Ben je op zoek naar een one night stand,  een spannende sexrelatie of een gewone date? Dan ben je bij Xclub.nl terecht. Xclub.nl staat bekend voor ondeugende fantasieen en spannende afsrpaken. Verder wordt deze datingsite ook gebruikt door gelijkgestemden. Het is een leuke website met een groot leden bestand. Via Xclub.nl zijn er duizende spannende dates gemaakt en wie weet kan jij ook een van ze zijn. Om gebruik te maken van Xclub, zul je eerste een account moeten aanmaken. Ga dus naar www.xclub.nl en meld je nu aan.


Xclub Aanmelden


Om een profiel aan te maken bij Xclub.nl ga je eerst naar de startpagina om het inschrijvingsformulier in te vullen. Hier vul je in een nickname, wachtwoord, een e-mailadres, je geslacht en het geslacht waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stuur je jouw gegevens door en je zult per mail een bericht ontvangen ter bevestiging van de aanmelding. Na het bericht te bevestiging kun je meteen inloggen in jouw Xclub profiel. Het is raadzaam om eerst het profiel verder vorm te geven voordat je op zoek gaat naar een date. Dit zal ervoor zorgen dat je kans op een date vergroot wordt.


Xclub Mogelijkheden


Netals de andere datingsites kun je je bij Xclub.nl ook gratis aanmelden. Veder beschikt Xclub over een aantal unieke en leuke functionaliteiten die je gratis kunt gebruiken, waaronder: het aanmaken van een profiel, foto’s plaatsen, profielen zoeken, profielen bekijken en zien wie jou leuk vindt. Naast deze functies, kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de andere functies van de site, namelijk: flirtjes sturen, berichten lezen en berichten versturen.


Xclub Kosten


Het aanmaken van een account bij Xclub.nl gebeurd helemaal gratis. Na het aanmelden krijg je eerst vijf gratis credits waarmee je berichten kan sturen. Als deze op zijn moet je zelf opnieuw credits aanschaffen. Het kopen van credits kun je telefonisch aanschaffen. Om het je makkelijk en goedkoper te maken heeft de site creditbundels gemaakt. Met zo een bundel krijg je meer credits voor minder geld. Om creditbundels aan te schaffen, kun je een keuze maken uit de volgende pakketten:


•    XSMALL     = 40 credits = 8 berichten = € 10
•    SMALL     = 85 credits = 17 berichten = € 20
•    MEDIUM     = 165 credits = 33 berichten = € 35
•    LARGE     = 415 credits = 83 berichten = € 75
•    XLARGE     = 785 credits = 157 berichten = € 125


XClub Reviews

  oplichterij

  oplichterij geldklopperij

  DUS MANNEN NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  sterke punten GEEN GEEN

  deze site moet uit de lucht gehaald worden.

  puur oplichterij volgens mij is het gewoon een persoon die antwoord op jou vragen.

  Zwakke punten
  alleen maar slecht waardeloos

  Mwa.

  Ik zit nu ongeveer 3 maanden op de site en had de hoop bijna opgegeven tot dat de dame waar ik al 3 maanden contact mee heb eindelijk durfde te daten. Om eerlijk te zijn dacht ik dat ze uiteindelijk niet zou komen opdagen maar ze was er, de klik was er niet zoals het er op de site wel was. Maar het was op zich een leuke date. Daarna hebben we elkaar niet echt meer gesproken.

  Sterke punten
  Mooie foto's

  Leuke en spontane dames

  Zwakke punten
  Duurt lang voor je een date hebt

  Doe het niet. Het is fake

  Het is echt allemaal nep. Je kunt chatten met de dames totdat je een ons weegt, maar tot afspraken komt het echt niet. Zoals al eerder gezegd op deze site, er worden steeds weer vragen gesteld, verder komt het echt niet. Deel je email adres of je tel.nr om te Appen, en dan wordt er heel erg afhoudend gereageerd, alsof ze het niet vertrouwen. Maar emailen buiten de site van xclub gebeurt nooit. Want daar verdienen ze niet aan!  Dus: niet doen, niet doen, ondanks de positieve reviews die je ook op internet vind. Want ook die zijn nep!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Het is niet wat het lijkt

  Fake

  Sterke punten
  Foto's van dames opgeslagen en met picture-searche van Google opgezocht.

