Regiosexbuddy is een dating website die gericht is op mensen die op zoek zijn naar een sexcontact bij hun in de buurt of die een spannende sexchat sessie willen. Op deze site kun je gratis een account aanmaken en je bent niet verplicht om gebruik te maken van je echte naam. Verder kun je al jouw stoute, spannende en geile fantasiën kwijt op regiosexbuddy.nl. Ben je dus op zoek naar sexcontacten voor kinky gedachtes of zoek je gewoon naar iemand voor een geile nacht, dan ben je bij regiosexbuddy.nl op het juiste adres.

Regiosexbuddy aanmelden

Op RegioSexBuddy meld je je niet alleen gratis aan, maar je ontvangt ook 5 credits als cadeau. Op deze manier kun je dan alle opties van de site uitproberen, voordat je besluit om volledig gebruik te maken van de site. Om een account aan te maken zal je een geldig e-mail adres en wachtwoord invoeren. Voor het aanmaken van een account hoef je niet per se gebruik te maken van je echte naam, je kan ook gebruik maken van een schuilnaam. Om dit proces te voltooien wordt er een bevestigingsmail naar je gestuurd. Na het geopend te hebben kun je meteen aan de slag.

Regiosexbuddy mogelijkheden

Op RegioSexBuddy heb jij de mogelijkheid om te flirten met leden die in jouw buurt wonen. De site is niet alleen bedoelt om nieuwe sexcontacten te leren kennen, maar ook voor een opwindend voorspel. Hierdoor weet je dat je geile avond een succes is. Verder beschikt deze site ook over fictieve profielen die als entertainment dienen. Indien jij niet in contact wilt zijn met een fictief persoon, dan is het raadzaam om alert te zijn.

Regiosexbuddy kosten

Als gratis lid kun je profielen van andere leden bekijken en je kunt je eigen foto’s bluren. Vind je de site leuk en wil je exclusief lid worden van regiosexbuddy.nl, dan zal je een vergoeding moeten betalen. Om onbeperkt gebruik te maken van de site kun jij zelf kiezen hoeveel je zal betalen. Hieronder vindt je een overzicht van de bedragen: XSMALL: 40 credits = € 10 = 8 berichten = € 1,25 per bericht SMALL: 90 credits = € 20 = 18 berichten = € 1,11 per bericht MEDIUM: 175 credits = € 35 = 35 berichten = € 1,00 per bericht LARGE: 440 credits = € 75 = 88 berichten = € 0,85 per bericht XLARGE: 830 credits = € 125 = 166 berichten = € 0,75 per bericht De leden van regiobuddysex.nl kunnen betalen via MasterCard, Visa, American Express, Telefoon betalingen en Direct Debet.


Regiosexbuddy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Regiosexbuddy.

Bezoek Regiosexbuddy

Schrijf je eigen review