Mijnhetecontacten

Mijnhetecontacten.nl is een datingsite waar je in contact kunt komen met mannen en vrouwen die zin hebben in een leuk avontuurtje. Ben je dus op zoek naar een date of een vaste relatie, dan is deze site niet echt iets voor jou. De site is alleen bedoeld als erotisch contact voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Indien je wel zin hebt in spanning en avontuur, dan kun je je gratis aanmelden.

Mijnhetecontacten.nl Aanmelden

Om lid te worden van de site, zul je eerst het registratieformulier moeten invullen. Hier zul je de volgende gegevens moeten invullen, namelijk je geslacht, geboortedatum, je e-mailadres, gebruikersnaam en een wachtwoord naar keuze. Vervolgens zul je een mail ontvangen om de registratie te bevestigen. Indien je dit alles hebt gedaan kun je het profiel verder invullen en of direct van start gaan met het zoeken naar jouw erotisch contact.

Mijnhetecontacten.nl Mogelijkheden

Als nieuwe lid van de site maak je automatsich gebruik van een gratis account. Dit houdt in dat je alleen gebruik kunt maken van de standaard functies, waaronder: een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, beperkt profielen bekijken, beperkt profielen zoeken, favorieten toevoegen en matches bekijken. Met dit account kun je dus niet in contact komen met andere leden. Zou je dit wel willen doen, dan dien je een betaalde account aan te schaffen. Met dit account kun je gebruik maken van de extra functies van de site, waaronder: berichten verzenden en ontvangen, knipoogjes/flirtjes versturen, onbeperkt zoeken, onbeperkt matches bekijken en alle profielen bekijken.

Mijnhetecontacten.nl Kosten

Mijnhetecontact.nl is ook een site die gebruik maakt van credits. Je kunt 1 credit gebruiken om 1 bericht of 1 knipoogje te versturen. Op de site wordt er gewerkt met creditbundels. Op deze manier betaal je dan minder per credit. De bundels zien er als volgt uit:

•    1 credit     = € 1,40
•    5 credits     = € 3,89     = € 0,78 per credit
•    10 credits     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    25 credits     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    50 credits     = € 39,99     = € 0,80 per credit    
•    100 credits     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    300 credits     = € 199,99     = € 0,67 per credit


Mijnhetecontacten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mijnhetecontacten.

Bezoek Mijnhetecontacten

Schrijf je eigen review