Heteprofielen.nl is een bekende datingsite in Nederland.

Je treft hier mensen die op zoek zijn naar eenmalig contact. Spanning is niet het belangrijkste, het gaat juist om de lusten! Heteprofielen heeft alleen maar echte profielen. Zogenaamde fakers worden dan ook geweerd op de site. Juist hierdoor is het maken van een afspraak eenvoudig!  Ook als je meerdere sexpartners zoekt, is de site perfect om te gebruiken. Ruim 200.000 mannen en vrouwen hebben zich aangemeld op deze site. Inschrijven is geheel gratis en zonder enige verplichtingen. Je kunt gratis gebruikmaken van de site, echter wel met beperkingen. Wanneer je gratis berichtjes op zijn, kun je zo extra bijbestellen of zelfs een abonnement aanschaffen. Op heteprofielen weet je zeker dat je met echte vrouwen date en betaal je in verhouding met andere sites, weinig. Je kunt je gratis inschrijven en berichten versturen is gratis. Van tijd tot tijd krijg je van hetprofielen.nl gratis credits. Deze credits kun je gebruiken om contact te zoeken met echte vrouwen. Doe je dit om een goede manier, dan heb je ook snel beet! Als je slim bent, gebruik foto’s van jezelf om anderen in de verleiding te brengen om contact met je te zoeken. Je kunt natuurlijk ook onherkenbaar op de foto. Maar je wilt toch een echte date? Voor mannen die geil zijn en durven om contact te zoeken, moet het geen probleem zijn. Mannen betalen alleen een klein bedragje per maand of per verstuurd bericht. Het ligt er maar aan wat je zelf het handigste vind. Een abonnement nemen is natuurlijk niet verplicht. Je kunt direct hieronder lid worden via het inschrijfformulier of anders de knop "Bezoek HeteProfielen" gebruiken als je eerst nog even rond wilt kijken.


Heteprofielen Reviews

 • Dit staat in kleine lettertjes op de homepage van "Heteprofielen":

  Op heteprofielen.nl zijn ook gefingeerde profielen aanwezig, fysieke afspraken hiermee zijn niet mogelijk.

  Sterke punten
  leuke plaatjes, jammer dat ze nep zijn

  Zwakke punten
  Alleen maar nep-profielen

  Door Kees op 3 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb een hele week gepraat via deze site met een meisje Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Nep, aan het lijntje houden

  Door Kevin op 17 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb deze site toch maar eens geprobeerd en het is zowaar gelukt om een afspraak je te maken. Zoals in andere reviews staat zijn er vast wel nep profielen van bijvoorbeeld mannen die zich voor doen als vrouw ofzo, maar veel haal je er gelijk uit.

  Sterke punten
  Veel profielen en gemakkelijke site

  Een leuke date kunnen scoren

  Zwakke punten
  er zijn ook een paar nep profielen

  Door handy56 op 16 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben een paar weken actief geweest op o.a. Hete Profielen, heb er zo'n 200 euro aan credits in geïnvesteerd en heb er nul contacten aan overgehouden. Er zijn veel fake profielen, maar gaandeweg krijg je er wel een neus voor welke echt zijn (of lijken) en welke niet. Als je reageert op een ogenschijnlijk echt profiel, dan krijg je vaak een reactie die helemaal niet aansluit bij wat jezelf geschreven hebt. Voorbeeld: ik heb gereageerd op een echt lijkend profiel, dat er goed verzorgd uitzag, goed lopende, foutloze zinnen en persoonlijke informatie die geloofwaardig overkwam. De reactie daarop was vervolgens geformuleerd in gebrekkig Nederlands, met de typische stijlfouten van iemand uit Oost Europa, met in 2 nietszeggende zinnen 3 keer het woord schatje. En dat gebeurt keer op keer.

  Opvallend is ook hoeveel geile dames er wel niet in mijn woonplaats op zoek zijn naar iemand als ik. Zeker 6 van de 10. Op 5 minuten loopafstand, in mijn woonplaats gewoond, gewerkt, er woont een tante, etc. Bestaat natuurlijk niet.

  De foto's kloppen vaak totaal niet met de profielen. Een fot van een meisje van 23, 24 jaar zit als bijlage bij een profiel van iemand van 37.

