RegioSexContact

Regiosexcontact.nl is een datingsite die zich meer richt op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar erotisch contact. Via dit platform kan je dus in contact komen met mannen en vrouwen die in jouw regio wonen. Verder vind je op de site niet alleen singles maar ook getrouwde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar meer spanning. Wil je jouw ultieme fantasie werkelijk maken? Dan is regiosexcontact.nl de juiste plek voor jou!


Regiosexcontact Aanmelden


Op Regiosexcontact kun je heel eenvoudig een account aanmaken. Allereerst zal je het inschrijvingsformulier moeten invullen. Hier geef je aan wat je geslacht is, waar je naar op zoek bent, een fictieve profielnaam en je e-mailadres. Vervolgens zal er per e-mail een activatielink naar je gestuurd worden. Hiermee bevestig je het profiel en kun je direct van start gaan met zoeken naar een spannend contact. 


Regiosexcontact Mogelijkheden


Regiosexcontact.nl is een datingsite die beschikt over een aantal mogelijkheden. Zo kun je als gratis lid gebruik maken van de standaard functies van de site, waaronder: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken. Naast de standaard functies heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de betaalde functies, hiervoor zal je de VIP-toegang moeten aanschaffen. De functies die bijkomen zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Regiosexcontact Kosten


Bij regiosexcontact.nl kun je als gratis lid alleen gebruik maken van de basis functionaliteiten die de site te bieden heeft. Wil je echter gebruik maken van alle functies van de site, zal je de VIP-toegang moeten aanschaffen. Hiervoor worden de volgende kosten gehanteerd:
•    1 maand     = € 24,99 per maand
•    2 maanden     = € 19,99 per maand
•    4 maanden     = € 14,99 per maand

De betalingen kunnen geschieden via CreditCard, iDeal, BanContact en overboeking.


RegioSexContact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over RegioSexContact.

Bezoek RegioSexContact

Schrijf je eigen review