Cu2 is een unieke datingsite die vooral gericht is op het tot stand doen komen van chatcontact tussen gebruikers. De site bestaat uit duizenden leden die allemaal staan te popelen om met je in contact te komen. De meeste leden zijn er voor wat chatcontact, nieuwe vriendschappen en om af te spreken. Lijkt Cu2 dating je interessant en wil je ook een eigen date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze populaire chatsite. Wie weet kom je je geliefde vandaag nog tegen. 

Cu2 Aanmelden 

Het aanmeldproces op Cu2 dating is absoluut niet ingewikkeld en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om je aan te kunnen melden dien je te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'nu aanmelden'. Het aanmeldproces houdt in dat je in het online aanmeldformulier dat je te zien zult krijgen je naam, e-mailadres en enkele andere persoonsgegevens dient in te vullen. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben zul je direct in staat zijn om de profielen van andere gebruikers te bekijken en waar nodig contacten te leggen met personen die je interessant lijken. 

Cu2 mogelijkheden 

Cu2 dating biedt je in ieder geval de mogelijkheid om profielen van andere gebruikers te bekijken en via het beveilige online dating platform contacten te leggen met personen die je leuk vindt. Mocht er een klik zijn, dan kun je uiteraard fysiek afspreken. Je dient er wel rekening mee te houden dat de site ook gebruik maakt van gemodereerde profielen. Deze zijn er uitsluitend voor entertainment doeleinden en kun je niet fysiek mee afspreken. 

Cu2 kosten 

Een ieder die 18 jaar of ouder is kan geheel gratis een account aanmaken bij Cu2 dating. Na het registratieproces van de site met succes doorlopen te hebben, krijg je binnen enkele seconden een Cu2 dating account toegewezen. Met dit account kun je je profiel verder bijwerken, foto's uploaden en profielen van andere gebruikers bekijken. Voor het versturen van berichten wordt wel een kleine bijdrage van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit: 

Aantal berichten Prijs pakket Prijs per bericht 
3 € 5,95 € 2,00
4 € 9,95 € 2,50 
10 € 19,95 € 2,00 
16 € 9,95 € 0,60
40 € 49,95 € 1,25
100 € 110,00 € 1,10
220 € 220,00  € 1,00 

 


Cu2.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Cu2.nl.

Bezoek Cu2.nl

Schrijf een review