SF Dating, opgericht in 2009, is een datingsite met 100% gecontroleerde profielen. SF dating, voorheen Secretflirt is bedoeld voor iedereen die passie zoekt  in het leven. Op SF Dating vind je mensen die passionele ervaringen en of warme vriendschapscontacten willen opdoen

SF Dating ook bekend als Secretflirt

Je hebt alles zelf in de hand op deze datingsite, of je nu een date, een romance, of een affaire zoekt: het is allemaal mogelijk op deze datingsite. Je kunt er namelijk vanuit gaan dat je met echte members aan het praten bent, en niet met fakers. Daarom is het een erg succesvolle site in zijn specieke genre.

SF Dating aanmelden

Deze datingsite heeft inmiddels duizenden tevreden members. Ruim 80% van de reviewschrijvers beveelt deze datingsite aan bij vrienden en familie.  Ben je dus op zoek naar een langdurige relatie, wil je vriendschap, passie, extra aandacht? Dan moet je Secretflirt zeker eens uitproberen.

SF Dating mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een man is het TopMember lidmaatschap gratis voor je. Ben je expliciet op zoek naar een vrouw dan kun je als Gratis Member je kansen gratis beproeven en later zelf kiezen voor een eventueel betaald Topmember lidmaatschap. Met een TopMember lidmaatschap kun je onbeperkt gebruikmaken van alle functionaliteiten. Meld je vandaag nog aan op SF dating


Artikelen over SF Dating / Secretflirt

Casual dating, een populaire vorm van daten

Casual dating kan gedefinieerd worden als het hebben van een relatie zonder een daadwerkelijke band, maar hoe we het ook definiëren, één ding is zeker: informeeldaten wordt steeds populairder. Misschien komt het door een veeleisende carrière of hobby, het verlangen om te r [...]

SF Dating / Secretflirt Reviews

  • Via SF Dating heb ik eindelijk gevonden wat ik al een tijdje gezocht. Als vrouw vind ik het geweldig om gratis gebruik te maken van de site. Dit heb ik nog nooit ervaren bij een andere datingsite, wat dus goed uitkomt voor SF Dating. Mijn profiel heb ik al ongeveer een jaar. Op mijn profiel zul je een korte en duidelijk beschrijving van me zien en een paar foto’s. Ook heb aangegeven waar ik naar op zoek ben. Zo heb ik mannen hun aandacht kunnen trekken. De mannen van deze site vind ik wel erg aardig en beleefd, ook wanneer je ze afwijst. Verder heb ik de mogelijkheid om mijn foto’s en persoonlijke gegevens zichtbaar te maken voor de mensen met wie ik goed contact heb. Hierdoor kunnen onbekenden geen foto’s van me zien. Dit vind ik erg handig. SF dating vind ik een echte aanrader voor vooral de vrouwen, want net als ik kun zij ook hun toekomstige partner vinden.

    Door SieraShing op 27 juli 2020 Reageer
  • Ik ben een betaald lid van SF Dating en ik heb geen slechte ervaring met de site. Het is een gebruiksvriendelijke site en de klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Op de site kom je een tal van verschillende mensen tegen. Zo kom je singels, getrouwde en gebonden mensen tegen. Als je op de site komt zul je wel merken dat de getrouwde en gebonden mensen meestal geen foto’s plaatsen. Op SF dating heb je de mogelijkheid om anoniem door de site te gaan, dus het ligt dan helemaal aan jou hoe je omgaat met je gegevens. Verder is het vrij makkelijk om in contact te komen met de andere leden van de site. Ik heb wel gemerkt dat als je meer informatie plaatst over jezelf je meer contactverzoeken kan krijgen, vandaar ik nu al op 2 dates ben geweest. Voor mij is SF Dating of SecretFlirt een succes en ik verwacht meer afspraakjes.

    Door Malika-Does op 25 juli 2020 Reageer
  • Ik heb gemerkt dat als je een date wilt scoren op SF Dating / SecretFlirt, moet je jouw profiel zoveel als mogelijk aantrekkelijk maken. Hiermee bedoel ik dat je genoeg informatie over jezelf moet plaatsen. Daarnaast is het plaatsen van foto’s ook erg behulpzaam. Zo heb ik een date kunnen scoren met een leuke dame van mijn buurt. Toen ik haar voorbij zag gaan wilde ik zo graag contact met haar, dus ik stuurde haar een flirtje. Zij reageerde vrij snel, maar helaas kon ik niet terug reageren, omdat ik een gratis account had. Niet lang erna besloot ik een betaald lidmaatschap aan te schaffen en heb gereageerd op haar bericht. Vanaf dat moment waren we in contact met elkaar. Tot nu toe zijn we op 2 leuke dates geweest, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het niet daarbij blijft. Bij SF Dating / SecretFlirt kun je snel een date vinden die bij je past en je zult er geen spijt van hebben.

