Nextlove.com is van origine een Scandavischeonlinedatingsite die gericht is op alleenstaande of gescheiden ouders. Deze datingsite is niet voor mensen die op zoek zijn naar een snel contact, maar meer voor mensen die op zoek zijn naar een relatie. Indien jij vrijgezel bent en hebt geen kinderen, dan is deze site ook iets voor jou. Ben je ouder dan 18 jaar en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan is er geen probleem om je aan te melden bij nextlove.com

Nextlove Aanmelden

Bij nextlove.com kun je je makkelijk en snel aanmleden. Dit doe je namelijk door gewoon in te loggen met je Facebook, Microsoft of Google account. Indien je niet op zo een manier wilt inloggen, kan je ook gewoon je e-mail adres gebruiken. Dit is dus een manier als je je datingleven gescheiden wilt houden. Nadat je eenmaal bent aangemeld, kun je nu een gebruikersnaam verzinnen. Het is altijd verstandig om een profielfoto up te loaden en het profiel verder in te vullen. Dit, omdat de kans dan groter wordt op reacties. Verder zou het ook goed zijn als je interessante informatie over jezelf plaats. Je kunt dan bijvoorbeeld vertellen wie je bent en wat je op de site zoekt.

Nextlove Mogelijkheden

Na het aanmaken van een profiel en het invullen van de basisgegevens, kun je direct gebruik maken hun zoekfunctie. Hierdoor kun je gratis op zoek gaan naar singles in je omgeving. Dit zijn namelijk enkele gratis mogelijkheden die deze site te bieden heeft. Naast de gratis functies, zijn er ook een aantal extra functies waarvoor jij een abonnement moet aanschaffen. Indien jij besluit een abonnement aan te schaffen, dan kun je gebruik maken van het lezen en versturen van berichten, jouw lijst met bezoekers bekijken, flirts en cadeautjes van de bezoeker ontvangen en als je interesse wilt tonen in een singel dan kun je virtuele cadeautjes versturen.

Nextlove Kosten

Een profiel aanmaken op een datingsite is in de meeste gevallen helemaal gratis. Soms is het mogelijk om gratis gebruik te maken van bepaalde diensten zoals uploaden van foto’s of zoeken naar singles. Maar wanneer je besluit om de singel te contacten, dan dien je lid te worden van de site. Op nextlove.com is dit ook het geval. Indien jij een gebruiker wilt contacten ben je verplicht een abonnement af te sluiten.

Hieronder geven wij jou een overzicht van de tarieven:

  • 3 maanden = € 119,97 = € 39,99 per maand
  • 6 maanden = € 179,94 = € 29,99 per maand
  • 12 maanden = € 239,88 = € 19,99 per maand

Artikelen over NextLove

Single Parents dating, je staat er niet alleen voor

De single parents datingwebsites vinden je matches door belangrijke aspecten van je persoonlijkheid te analyseren. Dan kijken ze natuurlijk naar je persoonlijke voorkeuren en zorgen ze ervoor dat ze mensen aanbevelen die echt bij je leven passen. Dit betekent dat als je alleen op zoek bent naar een [...]

NextLove Reviews

Bezoek NextLove

Schrijf je eigen review