40plusversierders

40plusversierders.nl is een erotische datingsite die bekend staat om haar interessante verrassingen op het gebied van erotiek. De site is speciaal opgericht voor mensen die 40 jaar en ouder zijn. Op deze manier kun je dan iemand vinden met dezelfde leeftijd. Verder is de site niet bedoeld om naar liefde zoeken, maar voor een eenmalig avontuurtje. Ben je dus op zoek naar wat spanning en erotiek, dan ben je bij 40plusversierders.nl op het juiste adres.

40plusversierders.nl Aanmelden

Het aanmeldingsproces bij 40plusversierders.nl gebeurd erg makkelijk en ook gratis. Het enige wat je zult doen is enkele persoonlijke gegevens invullen, zoals je leeftijd, de leeftijd waar je naar op zoek bent, je huidskleur, je lengte, haarkleur, oogkleur, je postuur, een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Door het invullen van deze gegevens kun je makkelijk een match vinden. Verder zal er per e-mail een bericht naar je getsuurd worden ter bevestiging van de aanmelding. Hierna wordt je verwezen naar je profiel waar je een profielfoto zal moeten uploaden. Na dit alles gedaan te hebben kun je van start met online daten.

40plusversierders.nl Mogelijkheden

Inschrijven bij 40plusversierders.nl is helemaal gratis en je kunt zo lang je wilt een gratis lid blijven van de site. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site, waaronder het aanmaken van een profiel, eerste 3 berichten gratis versturen, berichten ontvangen, gebruik maken van de site op je mobiel of computer, gebruik maken van de zoekfunctie en profielen en matches bekijken. Naast de standaard functies kun je tegen een kleine vergoeding ook gebruik maken van de betaalde functies, waaronder het versturen van berichten, lezen van ontvangen berichten, flirtjes verzenden, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie en bekijken van je matches.

40plusversierders.nl Kosten

40plusversierders.nl is ook een site die gebruik maakt van credits en creditbundeld. Deze credits kun je dan gebruiken om in contact te komen met de leden van de site. De kosten voor het aanschaffen van credits zijn:

•    1 credit     = € 1,40
•    Bundel 5     = € 3,89     = € 0,78 per credit
•    Bundel 10     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    Bundel 25     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    Bundel 50     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    Bundel 100     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    Bundel 300     = € 199,99     = € 0,67 per credit


40plusversierders Reviews

  Compleet fake

  Je krijgt meer dan genoeg matches en op elk bericht dat je verstuurt, komt gegarandeerd een antwoord. Maar let goed op bij het aanmelden enz., scroll helemaal naar beneden op de homepage, dan had je kunnen lezen, dat het om fictieve profielen gaat waarmee geen fysieke afspraken kunnen worden gemaakt. Dus, vind je dat iets, lekker doen toch en anders toch maar beter een site met echte profielen waarmee je kunt

  Sterke punten
  Aardig verdienmodel voor degene die de site runnen

  Zwakke punten

  Het vermelden dat het om fictieve profielen gaat waarmee men niet kan afspreken.

Bezoek 40plusversierders

Schrijf je eigen review