  Stonden vooral op http://www.forumophilia.com/

  Gewoon foto's van het internet plukken, verhaaltje erbij en cashen maar van al die mensen die denken dat het allemaal echt is.

  Zwakke punten
  Fake

  Blijkt toch niet fake te zijn

  Ik ben van mening dat er vast wat fake profielen op zitten. Na lang zeuren bij een van de dames waar ik al ruim een jaar contact mee had, toch een date kunnen vastleggen en ik ging er alweer vanuit dat ze zou afzeggen. Maar ze heeft niet afgezegd en kwam ook nog opdagen. Ik was in de veronderstelling dat het fake was en dat er nooit een date van zou komen. De date was niet helemaal wat ik ervan had verwacht maar het blijkt dus wel dat niet alle profielen nep zijn.

  Sterke punten
  - Knappe dames

  - Niet fake

  Zwakke punten
  - Prijzig

  - Soms hele korte antwoorden van dames en ook onduidelijk

  Xclub.nl : FAKE, NEP, NIET ECHT

  Review:

  Xclub.nl is een site alleen maar vol met fake profielen.

  Men wekt de illusie dat een aantal profielen helemaal echt zijn door gevalideerde leden te hebben (herkenbaar aan een wit vinkje in een groen cirkeltje). Die zouden betaald hebben voor hun communicatie credits.  Niets is minder waar, telkens als je met een account wat verder gaat en nu eindelijk boter bij de vis wilt zien gaat het volgens een vast stramien :

  - veel vragen en weinig/niks geven

  - "maar je vertrouwt me toch wel, wij gaan echt iets moois beleven"

  - " geen tijd binnenkort/we kennen elkaar pas zo kort"

  - We gaan binnenkort afspreken, maar ik wil nog graag even met je doorchatten

  - "Aaah, maar voor mij koop je toch wel extra credits"  Gesprekken zijn altijd interessant, maar je zit gewoon met een sexlijn te chatten waar de vrouwen (als ze dat al zijn) waarschijnlijkm onopgemaakt, met krulspelden je protemonnee aan het verleiden zijn. Sommige zijn echt goed daarin.  Eigenlijk is het gewone misleiding als je echte accounts pretendeert en die niet levert

  Sterke punten
  Leuke foto's, soms interessante verhalen/lokkertjes, doen moeite voor de illusie. Dat mag ook wel voor al dat geld die de credits kosten.  En het beste : een hele rij positieve reviews op beoordelingssites. Fake van fake. Briljant

  Zwakke punten
  Te herkenbare fake foto's/verhalen bij de meeste accounts. Nog veel meer indicaties, maar ik hoef ze niet wijzer te maken.

  Oplichters

  In eerste instantie lijkt het een prachtige site en als je niet op past ga je het ook nog leuk vinden maar mensen denk na als je op eens 12 berichten krijgt van verschillende dames die beginnen met ik wil een date wat moet ik doen om met jou een date te krijgen of wat heb je een leuk profiel of wat ben je een lekkerding .. HET IS ALLEMAAL NEP NEP NEP NEP NEP  je kijkt een keer op iemand zijn profiel en die gene stuurt jouw gelijk een bericht ..terwijl op haar profiel staat LESBISCH

  dus men doet het andere dan wat op ze profiel staat .. ook de vele random foto,s van tiener meisjes in leggings is te verdacht heren denk na dat soort dames zijn niet op een site als x club  En ja het steeds vragen van wat je lekker vind en je favorite standje is maar iets concreets doen nee dat ziet er niet in wel steeds zeggen laten we afspreken over een tijdje maar geloof mij het gebeurd niet bij wisselen van mobile nummer hoor je meestal we kunnen beter via de site contact houden of wat is what,s app hahaha als of iemand anno 2015 niet weet wat dat is het doel van deze site is je zo veel mogelijk credit,s te laten kopen daarom word elk gesprek afgesloten met een vraag dus mijn advies blijf ver weg van deze website ze gebruiken legalen pay methodes waar door alles ok lijkt

  maar xclub zelf is gewoon nep !!! er zullen wel wat echte profielen tussen staan maar dat zijn de mensen die net zo als jii er in zijn getrapt ...  Wat xclub is ik weet het niet ik heb het vermoeden dat het is opgezet op een legale manier door legale betaal middelen te gebruiken ectra en met een aantal lok profielen en mischien een netwerkje van een aantal man runnen ze het !!!  Sterke punten
  Leuke foto,s makkelijk interface

