Sexpartner.nl is een datingsite die zich richt op mannen en vrouwen die alleentaand of single zijn. De site helpt deze singles om in contact te komen met andere mensen. Of het nou gaat om vriendschap, een spannende date of sexueel contact. Bij sexpartner.nl is alles mogelijk. Door een profiel aan te maken op de site kun je aan de hand van jouw interesses, voorkeuren en eisen makkelijk in contact komen met andere gebruikers.


Sexpartner Aanmelden


Mensen die geinteresseerd kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op de site. Dit doe je door een inschrijfingsformulier in te vullen. Hier vul je in een nickname, e-mailadres en een wachtwoord. Daarna vul je in wat je persoonlijke voorkeuren zijn. Vervolgens ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de site. Nadat je dit alles hebt gedaan zal er per mail een bericht naar je gestuurd worden ter bevestiging van de inschrijving. Eenmaal je de inschrijving hebt bevestigd kun je het profiel verder vorm of direct van start gaan met de site.


Sexpartner Mogelijkheden


Op sexpartner.nl heb je de mogelijkheid om gratis ingeschreven te worden. Hierdoor wordt je automatisch gratis lid en je kunt dan alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site. Je kunt dus gratis gebruik maken van de zoekfunctie, je kunt je foto’s bluren, op elk moment van de dag je profiel wijzigen, etc... Met een gratis account kun je dus geen contact maken met leden van de site, hiervoor zal je een VIP lidmaatschap moeten aanschaffen. Met het VIP lidmaatschap krijg je volledig toegang tot alle functies van de site. Je kunt bijvoorbeeld alle openbare foto’s bekijken, onbeperkt profielen bekijken, contact maken met de leden, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie en nog veel meer.


Sexpartner Kosten


Met een gratis lidmaatschap heb je alleen toegang tot de standaard mogelijkheden van de site. Echter kun je geen contact maken met leden die je interessant vindt. Zou je dit graag willen doen, zal je het gratis lidmaatschap moeten omzetten in een VIP lidmaatschap. Uiteraard zal er voor dit lidmaatschap betaald moeten worden. Sexpartner.nl maakt gebruik van een creditssysteem. Om berichten te sturen naar andere leden of om gebruik te maken van bepaalde functies heb je credits nodig om dat te doen. De credit pakketten zien er als volgt uit:


•    Xsmall     = 40 credits = € 10 = 8 berichten = € 1,25 per bericht
•    Small         = 85 credits = € 20 = 17 berichten = € 1,18 per bericht
•    Medium     = 165 credits = € 35 = 33 berichten = € 1,06 per bericht
•    Large         = 415 credits = € 75 = 83 berichten = € 0,90 per bericht
•    Xlarge         = 785 credits = € 125 = 157 berichten = € 0,80 per bericht

Betalingen kunnen geschieden via CreditCards, mobiele betalingen en Direct Debit


Sexpartner Reviews

  Opgelicht

  Ik heb een hele week gepraat met iemand via deze site Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep, aan het lijntje gehouden

  Fake foto's, fake profielen, grote scam

  Bijna alle 'vrouwen' (of mannen met vrouwenprofiel) op deze site maken gebruik van nep (porno) foto, die ze van internet hebben geplukt. Dit kun je eenvoudig checken met afbeeldingensites. De gesprekken met deze 'vrouwen' zijn er opgericht op zo lang mogelijk te duren en je betaalde credits te verspillen. Mogelijk zijn dit commerciële medewerkers van de site, die hier provisie voor krijgen. Of het zijn vrouwen die alleen geile praatjes willen verkopen. Begin niet aan deze site, het is een scam.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bijna alle 'vrouwenprofielen' zijn nep.

Bezoek Sexpartner

Schrijf je eigen review