Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Heteprofielen.nl is een bekende datingsite in Nederland.

Je treft hier mensen die op zoek zijn naar eenmalig contact. Spanning is niet het belangrijkste, het gaat juist om de lusten!

Heteprofielen heeft alleen maar echte profielen. Zogenaamde fakers worden dan ook geweerd op de site. Juist hierdoor is het maken van een afspraak eenvoudig!  Ook als je meerdere sexpartners zoekt, is de site perfect om te gebruiken. Ruim 200.000 mannen en vrouwen hebben zich aangemeld op deze site.

Inschrijven is geheel gratis en zonder enige verplichtingen. Je kunt gratis gebruikmaken van de site, echter wel met beperkingen. Wanneer je gratis berichtjes op zijn, kun je zo extra bijbestellen of zelfs een abonnement aanschaffen. Op heteprofielen weet je zeker dat je met echte vrouwen date en betaal je in verhouding met andere sites, weinig. Je kunt je gratis inschrijven en berichten versturen is gratis. Van tijd tot tijd krijg je van hetprofielen.nl gratis credits. Deze credits kun je gebruiken om contact te zoeken met echte vrouwen. Doe je dit om een goede manier, dan heb je ook snel beet!

Als je slim bent, gebruik foto’s van jezelf om anderen in de verleiding te brengen om contact met je te zoeken. Je kunt natuurlijk ook onherkenbaar op de foto. Maar je wilt toch een echte date? Voor mannen die geil zijn en durven om contact te zoeken, moet het geen probleem zijn. Mannen betalen alleen een klein bedragje per maand of per verstuurd bericht. Het ligt er maar aan wat je zelf het handigste vind. Een abonnement nemen is natuurlijk niet verplicht.

Je kunt direct hieronder lid worden via het inschrijfformulier of anders de knop “Bezoek HeteProfielen” gebruiken als je eerst nog even rond wilt kijken.

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Heteprofielen is gewoon fake

    Sterke punten:

    leuke plaatjes, jammer dat ze nep zijn

    Zwakke punten:

    Alleen maar nep-profielen

    Review:

    Dit staat in kleine lettertjes op de homepage van "Heteprofielen":
    Op heteprofielen.nl zijn ook gefingeerde profielen aanwezig, fysieke afspraken hiermee zijn niet mogelijk.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Kees
    03 april 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Opgelicht

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    Nep, aan het lijntje houden

    Review:

    Ik heb een hele week gepraat via deze site met een meisje Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Kevin
    17 juni 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Toch niet nep

    Sterke punten:

    Veel profielen en gemakkelijke site
    Een leuke date kunnen scoren

    Zwakke punten:

    er zijn ook een paar nep profielen

    Review:

    Ik heb deze site toch maar eens geprobeerd en het is zowaar gelukt om een afspraak je te maken. Zoals in andere reviews staat zijn er vast wel nep profielen van bijvoorbeeld mannen die zich voor doen als vrouw ofzo, maar veel haal je er gelijk uit.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    handy56
    16 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pure oplichterij!

    Sterke punten:

    Mooie site, met duidelijke profielen, goed toegankelijk.

    Zwakke punten:

    Je komt nooit in contact met het profiel waar je op reageert. Berichten worden door een moderator onderschept, die vervolgens reageert met een kort nietszeggend berichtje om je aan het lijntje te houden. Er zijn ook veel fake profielen.

    Review:

    Ik ben een paar weken actief geweest op o.a. Hete Profielen, heb er zo'n 200 euro aan credits in geïnvesteerd en heb er nul contacten aan overgehouden. Er zijn veel fake profielen, maar gaandeweg krijg je er wel een neus voor welke echt zijn (of lijken) en welke niet. Als je reageert op een ogenschijnlijk echt profiel, dan krijg je vaak een reactie die helemaal niet aansluit bij wat jezelf geschreven hebt. Voorbeeld: ik heb gereageerd op een echt lijkend profiel, dat er goed verzorgd uitzag, goed lopende, foutloze zinnen en persoonlijke informatie die geloofwaardig overkwam. De reactie daarop was vervolgens geformuleerd in gebrekkig Nederlands, met de typische stijlfouten van iemand uit Oost Europa, met in 2 nietszeggende zinnen 3 keer het woord schatje. En dat gebeurt keer op keer.
    Opvallend is ook hoeveel geile dames er wel niet in mijn woonplaats op zoek zijn naar iemand als ik. Zeker 6 van de 10. Op 5 minuten loopafstand, in mijn woonplaats gewoond, gewerkt, er woont een tante, etc. Bestaat natuurlijk niet.
    De foto's kloppen vaak totaal niet met de profielen. Een fot van een meisje van 23, 24 jaar zit als bijlage bij een profiel van iemand van 37.
    Veel vrouwen komen ook wel even speciaal voor mij van Vlaanderen of Groningen naar mijn woonplaats in het midden van het land rijden.
    Van afspreken of gegevens uitwisselen komt het nooit. Emailen is taboe. Soms meldt een dame dat ze op springen staat, wil gelijk afspreken, maar als je er op ingaat, wil ze je eerst beter leren kennen. Etc.
    Kortom: het is pure oplichterij. Je komt niet in contact met de profielen waar je op reageert, maar met een moderator die je zolang mogelijk aan het lijntje moet houden om zoveel mogelijk credits te genereren.
    Advies: niet doen. Je kunt gratis een leuk profiel aanmaken, heel veel gratis reacties in je mailbox krijgen met heel veel leuke plaatjes van dames (vaak zeer expliciet), maar je moet er geen cent aan uitgeven, want van afspreken kom t het nooit. Oh ja, en die enkele positieve review die je nog wel eens tegenkomt is door een medewerker zelf geschreven. Ook nep dus.

