40plusflirt.nl is een datingsite waar mannen en vrouwen op een leuke en spontane manier kunnen flirten met elkaar. Op deze site vindt je alleen mensen die op zoek zijn naar een eenmalige date of een sexmaatje van hun leeftijdsklasse. Heb je interesse in een avontuurlijke date, meld je dan vandaag nog aan.

40plusflirt.nl Aanmelden

Om je aan te melden bij 40plusflirt.nl zul je eerst het inschrijvingsformulier moeten invullen. Hier vul je de volgende gegevens in: je leeftijd, de leeftijd waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Ook zul je enkele gegevens over je uiterlijk moeten invullen. Hierdoor verhoog je de kans op het vinden van een match. Na de gegevens ingevult te hebben zul je een bericht per e-mail ontvangen ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je inloggen in je profiel en deze verder vorm geven of je kunt ook direct op zoek gaan naar die avontuurlijke date.

40plusflirt.nl Mogelijkheden

Nieuwe leden van de site hebben de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken en krijgen ook 3 credits gratis om de site uit te proberen. Deze leden hebben automatisch een gratis account en ze mogen zo lang ze willen gratis lid blijven. De functies waarvan zij gebruik kunnen maken zijn: een profiel aanmaken, gebruik maken van de zoekfunctie, profielen bezoeken, matches bekijken en berichten ontvangen. Met dit account kun je dus niet in contact komen of blijven met de leden van de site. Indien je dit zou willen doen, dien je een betaald account aan te schaffen. De extra functies die je krijgt zijn: versturen en lezen van berichten, flirtjes versturen, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, alle profielen bezoeken, alle matches bekijken en alle foto’s van de leden bekijken.

40plusflirt.nl Kosten

40plusflirt.nl is ook een van de datingsites die gebruik maakt van credits en creditbundels. Met de credits kun je in contcat komen met de andere leden. Het kopen van credits ligt allemaal in jouw handen, want er is geen maandelijkse prijs verbonden aan de credits. De kosten zien er als volgt uit:

•    1 credit     = € 1,40
•    Bundel 5     = € 3,89     = € 0,78 per credit
•    Bundel 10     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    Bundel 25     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    Bundel 50     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    Bundel 100     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    Bundel 300     = € 199,99     = € 0,67 per credit


40plusflirts Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 40plusflirts.

Bezoek 40plusflirts

Schrijf je eigen review