Geheimesmflirts

Ben je iemand die op zoek is naar extreem spannend contact in jouw regio? Dan ben je bij geheimesmflirt.nl op het juiste adres. Hier kom je mannen en vrouwen tegen die hun grenzen willen verleggen. Op de site kun je gebruik maken van een nickname, zodat je volledig anoniem blijft. Is sm contact iets voor jou, meld je dan snel aan en zoek jouw match.

Geheimesmflirt.nl Aanmelden

Om in contact te komen met leden van de site moet je eerst een account hebben. Hiervoor zal je eerst het inschrijvingsformulier moeten invullen. Hier zul je de volgende gegevens moeten invullen: waar je naar op zoek bent, je leeftijd, de leeftijd die jij voorkeur geeft, je geslacht, je woonplaats, je burgerlijke staat, kleur van je ogen, je haar en je huid, je postuur, je lichaamslengte, een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres. Vervolgens zul je per e-mail een bericht ontvangen ter bevestiging van de inschrijving. Na dit alles gedaan te hebben kun je inloggen in je profiel en deze verder invullen. Indien je het nog niet wilt invullen, kun je direct op zoek gaan naar dat extreem contact.

Geheimesmflirt.nl Mogelijkheden

Geinteresseerden kunnen bij geheimesmflirt.nl gratis een profiel aanmaken. Met dit account ontvang je 2 credits gratis, hiermee kun je de site uittesten. Verder wordt dit account gezien als een gratis account. Dit houdt in dat je alleen gebruik kunt maken van de standaard functies van de site, waaronder: aanmaken van een profiel, beperkt profielen en matches bekijken, beperkt foto’s plaatsen en berichten ontvangen. Met een gratis account heb je dus geen toegang om leden van de site te contacten.  Zou je dit graag willen doen, dien je een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee kun je gebruik maken van de volgende functies: alle functies van het gratis account, berichten lezen en versturen, flirtjes versturen, onbeperkt matches en profielen bekijken en foto’s van andere leden bekijken.

Geheimesmflirt.nl Kosten

Geheimesmflirt.nl is ook een van de datingsites die gebruik maakt van credits en creditbundels. Om in contact te komen met leden van de site heb je namelijk credits nodig. De creditbundels zien er alsvolgt uit:

•    Bundel 1     = € 1,40
•    Bundel 5     = € 3,89     = € 0,78 per credit
•    Bundel 10     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    Bundel 25     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    Bundel 50     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    Bundel 100     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    Bundel 300     = € 199,99     = € 0,67 per credit


Geheimesmflirts Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Geheimesmflirts.

Bezoek Geheimesmflirts

Schrijf je eigen review