    Door Jay-Jay op 24 juli 2020 Reageer
  • Op SF dating heb ik gevonden wat ik zocht. Vaak is het als man moeilijk om dates via een datingsite te vinden. Maar bij SF dating was dat niet het geval. Hier ben ik snel in contact gekomen met een aantal dames zowel singel als getrouwd. Ik heb niet alleen leuke gesprekken gehad maar ook spannende dates. Via SF dating heb ik een leuke dame leren kennen met wie ik meer dan vrienden wil zijn. Ik heb haar ook meerdere keren ontmoet voor koffie of een hapje. Wij beide vinden elkaar leuk en hebben besloten om buiten de site contact te hebben. Ik zal dus niet meer zoveel actief zijn op de SF dating, maar wilde mijn ervaring wel delen. Als laatst wil ik zeggen dat de site een echte aanrader is voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar seks, maar ook naar een serieuze relatie.

    Sterke punten
    • Geweldige klantenservice • Groot aanbod van beschikbare vrouwen

    Zwakke punten
    • Ik heb geen enkel zwakke punt ervaren. Voor mij was alles perfect!

    Door Pieter op 4 juni 2020 Reageer
  • Op SF dating ben ik veel mannen als vrouwen tegengekomen. Er is een ook een goede variatie tussen singels en getrouwde mensen of anderen die in een relatie zitten. Als vrouw vind ik SF dating een makkelijke en overzichtelijke site. Ik hoef bijna of geen moeite te doen om in contact te komen met de heren. Mijn ervaring met de site vind ik dus prima. Verder vind ik SF dating veel spannender dan andere site, omdat ik hier makkelijk in contact kom met leuke heren en hier is het mij wel gelukt om op enkele dates te gaan. Via deze datingsite is er dus een kans dat ik mijn droom prins kan vinden. Als betaald lid van SF dating raad ik een ieder aan om de site eens te proberen en wie weet vindt je iemand voor het leven.

    Sterke punten
    • Mooie layout • Overzichtelijke site • Makkelijk te gebruiken

    Door Lina op 2 juni 2020 Reageer
  • Ik ben 'n jaar of 4 geleden alweer ook member geweest. Was toen al een prima site en heb er makkelijk een paar leuke afspraken gemaakt. Maar toen ik 2 maanden geleden mezelf aanmeldde op SF was viel me op dat de site in zijn enorm veel beter en mooier is geworden. De layout is ook totaal aangepast en het ziet er echt prachtig uit. Mooie functies die er toen niet waren zijn nu beschikbaar. Wat betreft het doel van mijn lidmaatschap op SF. Dat is prima voor elkaar gekomen. Leuke vrouwen ontmoet...

    Sterke punten
    Prachtige layout! (let op...zoals de site hier staat afgebeeld klopt niet want de site is totaal anders gestyled en veel mooier geworden..kunnen ze dat hier niet aanpassen ?!) Prima support (al had ik die eigenlijk niet nodig) Top mobile site waar je ook kunt chatten (1:1)

    Zwakke punten
    Als je meer wilt dan kijken (en een berichtje per dag sturen te weinig vind) is gratis membership niet genoeg

    Door Barend op 21 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is niet de eerste keer dat ik op Secret Flirt ben. Door werk in het buitenland moet ik af en toe even afmelden. Wat bijzonder aardig is dat een verstuurd bericht gelezen wordt en vaak ook een reactie oplevert. De kunst is wel om met zo'n bericht op te vallen, maak er wat moois van . En humor wordt gewaardeerd. Te waarderen is dat SF streng is in de selectie, wat niveau garandeert. En ja het is een ''lust'' om langs al die mooie profielen te gaan en dan het berichtje sturen. Spannend.

    Sterke punten
    Mooie profielen en veel aanbod. De profielen zijn echt en alle leeftijdscategorien zijn vertegenwoordigd. Bijzonder is dat de redactie snel reageert en bereid is om even te helpen als je vast loopt .

    Zwakke punten
    Niet ontdekt.