  Veel vrouwen komen ook wel even speciaal voor mij van Vlaanderen of Groningen naar mijn woonplaats in het midden van het land rijden.

  Van afspreken of gegevens uitwisselen komt het nooit. Emailen is taboe. Soms meldt een dame dat ze op springen staat, wil gelijk afspreken, maar als je er op ingaat, wil ze je eerst beter leren kennen. Etc.

  Kortom: het is pure oplichterij. Je komt niet in contact met de profielen waar je op reageert, maar met een moderator die je zolang mogelijk aan het lijntje moet houden om zoveel mogelijk credits te genereren.

  Advies: niet doen. Je kunt gratis een leuk profiel aanmaken, heel veel gratis reacties in je mailbox krijgen met heel veel leuke plaatjes van dames (vaak zeer expliciet), maar je moet er geen cent aan uitgeven, want van afspreken kom t het nooit. Oh ja, en die enkele positieve review die je nog wel eens tegenkomt is door een medewerker zelf geschreven. Ook nep dus.

  Sterke punten
  Mooie site, met duidelijke profielen, goed toegankelijk.

  Zwakke punten
  Je komt nooit in contact met het profiel waar je op reageert. Berichten worden door een moderator onderschept, die vervolgens reageert met een kort nietszeggend berichtje om je aan het lijntje te houden. Er zijn ook veel fake profielen.

  Door Henk op 6 oktober 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Klote site, oplichters.

  Sterke punten
  Sterke punten zijn er niet. Dat kan ook niet op een oplichters site

  Zwakke punten
  Al het mogelijke op deze site is zwak, en zwak is nog maar zwak uitgedrukt.

  Door George op 14 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • slechte site alle vrouwen zijn fake , alleen als jij reageert krijg je antwoord nog nooit tot afspraak gekomen

  Sterke punten
  geen alleen mooie vrouwen

  Zwakke punten
  niemand maakt een afspraak pure oplichting

  Door peter op 16 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De site laat je gratis berichten ontvangen, alleen verzenden kost geld. Dus profiel aangemaakt, sommige aardige profielen gezien.... Alleen naar wekenlang rondhangen blijkt de site totaal fake. Mensen uit vertel-ik-later mailen dat ze om de hoek wonen, terwijl in mijn profiel ook niet staat waar ik woon. En dat niet af en toe maar 10 of 10-tallen keren per dag! Af en toe staat bij totaal ongerelateerde profielen of berichten hetzelfde plaatje of schrijven ze dezelfde teksten... Het is wel knap dat de teksten heel veel variatie laten zien maar meestal slaan ze nergens op.  In elk geval is vaak te zien dat niemand de profielen echt leest. Je kunt alle eigenschappen (lengte van jezelf of je lul, of je dik bent of mager, jong of steenoud, rookt of drinkt of niet, enzovoorts) willekeurig alle kanten op veranderen en hebt desondanks altijd dezelfde mix van (nep) reacties in je postvak. Saai! Of berichten die vragen of het een goed moment is om een foto te sturen. Nou schatjes een foto kan ik op een goed moment openen, maakt niet uit hoe laat hij verzonden is. En nog een tip voor de fakers: De site heeft geen chatfunctie, waarom krijg ik dan steeds berichten die me uitnodigen om op de site te chatten?? Domme fakers dus. Maar ach, elke dag 20 nieuwe plaatjes zijn ook een leuke afwisseling tov alleen nu.nl lezen.

  Sterke punten
  Vooral bruikbaar als onuitputtelijke bron van vage berichten en some mooie plaatjes.

  Zwakke punten
  Alle eerste berichten zijn fake en hebben niets met je profiel te maken. Reacties op je reacties worden wel door iemand handmatig geschreven maar houden je alleen aan het lijntje...

  Door Eric op 7 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 1 woord : oplichters !

  Door Eric op 15 januari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Leuk opgezette site maar helaas gaat het zoals op veel van de soort sites om geld en echt contact krijgen ? mij is het niet gelukt .

  Was er dan ook snel klaar mee .

  Sterke punten
  leuke dames alleen jammer genoeg fake profielen .

  Zwakke punten
  Alles moet via de site en dat kost credits en als je 'n dame vraagt met je te emailen worden ze ontwijkend .

  Door Marco op 8 januari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Heteprofielen