Op Zoek naar Seks op het Internet: Gebruikelijker dan je Denkt

Op Zoek naar Seks op het Internet: Gebruikelijker dan je Denkt

30 oktober 2019

seksdating komt vaak voorVan alle duizenden, tot wel miljoenen gebruikers op datingwebsites, zullen de meeste voornamelijk op zoek zijn naar seks. Je hebt alles tot je beschikking en kan makkelijk aan een profiel zien of het iemand is die qua interesses en uiterlijk het beste bij je past. Ook kan je gelijk zien waar ze naar op zoek zijn. Op deze manier kan je dus ook besluiten of je mensen die alleen seks willen wil aanspreken of niet. Als je ook op zoek bent naar een seksdate, dan komt dat mooi uit!

Welke mensen gaan op seksdates?

Het is begrijpelijk als je wat voorzichtiger bent met seksdates via het internet. Je weet tenslotte niet of deze persoon met jou matcht op lichamelijk niveau, of zij zich netjes gedragen tijdens de daad of dat zij mogelijke SOA’s hebben. Ook, in het ergste geval, kunnen er mensen tussen zitten met slechte bedoelingen. 

Hoewel dat een verontrustende gedachte is, hoef je je niet al te veel zorgen te maken. Als mensen gevaarlijke bedoelingen hebben zullen zij nooit met hun echte identiteit op het internet te vinden zijn. Je kan ze dus snel herkennen aan een neppe foto, rare antwoorden op vragen en wanneer ze alleen maar dingen van jou willen hebben (foto’s, video’s, zogenaamd bewijs dat je echt bent). Wanneer iemand duidelijk aan geeft waar ze naar op zoek zijn, en ook daadwerkelijk een leuk gesprek aan gaat, is de kans veel groter dat ze gewoon met dezelfde reden als jij op deze site zijn.

Ook voor SOA’s hoef je niet bang te zijn. Je mag altijd vragen wanneer zij hun laatste test hebben gehad en of zij daar bewijs van hebben. Ook is het altijd verstandig om aan beschermde seks te doen. Op deze manier is de kans op SOA’s en ongewenste zwangerschappen het kleinst! Wanneer een man tegen je zegt “maar een condoom voelt niet fijn”, dan mag je gerust nee zeggen tegen de seks. Het gaat zowel om je plezier als je veiligheid. 

Ook zullen er genoeg mensen te vinden zijn met dezelfde smaak, interesses en fetishes online. Ga gewoon op zoek en wie weet kom je een hele leuke match tegen!

Online seksdates? Waarom niet!

Seksdates kan je online overal vinden. Zo zijn er sekschats, speciale websites voor seksafspraken en contactadvertentie. Toch kan je ze ook gewoon op een datingsite vinden, daar is bijna iedereen van elke leeftijd (mits 18+) te vinden. Zo worden er dagelijks nog vele registraties gedaan op websites als SF Dating, Ondeugend Daten of eFlirt. Online zijn maakt de kans kleiner op afwijzingen omdat je er met dezelfde reden bent, en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Dus wil jij vanavond nog een bedpartner? Waar wacht je nog op en schrijf je snel in!

Bezoek Buurmeisjes

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden