Maatjemeer Match is een datingsite (de naam zegt het al) speciaal voor mensen met ietsje meer gewicht. Deze dating site is voor iedereen die op zoek is naar een date, relatie of zelfs een vriendschap. Met dagelijks meer dan 50 nieuwe inschrijvingen, is deze site uitgegroeid tot een van de grootste. Met deze datingssite is er een platform waarop mensen met een maatje meer, op zoek kunnen naar vrouwen en mannen met dezelfde bouw, of iemand die gewoonweg opzoek is naar een volslanke partner.  


Maatje meer match aanmelden


Deze datingsite is het bewijs dat een datingsite niet duur hoeft te zijn. Inschrijven is niet alleen gratis, maar je kunt na de inschrijving direct zoeken naar een geschikte date, vriendschap of partner. Je kunt daarna gerust rondkijken op de site zonder dat er financiële verplichtingen bij komen kijken. Mocht de datingwebsite je niet bevallen dan kun je je altijd nog uitschrijven. Inschrijven bij Maatje Meer Match is eenvoudig en in een paar minuten geregeld. Je kunt dan later je profiel verder aanvullen.


Maatje meer match mogelijkheden


Deze datingsite is misschien wel geschikt voor vollere mensen, maar ook als je zelf slank bent en een dikkere partner zoekt, ben je welkom. Op de site kun je dus makkelijk met andere singles in contact komen die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon een gezellig gesprek.
Het is voor veel mensen nog steeds een taboe om openlijk over hun gewicht te praten, maar bij Maatje Meer match ligt dit totaal anders. Dit is een datingsite die rekening houdt met mensen die niet speciaal in de ‘stereotype’ vallen.
Bij Maatjemeer match is iedereen hetzelfde en hoef je dus niet bang te zijn voor negatieve reacties of opmerkingen.


Maatje meer match kosten


De kosten verbonden aan deze site, zijn vervat in de vorm van credits. Die komen in pakketten tegen vaste bedragen. Die zien er als volgt uit:


-    140 credits voor €15,99 met een VIP-toegang 15 dagen
-    300 credits voor €27,99 met een VIP-toegang 30 dagen
-    900 credits voor €59,99 met een VIP-toegang 90 dagen
-    Gratis voor €0,- en een Gratis lidmaatschap


Artikelen over Maatjemeer-match

Daten met een maatje meer: de wereld van BBW datingsites

Met de opkomst van het internet ontstond ook de wereld van het online daten. In een wereld waarbij er een grote vraag is naar kleine, slanke vrouwen, is het soms wat lastiger voor grotere vrouwen om de stap richting het daten te zetten. Vrouwen wordt vanaf een jonge leeftijd aangeleerd dat zij moete [...]

Actie bij maatjemeer-match!

Bij maatjemeer-match krijg je als je tot en met 13 februari aanmeldt van 14 t/m 16 februari gratis een full membership lidmaatschap. Dat is dus mooi drie dagen gratis proberen of maatjemeer-matchde ideale site is voor jouw. Maak dus snel een account aan! Maatjemeer-match is speciaal ingericht om [...]

Maatjemeer-match Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Maatjemeer-match.

Bezoek Maatjemeer-match

Schrijf je eigen review