Mijnshemalecontacten

Mijnshemalecontacten.nl is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar de meest spannende shemales van Nederland. Ben je dus op zoek naar wat spanning en wilde je altijd in contact komen met een shemale, meld je dan nu aan om je fantasien werkelijkhied te maken.

Mijnshemalecontacten.nl Aanmelden

Mensen die geinteresseerd zijn kunnen zich registreren op de homepage. Je zult hier enkele gegevens moeten invullen, waaronder: je voorkeuren (zoek je naar een shemale of man), de gewenste leeftijd van je matches, je geslacht (ben je man of shemale), je leeftijd, je provincie, status van je relatie, de kleur van je ogen, je haar en huidskleur, je postuur en lichaamslengte, je e-mailadres en een wachtwoord. Verder geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site. Indien je dit hebt gedaan zal er een link naar je e-mail adres gestuurd worden om het profiel aan te maken. Na dit alles gedaan te hebben kun je het profiel verder vorm geven en of direct van start gaan met je zoektocht.

Mijnshemalecontacten.nl Mogelijkheden

Mijnshemalecontacten.nl maakt gebruik van credits. Credits zijn er om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies van de site. Wanneer je nieuwe op de site bent, kun je alleen gebruik maken van de standaard functies. Dit geeft dus aan dat je geen toegang hebt tot alle functies van de site. Je kunt alleen gebruik maken van de volgende functies: aanmaken van een profiel, foto’s plaatsen, beperkt profielen bekijken, beperkt profielen zoeken, favorieten toevoegen, hot or not spelen en matches bekijken. Door de credits aan te schaffen kun je dan meerdere profielen bekijken en zoeken, je kunt knipoogjes versturen en berichtjes versturen. Alle nieuwe leden van de site krijgen 3 credits gratis om de site uit te proberen. Hierdoor kan je dan besluiten als je door wilt gaan met de site of niet.

Mijnshemalecontacten.nl Kosten

Het aanmaken van een profiel op Mijnshemalecontacten.nl is geheel gratis. Wil je echter in contact komen met de leden van de site, dan dien je credits aan te schaffen. Op de site kun je creditpakketten aanschaffen. Dit houdt in dat je minder betaald per credit. De pakketten zien er als volgt uit:


•    10 credits     = € 9,99     = € 1,00 per credit
•    25 credits     = € 22,49     = € 0,90 per credit
•    50 credits     = € 39,99     = € 0,80 per credit
•    100 credits     = € 74,99     = € 0,75 per credit
•    300 credits     = € 199,99     = € 0,66 per creditMijnshemalecontacten Reviews

    Slechte site is niet echt

    Waarom zijn jullie zo stronteigenwijs gatver ik zeg toch Duidelijk wat mijn emailadres is zeg dan niet steeds onjuist als het wel juist is dus hier nogmaals mijn emailadres *** is dat Duidelijk en anders Maar niet dan douw je deze site Maar in je Reet dan wil ik hier niet eens meer lid worden als het zo moet

Bezoek Mijnshemalecontacten

Schrijf je eigen review