Single.nl is een datingsite die zich richt op vrijgezellen die 25 jaar of ouder zijn. Op deze ben je terecht voor het vinden van vriendschap, een leuke date of gewoon gezelligheid. Ben je dus op zoek naar een vaste relatie, dan is deze site niet bedoelt voor jou. Hier kom je alleen in contact met andere bewuste singles die ervoor kiezen om hun vrijheid te behouden.

Single.nl Aanmelden

Om in contact te komen met de singles van single.nl zul je eerst een account moeten aanschaffen. Dit doe je door het inschrijvingsformulier op de startpagina van de website in te vullen. Hier zul je de volgende gegevens moeten invullen: een e-mailadres, een leuke (verzonnen) gebruikersnaam, je geslacht en het geslacht waar je naar op zoek bent. Vervolgens klik je op “doorgaan”, waarna je wordt verwezen naar je datingprofiel. Dit profiel zal je verder moeten invullen door bijvoorbeeld aan te geven waar je woont, wat je echte naam is, je oog of haarkleur. Ook kun je aangeven waarom je je op deze site hebt aangemeld. Als laatst zul je een foto moeten uploaden, zonder een foto kan het formulier niet opgeslagen worden. Na dit alles gedaan te hebben moet je een wachtwoord kiezen voor het profiel. Hierna zal er een bevestiging naar je gestuur worden om het account te bevestigen.

Single.nl Mogelijkheden

Op single.nl kun je als nieuwe lid alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden, namelijk het aanmaken van een profiel, zoeken in de bestaande leden en jezelf laten matchen met behulp van de Speematch functie. Om gebruik te kunnen maken van de andere opties zul j een betaalde lidmaatschap moeten aanschaffen. De functies die erbij komen zijn: profielen zoeken, profielen bekijken, foto’s bekijken, uploaden en reacties geven, chatberichten lezen en versturen en virtuele cadeaus versturen.

Single.nl Kosten

Geinteresseerden kunnen gratis een profiel aanmaken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de standaard mogelijkheden. Je hebt dus geen toegang om chatberichten te lezen en te versturen. Indien je dit wilt doen zal je een betaalde lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten zien er als volgt uit:

  • 1 maand = € 22,50
  • 3 maanden = € 14,50 per maand
  • 6 maanden = € 9,25 per maand
  • 12 maanden = € 8,00 per maand

Single.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Single.nl.

Bezoek Single.nl

Schrijf je eigen review