Flirtmarkt.nl is een online datingsite waar je op zoek kunt gaan naar spannende contacten. Zit je in een relatie, ben je getrouwd of single, bij flirtmarkt.nl is een ieder welkom. Flirtmarkt.nl beschikt over een database waar je op zoek kunt gaan naar leuke mannen en vrouwen met wie je direct een gesprek kunt aangaan.

Flirtmarkt.nl Aanmelden

Geinteresseerden kunnen middels enkele stappen een profiel aanmaken. Eerste wat je zult doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier vul je de volgende gegevens in: waar je naar op zoek bent, je geslacht, je woonplaats, geboortedatum, een gebruikersnaam, je wachtwoord en je e-mailadres. Vervolgens zul je het profiel moeten activeren door de registratie te bevestiging via je e-mail. Als laatst kun je dan inloggen in het profiel en op zoek gaan naar die hete date.

Flirtmarkt.nl Mogelijkheden

Het aanmaken van een profiel gebeurd helemaal gratis en ook eenvoudig. Nieuwe leden van de site worden automatisch verbonden aan een gratis account en krijgen 3 gratis crddits om de site uit te testen. Met dit account kun je alleen gebruik maken van de standaard functies van de site, zoals: het aanmaken van een profiel, beperkt profielen bekijken, beperkt foto’s plaatsen, gebruik maken van de standaard zoekfunctie, beperkt matches bekijken en berichten ontvangen. Naast het gratis account heb je ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding gebruik te kunnen maken van een betaald lidmaatschap. Met zo een account kun je gebruik maken van de volgende functies: berichten lezen en versturen, flirtjes versturen, matches bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, profielen bekijken, alle foto’s van de leden van de site kunnen bekijken en gebruik maken van alle functies van het gratis account.

Flirtmarkt.nl Kosten

Besluit je als nieuwe lid van de site verder te gaan met de site en wil je het gratis account omzetten in een betaald account, dien je credits aan te schaffen. Met de credits heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld berichten en knipoogjes te sturen. Verder maakt de site gebruik van creditbundels. Hierdoor betaal je minder voor een credit. De bundels zien er als volgt uit:

•    1 credit     = € 1,40
•    Bundel 5     = € 3,89     = € 0.78 per credit
•    Bundel 10     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    Bundel 25     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    Bundel 50     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    Bundel 100     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    Bundel 300     = € 199,99     = € 0,67 per credit


Flirtmarkt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flirtmarkt.

Bezoek Flirtmarkt

Schrijf je eigen review