Flirtchat is een online chatdienst die gericht is op 18 plussers die naar erotisch entertainment zoeken. Op deze website kun je anoniem een account aanmaken. Gebruik maken van een schuilnaam is dus toegestaan. Verder is deze site meer bedoeld voor exotisch entertainment, dus het is in de meeste gevallen niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken om te ontmoeten. Indien jij geinteresseerd bent op deze manier van erotisch chatten, dan kun je je makkelijk en eenvoudig aanmelden bij flirtchat.nl.

Flirtchat aanmelden

Het aanmaken van een account is geheel gratis en je krijgt ook nog 5 credits gratis. Je kunt je anoniem aanmelden waarbij je een troetelnaam en een wachtwoord gebruikt. Een geldig e-mail adres is ook van belang. Om het proces te voltooien, dien je je seksuele voorkeuren aan te geven. Daarna wordt er een bevestigings-bericht naar jouw e-mail adres gestuurd. Indien jij deze hebt geopend, kun je direct van start gaan met het zoeken naar leden om mee te flirten.

Flirtchat mogelijkheden

Flirtchat is een datingsite die jou de mogelijkheid beidt om je stoutste fantasien met andere te delen, deze dienst is bedoeld om je te vermaken tijdens het chatten met de leden. Deze site bevat fictieve als echte leden waarmee je beide als entertainment en voor echte dating doeleinden kan gebruiken. Flirtchat kan de echtheid van haar leden niet garanderen, vooral persoonlijke kenmerken zoals geslacht, geboortedatum en uiterlijk. Hierdoor is fysiek contact vaak niet mogelijk.

Flirtchat kosten

Aanmelden en profielen bekijken zijn mogelijkheden die gratis zijn op Flirtchat.nl. Wil je echter een bericht versturen naar een of meerdere leden van de site, zal je wel credits moeten aanschaffen. Op de site kun je losse credits en bundel credits kopen. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Het bundel overzicht ziet er als volgt uit: XSMALL: 75 credits = € 19 / 15 berichten = € 1,27 per bericht SMALL: 150 credits = € 34 / 30 berichten = € 1,13 per bericht MEDIUM: 300 credits = € 59 / 60 berichten = € 0,98 per bericht LARGE: 500 credits = € 89 / 100 berichten = € 0,89 per bericht XLARGE: 1000 credits = € 159 / 200 berichten = € 0,80 per bericht De leden van flirtchat.nl kunnen betalen via MasterCard, Visa, American Express, Telefoon betalingen en Direct Debet.


Reviews over Flirtchat

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flirtchat.

Bezoek Flirtchat

Schrijf je eigen review over Flirtchat