    Door Ron op 1 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Verwachtte er weinig van maar ben van negatief/neutraal naar positief gedraaid. De meeste sites deugen niet en er zitten overal altijd te weinig vrouwen op. Op SF is t wel beter maar nog altijd vind ik t matig. Blijkbaar zijn vrouwen terughoudend.
    Ik was aanvankelijk uit op vreemdgaan (niet iets om trots op te zijn eerlijk gezegd). Inmiddels mijn relatie gestopt
    Na wat intensief mailverkeer een paar dates gehad. Een dame was ouder dan ze opgaf in haar profiel. Was 45 maar zei 37 te zijn.. De an

    Sterke punten
    Mobiele site goed en makkelijk in gebruik. Geldt ook voor de gewone site.
    Geen trucs of misleiding

    Zwakke punten
    Met max 1 bericht aan iemand kom je niet ver genoeg. Dus helaas moet je betalen om echt verder te kunnen.
    Je moet moeite doen. Als je niet leuk weet te mailen en geen leuke foto's kun je het vergeten.
    Sommige dames kijken lekker rond en pauzeren dan daarna direct hun profiel zodat je die niet meer kunt bekijken. Niet sportief
    Duur als je een maandabonnement neemt

    Door steph op 23 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een aantal dagen, weken mij weer op deze site aangemeld.Ik heb er al eens eerder een profiel aangemaakt, maar door ziekte helaas moeten afmelden.
    In die tijd mailcontact gehad met verschillende dames, waarvan met een een afspraakje in een restaurant. Alle dames waar ik contact mee heb gehad, zijn echt.. ik heb er immers zelf met een gesproken- en koffiegedronken en de anderen leuk mailcontact mee gehad, maar je moet er zelf, de webbeheerder(s) geven het zelf ook aan, iets voor doen, dus afwachten totdat de dames jouw een bericht sturen, is dromen tegen beter weten in!!.....en zoals in het echte leven: niet ieder profiel klikt met elkaar!....Toch zitten er dames tussen die wel het bericht lezen, maar niet terug reageren....dan zal of a) je profiel wel niet bevallen of b) je (mail)bericht niet,... denk ik dan.....toch altijd fijn, dat ondanks deze 2 redenen er genoeg dames bij zitten die keurig terug berichten met 1 van deze redenen!!
    Ik vertoef mij nu ook weer met veel plezier op SF....ben nog lang niet uitgeflirt met deze ECHTE Dames:-)

    Sterke punten
    -mooie avatars
    -echte profielen
    -overzichtelijke site
    -gratis member(s) hebben beperkte mogelijkheden

    Zwakke punten
    -vrouwen op zoek naar een man zijn per direct Top member en hebben alle mogelijkheden tot contacten
    -mannen op zoek naar een vrouw zijn eerst Gratis member en moeten direct betalen om Top member ( en dus alle mogelijkheden tot contacten).

    Door DOlleGrieze op 17 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben niet zo.n reviewschrijver. Maar bij deze maak ik een uitzondering. Ben 3 maanden topmember geweest op SF. Heke mooie en zeer spannende dates en ontmoetingen gehad, bij eentje was het knoeiend vuurwerk... En nog steeds...

    Sterke punten
    Design. Layout en gebruikersvriendelijkheid. Controle en beleid van de redactie zorgt voor goede profielen

    Zwakke punten
    Mobiele site werkt niet zo handig op mijn lumia Nokia

    Door Mike op 7 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Na een week op Secret Flirt al enkele erg leuke contacten opgedaan, waarbij de profielschets uitstekend overeenkwam met de verwachtingen. Uiteindelijk met één ervan IRL afgesproken, en daar beleef ik nu veel plezier mee.
    Dus ik kon de site al snel weer verlaten, maar ik kan het zeker aanraden!

    Liefs, Morgane

    Sterke punten
    De goede uitgebreide profielbeschrijvingen en de tips die erover gegeven worden.
    EN misschien is het kleurige ontwerp, hoewel zeer aantrekkelijk, wel erg zichtbaar.

    Zwakke punten
    het ontvangen van nieuwe berichten terwijl je online bent is niet altijd duidelijk

    Door Morgane op 28 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke tijd gehad tijdens mijn inschrijving op Second Flirt. De mogelijkheid om je foto's te laten zien aan wie je wilt en daarna weer op slot te doen vind ik erg geslaagd.
    De mannen die ik heb leren kennen heb ik als erg aangenaam ervaren.
    Als ik weer zin in nieuwe contacten heb, kom ik weer terug!

    Sterke punten
    Makkelijke website, jong en fris layout. Aardige mannen online.Leuke contacten gemaakt. Echte mensen met echte verlangen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Diderika op 28 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SF Dating / Secretflirt

Schrijf je eigen review