Bdsmchats.nl is een erotische datingsite waar mannen en vrouwen vrijblijvend kunnen flirten met elkaar. Deze is opgericht om je sociale contacten uit te breiden en ook als je op zoek bent naar wat meer spanning en avontuur. Het aanmaken van een profiel gebeurd gratis en je krijgt 3 gratis credits om de site uit te proberen. 

Bdsmchats.nl Aanmelden

Middels enkele stappen kun je een profiel aanmaken. Allereerst zul het registratieformulier moeten invullen. Hier zul je je gegevens moeten invullen, waaronder je geslacht, het geslacht waar je naar op zoek bent, je leeftijd, de leeftijd waar je naar op zoek bent, je relatiestatus, een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres. Vervolgens zal er een bericht naar je e-mailadres gestuurd worden om de registratie te bevestigen. Wanneer je de registratie hebt bevestigd kun je het profiel verder vorm geven door enkele gegevens van je plaatsen. Hierna kun je dus op zoek gaan naar spannende contacten.

Bdsmchats.nl Mogelijkheden

Mensen die geinteresseerd zijn in de site hebben de mogelijkheid om zich eenvoudig en gratis aanmelden. Als nieuwe lid krijg je dan een gratis account waarmee je alleen gebruik kunt maken van de standaard functionaliteiten. Deze functies zijn er om je te laten zien wat de site allemaal inhoud. Wanneer je besluit om verder te gaan met de site en je wilt volledig toegang, zul je een betaald account moeten aanschaffen. Met zo een account kun je dan meer doen. De standaard functies zijn: een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, berichten ontvangen, gebruik maken van de zoekfunctie en matches en profielen bekijken. Bij het kiezen van een betaald account krijg je de volgende functies erbij: berichten lezen en versturen, flirtjes versturen, alle profielen en matches bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie en alle functies van het standaard account.

Bdsmchats.nl Kosten

Nieuwe leden van de site hebben de mogelijkheid om gratis de site uit te testen. Je krijgt dan 3 gratis credits waarmee je bijvoorbeeld een knipoogje kunt sturen of een prive bericht. Kies je toch ervoor om volledig gebruik te maken van de site, dien je een betaald account aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn:

•    1 credit     = € 1,40
•    Bundel 5     = € 3,89     = € 0,78 per credit
•    Bundel 10     = € 9,88     = € 1,00 per credit
•    Bundel 25     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    Bundel 50     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    Bundel 100     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    Bundel 300     = € 199,99     = € 0,67 per credit


Bdsmchats Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bdsmchats.

Bezoek Bdsmchats

Schrijf je eigen review