Tinder verwijderen

Tinder verwijderen

Hoe moet dat?

Tinder verwijderen
30 november 2020

Tinder is uitgegroeid tot één van de meest populaire datingapps waar duizenden personen lid van zijn en waar er jaarlijks duizenden leden bij komen. Je kunt alleen op Tinder inloggen met je Facebook account waarna je foto’s van je Facebook profiel kunt gebruiken. Na je aanmelding zullen andere gebruikers de foto’s ook kunnen bezichtigen. Ondanks je Facebook gegevens worden gebruikt om in te loggen, wordt er gelukkig niets op je Facebook profiel geplaatst door Tinder. Alleen je gegevens en foto’s worden gebruikt om het profiel aan te maken. Tinder zoekt vervolgens naar je locatie door middel van GPS. Je Tinder profiel bestaat uit je voornaam, leeftijd, foto’s, een klein stukje tekst over jezelf, dat je eventueel kunt invullen en de pagina’s, die je geliked hebt op Facebook. Tinder gaat vervolgens op zoek naar potentiële matches bij jou in de buurt. Je kunt zelf de maximale afstand bepalen. Als je een persoon leuk vindt dan kun je naar rechts swipen, als je de persoon niet leuk vindt kun je naar link swipen. Als de andere persoon jou ook leuk vindt dan is er een match waarna je met elkaar kunt chatten.

Je Tinder-account verwijderen

Ondanks het groot succes van deze site zijn er toch nog leden, die hun account vanwege de een of andere reden wensen te verwijderen van de site. Je hebt daarbij de mogelijkheid om je profiel tijdelijk te verbergen of permanent te verwijderen. 

Je profiel tijdelijk verbergen 

Ontdekking is het deel van de app waar je potentiële matches kunt bekijken. Je kunt deze optie uitschakelen, zodat je aan niemand in Ontdekking wordt getoond. Je kunt je profiel tijdelijk verbergen door in te loggen op Tinder, te klikken op het profielpictogram en dan instellingen selecteren. Je kunt dan vervolgens scrollen naar het tabje ‘ontdekking’. Zelfs als Ontdekking is uitgeschakeld, kun je toch nog je matches zien en ze berichten sturen. Ook is het zo, dat ondanks de optie ontdekking is uitgeschakeld, mensen die je al hebt geliket je profiel soms toch nog kunnen bekijken en jou ook leuk vinden. Dit betekent, dat je ook nadat je Ontdekking hebt uitgeschakeld nog nieuwe matches kunt krijgen. Wil je echt geen gebruik meer maken van de diensten van de site? Dan kun je ervoor kiezen om je profiel permanent te verwijderen van de databases van de site. 

Je account permanent verwijderen

Om veiligheidsredenen kun je je Tinder-account alleen verwijderen wanneer je ingelogd bent op de app of op Tinder.com. Het is goed om te weten, dat je wel al je bestaande matches, berichten en andere informatie over je account voorgoed kwijtraakt als je je account verwijdert. Om je account te verwijderen dien je als eerst in te loggen op de app of de website en dan vervolgens te klikken op het profielpictogram. Na hierop geklikt te hebben kun je gaan naar het tabje ‘instellingen’. Scrol daarna omlaag en selecteer Account verwijderen

Nadat je account verwijdert te hebben, is het uiteraard verstandig om ook even naar Facebook te gaan en in te stellen, dat Tinder geen toegang meer heeft tot je gegevens. Je kunt dit bewerkstelligen door in te loggen op Facebook en via het menu bovenaan de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘instellingen’. Kies vervolgens links in het menu voor ‘apps’. Er komt dan een webpagina tevoorschijn met een overzicht van alle apps, die je ooit toegang hebt gegeven tot je Facebook account dan wel de gegevens op je Facebook account. Verwijder Tinder en eventueel andere apps, die je niet meer gebruikt. Hierna ben je klaar met het verwijder proces en ben je Tinder vrij. 

Is er een ander alternatief? 

Heb je je Tinder account vanwege de een of andere reden verwijdert, maar wil je nog steeds via een dating app in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en of vrouwen voor een date of meer? Ben je op zoek naar een alternatief? Dan kun je het best kiezen voor de Lexa dating app. Met de Lexa App zou je namelijk kunnen nagaan of er leuke singles bij jouw in de buurt wonen. Lijkt dit je interessant? Download dan vandaag nog de online datingapp van Lexa en ontdek welke singles er bij jou in de buurt op zoek zijn naar iets serieus. Communiceer met oprechte singles die klaar zijn voor een echte relatie. Met deze online datingapp heb je Lexa altijd bij de hand voor een nog snellere en soepelere online dating ervaring. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android toestellen. 

Betrouwbaarheid en veiligheid 

Wil je een beetje privacy en wil je voorkomen, dat je gegevens zomaar op straat terecht komen waardoor anderen te weten kunnen komen, dat je gebruik maakt van een datingsite om een partner te vinden? Dan ben je bij Lexa Dating ook op het juiste adres. De beheerders van de site zijn voorstander, dat gebruikers Lexa als een leuke, veilige online datingsite ervaren waar ze serieuze, oprechte singles kunnen ontmoeten, die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. De veiligheid van de gebruikers is de topprioriteit van de beheerders van de site en er wordt derhalve alles aan gedaan om de service zo veilig mogelijk te houden. Elk profiel op de site wordt herzien door moderators en persoonsgegevens van gebruikers zijn te allen tijde beschermd. Mocht je ooit twijfels hebben over een profiel of een verdacht bericht ontvangen, dan kun je er altijd voor kiezen een member te blokkeren of te rapporteren bij een van de moderators van de site. Het Lexa- team staat altijd klaar om je te helpen.

Lexa events voor singles 

Behalve via de Lexa app kun je ook nog je potentiële geliefde ontmoeten door te gaan naar een van de vele Lexa events. Deze site organiseert leuke, gezellige en unieke events in een ontspannen sfeer, die door al meer dan 300.000 leden zijn bezocht. Sluit je hierbij aan en geef je op voor een van deze events. Ontmoet leuke singles met dezelfde interesses, waarden en ideeën tijdens een van de eerstvolgende events. Met Lexa events ontmoet jij echt leuke singles met allemaal een eigen verhaal.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden