Daten op internet wordt steeds populairder, het wordt er niet goedkoper op! Dat is de reden dat Happypancake in het leven is geroepen. Dit heeft tot veel succes geleidt in landen als Zweden en Finland en daarom is besloten de gratis datingsite uit te breiden naar Nederland. Ondanks dat de dating site nog niet erg oud is, is hij wel al heel succesvol!

Happypancake gratis datingsite

Happypancake is helemaal gratis en iedereen kan geheel kosteloos gebruik maken van het platform om een leuke date te scoren. Het gaat hier dus niet alleen om een "gratis registratie", maar een datingsite waar echt alles gratis is. Je moet elkaar kunnen vinden en contact met elkaar kunnen maken zonder dat het geld kost, aldus Happypancake.

Happypancake aanmelden

Aanmelden op de gratis datingsite is erg gemakkelijk en ondanks dat hij gratis is, wordt er hard aan gewerkt mensen te weren die er niet behoren. Alle teksten en foto's worden handmatig gecontroleerd en samen met de leden wordt de site schoongehouden van misbruik. Bij je profiel heb je de optie om wat in te vullen over jezelf, waar je interesses liggen. Ook kun je er persoonlijke informatie kwijt en kun je delen hoe je naar de wereld kijkt.

Opties op Happypancake

De gratis datingsite doet niet onder voor betaalde varianten. Zo is er een chat, zie je gelijk welke leden er aan jouw eisen voldoen en kun je filteren op locatie, normen en waarden, uiterlijke kenmerken etc. Wanneer je een blauw vinkje naast iemands naam ziet staan heeft hij of zij een uitgebreidere verificatie doorstaan, zodat je meer zekerheid hebt dat deze persoon echt is. Je kunt uiteraard ook de app gebruiken die zowel voor iOs als android beschikbaar is.

De kosten van Happypancake

Zoals eerder vermeldt hierboven is de datingsite 100% gratis. Geen verborgen kosten, geen credits. Gewoon lekker daten!


Happypancake Reviews

 • Op deze datingsite weten ze waar ze mee bezig zijn. Het is een vrij nieuwe site, maar het is duidelijk dat er een goed team achter zit. Nog geen date gehad, maar wel al leuke contacten. Ik heb er vertrouwen in.

  Sterke punten
  Gratis, duidelijk

  Zwakke punten
  Nog vrij nieuw

  Door Olav op 4 oktober 2018 Reageer
 • Ik wist niet dat het nog bestond, maar er zijn gewoon goede gratis datingsites

  Sterke punten
  Ja, gratis dus

  Zwakke punten
  Kan ik even niet bedenken

  Door trina op 11 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De site is nog vrij nieuw, maar eigenlijk al gewoon super leuk! Mijn eerste date is dit weekend, kan niet wachten

  Sterke punten
  Super makkelijke site en gewoon GRATIS!

  Zwakke punten
  Niet echt

  Door Lief op 8 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Happypancake

Schrijf je eigen review over Happypancake