Secondlove datingsite

Secondlove richt zich op mensen die een sleur in hun relatie hebben en graag wat anders willen.  Voor spanning en avontuur moet je bij deze site zijn. Op Secondlove kun je eenvoudig een persoonlijk profiel maken. Deze ontstaat door een reeks vragen die dient te beantwoorden. Deze gegevens worden goed beveiligd en zullen nooit aan derden worden verstrekt. Secondlove is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB) Fake profielen en mensen die zich niet houden aan de regels worden van de site geweerd. Wil jij contact met een leuke man of vrouw? Maak dan gebruik van één van de twee lidmaatschappen die Secondlove bied. De eerste gaat om een gratis lidmaatschap waarbij de profielen van singles zichtbaar zijn, maar zonder foto’s. Het echte contact blijft hier vrijwel uit. Dit wordt wel mogelijk met een betaalde lidmaatschap. Je kunt dan profielen zoeken, chatten en berichten sturen. Probeer Secondlove vandaag nog eens uit, niets moet alles mag! secondlove


Reviews over Secondlove

 • Op de openingspagina van SecondLove wordt geadverteerd met +470.000 leden.

  Ik heb het 'promotieabonnement' ŗ Ä 70 voor 2 maanden genomen en ben nadat ik mijn teleurstelling te boven was gekomen over het lage aantal leden eens exact het aantal leden gaan tellen:

  3006 vrouwen waarvan ik schat 10 % een zichtbare foto heeft en die gemiddeld genomen nogal uit de hoogte doen.

  4023 mannen (want ik heb me ook gratis als vrouw ingeschreven en kreeg onmiddellijk 2 maanden gratis volledig lidmaatschap aangeboden.

  Totaal dus 1,5 % van het aantal leden waarmee gepromoot wordt (en dan reken ik niet mee dat er waarschijnlijk de nodige fake tussenzit)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Door Johannus op 16 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Heb ruim een maand bij Second Love gezeten. Ik werd verleid door het reclame spotje op tv. Uiteindelijk wel wat contact gehad met vrouwen, maar niet voor mij weggelegd.

  Sterke punten
  Valt uiteindelijk niet echt tegen

  Zwakke punten
  Vooral de reclame op tv trekt naar mijn mening een hoop mannen

  Door Wesly op 13 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Secondlove

Schrijf je eigen review over Secondlove