Speeddaten.nl organiseert door heel Nederland speeddates en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Leuke avond uit? Ontmoet 20 singles tijdens een speeddate bij jou in de buurt! Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten.Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg! Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 20 singles en hebt de kans om in 3 minuten per date te kijken of het klikt. 3 Minuten lijkt misschien heel kort, maar het is lang genoeg om te weten of er een klik is.

Kosten

De kosten zijn ? 36,- . Dit incl. een welkomstdrankje en een hapje, ongeveer 20 dates, begeleiding door de leuke hosts van Speeddaten.nl en natuurlijk de matchmail met foto's! Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij. Daarnaast krijg je bij Speeddaten.nl 20% korting op al jouw volgende speeddates.

Leuke dategarantie

Twijfel je of er wel leuke dates zijn? Bij ons krijg je ook nog de Leuke dategarantie® Zit er geen leuke date voor je bij, dan mag je nog een keer gratis komen speeddaten. Succes gegarandeerd dus! Matches met foto Nieuw en uniek: binnen 24 uur staan jouw matches online op jouw profiel met foto en emailadres. Niet vergeten zelf ook even een foto te uploaden (dit is uiteraard niet verplicht, maar een extra service :-)

Service

Zodra je een reservering hebt gemaakt bij Speeddaten.nl ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot je eigen pagina, alleen voor jou zichtbaar. Komt de datum toch niet uit dan kun je de reservering hier zelf kosteloos wijzigen tot 3 dagen voor het event.

Privacy

Speeddaten.nl communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld. (deze kun je na de reservering evt zelf aanpassen op jouw pagina)

Speeddaten programma

Je wordt ontvangen door één van de gastvrije hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles op een wel heel leuke manier leert kennen! Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-) Binnen 24 uur staan jouw matches online op jouw profiel. Met foto's en mailadressen van wederzijdse matches. De rest is aan jullie! - Binnen 24 uur ontvang je de matchmail! - Nieuw in Nederland: bekijk je matches met foto! - Leuke dategarantie: heb je geen leuke date, dan mag je gratis nog eens! - Korting: Je krijgt bij Speeddaten.nl 20% korting op al jouw volgende speeddates! - Service: tot 3 dagen voor het event zelf kosteloos een reservering wijzigen! speeddaten


Artikelen over Speeddaten.nl

Waarom is Speeddating zo Succesvol?

Wanneer het gaat om daten denken we vaak aan een stel zittend in een romantisch verlicht restaurant. Een date waarbij je de hele avond hebt om elkaar beter te leren kennen en te besluiten of je daarna nog een date wil. Dit alles gaat best langzaam, in tegenstelling tot speeddating wat bekend staat o [...]

Speeddaten.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Speeddaten.nl.

Bezoek Speeddaten.nl

Schrijf je eigen review