  Zwakke punten
  Duur en te veel nep profielen en te veel escort dames die zich voor doen als iets anders

  Goeie site, leuke date

  Ondanks de vele slechte berichten die ik hier lees wil ik XCLUB juist aanraden. Ik ben nu vijf maanden lid en het bevalt mij echt. Ik heb drie weken geleden mijn eerste date gehad (geen seks) en het was een hele mooie ervaring en als ze terug komt van haar vakantie gaan we elkaar weer ontmoeten. Het is een goeie site wanneer je niet de deur uit gaat om iemand te ontmoeten. Ik ben heel gesloten en maak weinig tot geen contact, dus dan is deze site echt perfect daarvoor.

  Sterke punten
  De site ziet er mooi uit. Vele mooie dames om te zien.

  Zwakke punten
  Geen

  Oplichters

  Heren, het zijn oplichters. Ze hebben maar een ding voor ogen en dat is dat je zo veel mogelijk credits koopt. Reneta69, Trixie etc. bestaan niet. Als je genaaid wilt worden, zonder ooit een orgasme te krijgen koop dan credits, anders zo snel ,goelijk wegwezen!!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Heren, het zijn oplichters. Ze hebben maar een ding voor ogen en dat is dat je zo veel mogelijk credits koopt. Reneta69, Trixie etc. bestaan niet. Als je genaaid wilt worden, zonder ooit een orgasme te krijgen koop dan credits, anders zo snel ,goelijk wegwezen!!!

  Duidelijk FAKE

  Het is fake ik heb nog een profiel en daar ging ze net zo hard in mee.

  Ik ben een domme koe dat ik er ben ingestonken op deze nutteloze hoeren fake site.

  Sterke punten
  Geld aftroggelen met mooie foto's en profielen

  Zwakke punten
  Aan het lijntje worden gehouden door een bende hoe krijg ik jouw geld in mijn zak. Als je een week niets laat horen hoor jij ook niets. Na het versturen van een bericht kort daarna een antwoord.

  Te veel om op te noemen. Laag IQ van de dames in de antwoorden, in tevens erg slecht Nederlands. Ze lezen totaal je profiel niet en vragen enorm naar de bekende weg en geven cliché open-deuren antwoorden. Altijd afsluitend met een vraag. Geile openingen en daarna de boot afhouden en zeggen dat ik snel ga. Perse op de site willen blijven, zelfs na 2 WEKEN open chatten. Hoe bedoel je bedriegerij. Het is te triest voor woorden. Als je met de dames erover begint gaan ze aan jouw integriteit twijfelen, kortom, omgedraaide rollen. Te komisch voor woorden. Je merkt in de antwoorden dat je te maken hebt met verschillende vrouwen binnen 1 profiel. en zeker niet met de vrouw van foto's. jammer, ik heb te doen met de dames wiens foto's misbruikt worden. Je moet soms 3 tot 4 keer hetzelfde vragen willen ze antwoord geven. Tja, allemaal voor de credits hè! Leuk, voor de geilheid van 2 weken, dan is het snel gezien. Op naar het echte leven of serieuze dating websites!

  SLECHT

  Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

  Sterke punten
  Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

  Zwakke punten
  Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

  Pure diefstal

  kut afzetters

  Sterke punten
  Blablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en ben maar blij dat ik alleen maar bLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAaBlablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaa

  Zwakke punten
  Blablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en ben maar blij dat ik alleen maar bLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAaAaBlablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaa

  XCLUB: nooit treffers !!

  Sterke punten
  Mooie site, lekkere foto's

  Zwakke punten
  Vrijwel alle hete foto's zijn met google foto search over de hele wereld terug te vinden !!

  Wat een bedriegerij ! Zoveel mogelijk geld verdienen met de credits waar je voor betaald en dus nutteloos is.

  Prima ervaringen met XClub

  Ik ben zeer tevreden over XClub, kan niet anders zeggen. Duidelijk, overzichtelijk, eerlijk en veel variatie. Ik heb inmiddels 1 daadwerkelijke date gehad, nog geen sex gehad overigens, en nog een aantal leuke gesprekken lopen...er komt dus absoluut nog een (sex)date op korte termijn.

