijk niet nodig) Top mobile site waar je ook kunt chatten (1:1)

  Zwakke punten
  Als je meer wilt dan kijken (en een berichtje per dag sturen te weinig vind) is gratis membership niet genoeg

  Eerlijk en spannend

  Het is niet de eerste keer dat ik op Secret Flirt ben. Door werk in het buitenland moet ik af en toe even afmelden. Wat bijzonder aardig is dat een verstuurd bericht gelezen wordt en vaak ook een reactie oplevert. De kunst is wel om met zo'n bericht op te vallen, maak er wat moois van . En humor wordt gewaardeerd. Te waarderen is dat SF streng is in de selectie, wat niveau garandeert. En ja het is een ''lust'' om langs al die mooie profielen te gaan en dan het berichtje sturen. Spannend.

  Sterke punten
  Mooie profielen en veel aanbod. De profielen zijn echt en alle leeftijdscategorien zijn vertegenwoordigd. Bijzonder is dat de redactie snel reageert en bereid is om even te helpen als je vast loopt .

  Zwakke punten
  Niet ontdekt.

  Het kan vreemd gaan met vreemdgaan

  Verwachtte er weinig van maar ben van negatief/neutraal naar positief gedraaid. De meeste sites deugen niet en er zitten overal altijd te weinig vrouwen op. Op SF is t wel beter maar nog altijd vind ik t matig. Blijkbaar zijn vrouwen terughoudend.
  Ik was aanvankelijk uit op vreemdgaan (niet iets om trots op te zijn eerlijk gezegd). Inmiddels mijn relatie gestopt
  Na wat intensief mailverkeer een paar dates gehad. Een dame was ouder dan ze opgaf in haar profiel. Was 45 maar zei 37 te zijn.. De an

  Sterke punten
  Mobiele site goed en makkelijk in gebruik. Geldt ook voor de gewone site.
  Geen trucs of misleiding

  Zwakke punten
  Met max 1 bericht aan iemand kom je niet ver genoeg. Dus helaas moet je betalen om echt verder te kunnen.
  Je moet moeite doen. Als je niet leuk weet te mailen en geen leuke foto's kun je het vergeten.
  Sommige dames kijken lekker rond en pauzeren dan daarna direct hun profiel zodat je die niet meer kunt bekijken. Niet sportief
  Duur als je een maandabonnement neemt

  SF, mooie overzichtelijke site, echte profielen

  Sinds een aantal dagen, weken mij weer op deze site aangemeld.Ik heb er al eens eerder een profiel aangemaakt, maar door ziekte helaas moeten afmelden.
  In die tijd mailcontact gehad met verschillende dames, waarvan met een een afspraakje in een restaurant. Alle dames waar ik contact mee heb gehad, zijn echt.. ik heb er immers zelf met een gesproken- en koffiegedronken en de anderen leuk mailcontact mee gehad, maar je moet er zelf, de webbeheerder(s) geven het zelf ook aan, iets voor doen, dus afwachten totdat de dames jouw een bericht sturen, is dromen tegen beter weten in!!.....en zoals in het echte leven: niet ieder profiel klikt met elkaar!....Toch zitten er dames tussen die wel het bericht lezen, maar niet terug reageren....dan zal of a) je profiel wel niet bevallen of b) je (mail)bericht niet,... denk ik dan.....toch altijd fijn, dat ondanks deze 2 redenen er genoeg dames bij zitten die keurig terug berichten met 1 van deze redenen!!
  Ik vertoef mij nu ook weer met veel plezier op SF....ben nog lang niet uitgeflirt met deze ECHTE Dames:-)

  Sterke punten
  -mooie avatars
  -echte profielen
  -overzichtelijke site
  -gratis member(s) hebben beperkte mogelijkheden

  Zwakke punten
  -vrouwen op zoek naar een man zijn per direct Top member en hebben alle mogelijkheden tot contacten
  -mannen op zoek naar een vrouw zijn eerst Gratis member en moeten direct betalen om Top member ( en dus alle mogelijkheden tot contacten).

  Uitstekende site!

  Ik ben niet zo.n reviewschrijver. Maar bij deze maak ik een uitzondering. Ben 3 maanden topmember geweest op SF. Heke mooie en zeer spannende dates en ontmoetingen gehad, bij eentje was het knoeiend vuurwerk... En nog steeds...

  Sterke punten
  Design. Layout en gebruikersvriendelijkheid. Controle en beleid van de redactie zorgt voor goede profielen

  Zwakke punten
  Mobiele site werkt niet zo handig op mijn lumia Nokia

  kort maar hevig

  Na een week op Secret Flirt al enkele erg leuke contacten opgedaan, waarbij de profielschets uitstekend overeenkwam met de verwachtingen. Uiteindelijk met één ervan IRL afgesproken, en daar beleef ik nu veel plezier mee.
  Dus ik kon de site al snel weer verlaten, maar ik kan het zeker aanraden!

  Liefs, Morgane

  Sterke punten
  De goede uitgebreide profielbeschrijvingen en de tips die erover gegeven worden.
  EN misschien is het kleurige ontwerp, hoewel zeer aantrekkelijk, wel erg zichtbaar.

  Zwakke punten
  het ontvangen van nieuwe berichten terwijl je online bent is niet altijd duidelijk

  Fun en mogelijkheden

  Leuke tijd gehad tijdens mijn inschrijving op Second Flirt. De mogelijkheid om je foto's te laten zien aan wie je wilt en daarna weer op slot te doen vind ik erg geslaagd.
  De mannen die ik heb leren kennen heb ik als erg aangenaam ervaren.
  Als ik weer zin in nieuwe contacten heb, kom ik weer terug!

  Sterke punten
  Makkelijke website, jong en fris layout. Aardige mannen online.Leuke contacten gemaakt. Echte mensen met echte verlangen

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek SF Dating / Secretflirt

Schrijf een review