    Bijzonderheden:

    Algemeen advies: niet doen, het is opkichterij, geldklopperij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Henk
    06 oktober 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Waardeloos

    Sterke punten:

    Sterke punten zijn er niet. Dat kan ook niet op een oplichters site

    Zwakke punten:

    Al het mogelijke op deze site is zwak, en zwak is nog maar zwak uitgedrukt.

    Review:

    Klote site, oplichters.

    Bijzonderheden:

    Bijzonderheden zijn dat deze site je alleen maar geld kost en je never nooit een date krijgt. OPLICHTERS dus. Ook nog je denkt dat je met een mens chat, vergeet het maar je chat met een computer, walgelijk. Het zijn hufters.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    George
    14 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    oplichterij

    Sterke punten:

    geen alleen mooie vrouwen

    Zwakke punten:

    niemand maakt een afspraak pure oplichting

    Review:

    slechte site alle vrouwen zijn fake , alleen als jij reageert krijg je antwoord nog nooit tot afspraak gekomen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    peter
    16 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    100% fake

    Sterke punten:

    Vooral bruikbaar als onuitputtelijke bron van vage berichten en some mooie plaatjes.

    Zwakke punten:

    Alle eerste berichten zijn fake en hebben niets met je profiel te maken. Reacties op je reacties worden wel door iemand handmatig geschreven maar houden je alleen aan het lijntje...

    Review:

    De site laat je gratis berichten ontvangen, alleen verzenden kost geld. Dus profiel aangemaakt, sommige aardige profielen gezien.... Alleen naar wekenlang rondhangen blijkt de site totaal fake. Mensen uit vertel-ik-later mailen dat ze om de hoek wonen, terwijl in mijn profiel ook niet staat waar ik woon. En dat niet af en toe maar 10 of 10-tallen keren per dag! Af en toe staat bij totaal ongerelateerde profielen of berichten hetzelfde plaatje of schrijven ze dezelfde teksten... Het is wel knap dat de teksten heel veel variatie laten zien maar meestal slaan ze nergens op.

    In elk geval is vaak te zien dat niemand de profielen echt leest. Je kunt alle eigenschappen (lengte van jezelf of je lul, of je dik bent of mager, jong of steenoud, rookt of drinkt of niet, enzovoorts) willekeurig alle kanten op veranderen en hebt desondanks altijd dezelfde mix van (nep) reacties in je postvak. Saai! Of berichten die vragen of het een goed moment is om een foto te sturen. Nou schatjes een foto kan ik op een goed moment openen, maakt niet uit hoe laat hij verzonden is. En nog een tip voor de fakers: De site heeft geen chatfunctie, waarom krijg ik dan steeds berichten die me uitnodigen om op de site te chatten?? Domme fakers dus. Maar ach, elke dag 20 nieuwe plaatjes zijn ook een leuke afwisseling tov alleen nu.nl lezen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Eric
    07 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Geen contact mogelijk !

    Sterke punten:

    Met je gekochte credits (heb totaal € 35,=) geprobeerd kan je in contact komen. Er wordt echter nog meer gechat dan op Hyves of Faceboek, en je maar aan het lijntje houden ! Men wil steeds meer informatie, want nee, dat gaat niet zo maar !! Ik mag dan af en toe wel g . . l zijn, maar niet gek !!

    Zwakke punten:

    geen kontakt verkregen, en maar credits bijkopen. Tijdens een kontakt met een nederlandse dame wordt er op een turkse of marokaanse taalkundige manier antwoord gegeven, vekeerd gebruik van lidwoorden enz.

    Review:

    1 woord : oplichters !
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Eric
    15 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Geldklopperij

    Sterke punten:

    leuke dames alleen jammer genoeg fake profielen .

    Zwakke punten:

    Alles moet via de site en dat kost credits en als je 'n dame vraagt met je te emailen worden ze ontwijkend .

    Review:

    Leuk opgezette site maar helaas gaat het zoals op veel van de soort sites om geld en echt contact krijgen ? mij is het niet gelukt .
    Was er dan ook snel klaar mee .
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Marco
    08 januari 2014

Datingsite kenmerken

Kosten per maand n.v.t.
Kosten per jaar n.v.t.
Gratis berichten ja
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden 205.287
Erotische contacten ja
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite nee

Als je een aantal erotische datingsites moet geloven zijn er enorme hordes vrouwen op zoek naar geile dates met instant seks. En als je een aantal mannen moeten geloven zijn alle erotische datingsites pure oplichterij, bedoeld om geld uit de zakken te kloppen. De waarheid ligt, zoals wel vaker, ergens Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)