Ben je opzoek naar een avontuurlijke date met iemand bij jou in de buurt? Dan is Buurmeisjes de site voor jouw! Of je nu opzoek ben naar een man, vrouw of stel en wil je contact leggen voor een spannend ervaring bij Buurmeisjes ben je op het juist adres. Maak nu gelijk een tijdelijk gratis profiel aan en scoor snel een date. De profielen zijn hand-gecontroleerd en Buurmeisjes wordt met de dag groter met spannende leden die opzoek zijn naar wilde contacten. Door middel van het sturen van berichtjes en flirts kun je met elkaar afspreken voor erotische contacten.

Buurmeisjes.be is niet alleen voor spanning, maar ook voor het zoeken naar een relatie of vriendschap. Bij deze datingsite is dus alles mogelijk. Om in contact te komen met een van de leden kan je gratis een account aanmaken op buurmeisjes.be

Buurmeisjes Aanmelden

Inschrijven bij buurmeisjes.be is geheel gratis en gebeurd heel eenvouig. Wat je zal moeten doen is enkele gegevens invullen zoals een e-mail adres, een wachtwoord, je leeftijd, woonplaats en voorkeuren. Persoonlijke gegevens worden niet op je profiel tentoongesteld, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Indien jij alle gegevens hebt ingevuld, zal er een bevestigingsemail naar je worden gestuurd. Na het bevestigen kun je direct van start gaan met online daten bij Buurmeisjes.be.

Buurmeisjes Mogelijkheden

Buurmeisjes.be beschikt over een aantal mogelijkheden waarbij de leden op verschillende manieren in contact met elkaar kunnen komen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om leuke of geile flirtjes te sturen, privéberichten verzenden, een bericht laten op de wall van een ander. Bepaalde mogelijkheden kun je alleen gebruiken als je volledig lid bent van de site, dus hiermee zal je wel rekening mee moeten houden. Wanneer je gratis lid bent is het een beetje moeilijker om in contact te komen met andere leden.

Buurmeisjes Kosten

Mensen die interesse hebben in deze datingsite, hebben de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Echter heb je met een gratis lidmaatschap geen toegang tot alle mogelijkheden van de site. Indien je toegang wilt hebben, dan zal je een volledig lidmaatschap moeten aanschaffen. Buurmeisjes.be maakt gebruik van creritpacks. Dit is een pakket waarin meerdere credits zitten. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper de prijs per credit. Hieronder vind je een overzicht van de creditpacks die je kan aanschaffen:

 • Creditpack 10 = € 10
 • Creditpack 25 = € 22,50
 • Creditpack 50 = € 42,50
 • Creditpack 100 = € 80
 • Creditpack 275 = € 200

De betalingen kunnen geschieden via iDeal. Mr Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving of betaling via de telefoon.


Artikelen over Buurmeisjes

Op Zoek naar Seks op het Internet: Gebruikelijker dan je Denkt

Van alle duizenden, tot wel miljoenen gebruikers op datingwebsites, zullen de meeste voornamelijk op zoek zijn naar seks. Je hebt alles tot je beschikking en kan makkelijk aan een profiel zien of het iemand is die qua interesses en uiterlijk het beste bij je past. Ook kan je gelijk zien waar ze naar [...]

Buurmeisjes Reviews

 • in eerste instantie schrijven ze dan ze geen fictieve personen hebben, als je je hebt aangemeld, staat er dat er profielen zijn die niet bestaan en dat ze dus wel met fictieve personen werken.

  Sterke punten
  Het lijkt goed tot je verder kijkt

  Zwakke punten
  Ze zijn niet correct

  Door Dolf op 5 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Buurmeisjes

Schrijf je eigen review