  Sterke punten
  Heldere interface en soepele aanmelding. Je kunt geheel gratis een account aanmaken, waarna het dating-avontuur direct kan beginnen. Als vrouwelijke bezoeker heb ik een ruime keuze uit mannelijke bezoekers. Daarnaast vind ik het prettig dat je ook kunt starten met een simpele flirt, want soms weet ik niet direct hoe ik een gesprek op gang moet brengen..dan biedt een goedkope flirt uitkomst. Dat je ook profielen bij je favorieten kunt plaatsen, is helemaal een pluspunt! Zo vind ik iedereen terug!

  Zwakke punten
  Door de vele nieuwe aanmelding kun je soms je favoriete gesprekspartners niet meer terug vinden, gelukkig kun je deze onder je favorieten zetten. Zoekfunctionaliteit kan specifieker, bijvoorbeeld op plaats en geboortejaar. Verder nog geen nadelige punten kunnen vinden.

  Mijn eerste succesvolle date

  Na alle verhalen gelezen te hebben over eventueel ''fake'' site dacht ik: ik ga het gewoon voor mezelf proberen. Nu moet ik zeggen, ik heb gisteren mijn eerste date gehad met een mooie donkere vrouw (discreet). We hebben heel leuk een drankje gedaan. Daarna naar mijn huis, heerlijke sex gehad en dat was dat. Jullie mogen mij geloven of niet, ik vertel hier mijn ervaring. Heb ook op andere sites geprobeerd maar zonder succes...tot aan Xclub dus. Ik denk dat het vaker ligt aan de zogenaamde ''reviewers'' dan de site zelf (misschien geven jullie te snel op of willen jullie te snel met iemand het bed induiken?) Ik raad deze site aan als je serieus op zoek bent naar (sex)date, maar je moet er wel moeite voor doen.

  Sterke punten
  Ziet er modern uit en is functioneel

  Zwakke punten
  Zou wel meer variatie willen zien in flirts. Verder niks noemenswaardig.

  Fake datingsite ClubX.nl

  GELDKLOPPERIJ !!!!

  Sterke punten
  Ziet er pro uit.

  Zwakke punten
  Vage antwoorden van vrouwen. Nepprofielen. Tip; Google de profielfoto's en zie dat ze gehaald worden van andere sites. Kortom,OPLICHTERIJ mensen !

  Ontevreden

  Ik heb negen dames benaderd op de site, elk 3 berichten gestuurd. In eerste instantie zeggen ze allemaal heel geil te zijn en zin te hebben, maar uiteindelijk komt er niets van. Ze willen allemaal via de site blijven communiceren. Als je mij vraagt, zijn het een groep dames of (wie ze ook zijn) die voor de site werken. Je wordt gwn voor de gek gehouden en belazerd waar je bij staat! Mijn geld verspild aan credits en niets ervoor teruggekregen. Nog een site met fake beloftes dus! Trap er niet in mensen!

  Sterke punten
  mooie site en duidelijk

  Zwakke punten
  technisch nvt

  Prachtige date ervaring!

  Persoonlijk vind ik dit qua looks de mooiste site van allemaal...makkelijk menu, overzichtelijk, status updates, flirten, foto's etc etc. Ik heb er gisteren voor het eerst een date gehad met iemand in omgeving Amsterdam en is me zeer goed bevallen! Graag wil ik bij deze Xclub bedanken, en ik kan ieder ander deze site aanraden.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, ziet er strak uit, veel actieve leden, mix tussen normaal daten en erotisch daten

  Zwakke punten
  Tot zover geen nadelen

  Mooi, simpel en uitgebreid

  Sinds 3 dagen ben ik lid en moet zeggen dat dit er allemaal erg goed en uitgebreid uitziet. Als moderne vrouw wil ik me niet aanmelden op saaie/normale date websites en ordinaire sexdate websites ben ik ook niet van. Xclub zit er mooi tussenin en heb nog geen last gehad van opdringerige mannen. Tot nog toe alleen leuk en zelfs spannend contact :) :)

  Sterke punten
  Mooi, simpel, uitgebreid en pffffff andere lede. Op een gegeven moment kwam ik op verschillende websites dezel;fde mensen tegen :-s

  Zwakke punten
  Ik kan mezelf niet terugvinden als ik zoek, mss heeft dit ermee te maken dat ik m'n profiel beperkt heb ingevult. Dit zal ik nog even uit moeten zoeken,

Bezoek XClub

Schrijf je eigen review