Sexpartner.nl is een erotische 18+ datingsite. Als je serieus op zoek bent naar sexuele contacten en/of dates, dan is dit dé datingsite!

Op zoek naar een avontuurtje op Sexpartner.nl

Ben je op zoek naar een avontuur? Dan kan je makkelijk door de zoekmachine in contact komen met gebruikers waar jouw voorkeuren, eisen en interesses naar uit gaan. Gratis aanmelden? Ga snel naar Sexparter.nl.


Reviews over Sexpartner

 • Ik heb een hele week gepraat met iemand via deze site Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep, aan het lijntje gehouden

  Door Kevin op 17 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bijna alle 'vrouwen' (of mannen met vrouwenprofiel) op deze site maken gebruik van nep (porno) foto, die ze van internet hebben geplukt. Dit kun je eenvoudig checken met afbeeldingensites. De gesprekken met deze 'vrouwen' zijn er opgericht op zo lang mogelijk te duren en je betaalde credits te verspillen. Mogelijk zijn dit commerciŽle medewerkers van de site, die hier provisie voor krijgen. Of het zijn vrouwen die alleen geile praatjes willen verkopen. Begin niet aan deze site, het is een scam.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bijna alle 'vrouwenprofielen' zijn nep.

  Door Jansen op 15 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Sexpartner

Schrijf je eigen review over Sexpartner