Hotties datingsite

Hotties.nl, is de leukste datingsite voor mannen en vrouwen uit Nederland. Wil jij chatten met de leukste vrouwen uit Nederland? Op deze site kun je eenvoudig een vrouwelijke profiel selecteren en een fijn gesprek hebben. Hotties is een sms-dienst en toegankelijk voor mobiele toestellen die sms kunnen ontvangen. Bij hotties kun je 1-op1 chatten met een leuke man of vrouw. Hiervoor berekend zij maximaal 1,50 euro per ontvangen bericht. Maximaal krijg je 2 berichten retour. De totale kosten zijn dus maximaal 3 euro per verzonden bericht. Echter benadrukt Hotties.nl dat de kosten wel afhankelijk zijn van je eigen provider. Om gebruik te maken van Hotties.nl dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Deze site is aangesloten bij de Reclamecode SMS Dienstverlening en ook de Gedragscode SMS Dienstverlening. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat het daten ordelijk verloopt. Je hoeft je geen zorgen te maken over fake profielen. Er zijn namelijk alleen maar echte profielen op deze site. Wil je vandaag nog contact met een leuke vrouw? Meld je dan gratis aan op Hotties.nl  


Reviews over Hotties

 • Bedriegers met 5 sterren ! In het begin kreeg ik het gevoel dat de dames echt waren maar na een tijd moest ik besluiten
  dat waarschijnlijk 90% fake is. Ik heb met vier dames een afspraak geregeld daarvan zijn er drie niet komen opdagen en ťťntje stelde mij na een week voor om af te spreken en alles was al geregeld. Maar ik heb een zwakke plek gevonden in hun systeem E-mail en GSM nummers worden verwijderd maar je adres niet dus als je denkt het klikt stuur je naam en adres naar de dame en stel de vraag om via de inlichtingen je nummer op te vragen en je te bellen.
  Volgens mij kan iedereen dat maar voor de dames op hotties is dit te moeilijk, deze zijn dus fake !

  Sterke punten
  In het begin zeer geloofwaardig.

  Door Kris op 13 oktober 2018 Reageer
 • hotties.nl is deel van een webring dat bestaat uit heelveel kopieen van dezelfde site, er word geadverteerd op andere sites om zo contact te krijgen en mensen naar 1 van die sites te leiden waar ze betalen voor een bericht.  Andere domeinen met dezelfde site zover als ik kon vinden:

  http://www.datenmetjou.com

  http://www.msdating

  http://www.erotiekforyou.nl/

  http://www.sexendate.nl

  Sterke punten
  Ziet er goed uit

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk zijn de profielen niet echt.

  Je kan zelf niks aan je profiel veranderen (2e hint dat het nep is)

  Je moet iemand een berichtje sturen voordat je kan registreren, je paswoord word gemaild,

  Door freddie op 7 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wat veelbelovend uitziet, begint na enige tijd verdacht veel op geldklopperij (je moet steeds credits kopen om een bericht te kunnen lezen, terwijl credits saldo voldoende is om meerdere te kunnen lezen en beantwoorden).

  een bericht sturen midden in de nacht en direct daarop een antwoord bericht krijgen doet vermoeden dat er geen echt profiel / vrouw achter dat profiel zit, maar een 'operator'

  Bij 2 profielen contact gemaakt, hebben beiden zelfde methode van antwoorden. Dus verder geen nieuwe pogingen gedaan en profiel als verdacht aangemerkt.

  Door manis op 5 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had daar een vrouwtje leren kennen en wilden beiden wat afspreken en via onze eigen mailadressen verder mailen. Alleen was dat niet mogelijk want alle mail werd, voordat die werd afgeleverd zeg maar, gecontroleerd door die site en als daar gegevens in stonden zoals mail adressen of telefoon nummers dan werd dat weer gegeven als sterretjes. Zulke sites zijn in mijn ogen gewoon oplichters en verdienen gewoon aan de heren, maar ook de dames, en verder helemaal niets.

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  .

  Door anoniem op 29 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben er helaas ingetrapt door gebruik te maken van hotties.nl. Ik was in de veronderstelling dat ik echt contact zou hebben met een vrouw op deze site. Ik kreeg vele smsjes waardoor ik kwam te zitten met een hoge telefoonrekening. Als ik prepaid tegoed had gehad, was het niet zo ver gekomen. Ik baal enorm en wil anderen ervoor waarschuwen niet gebruik te maken van deze site. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Sterke punten
  Goed in oplichten

  Zwakke punten
  Je ontvangt meerde smsjes waar je vies voor betaald!

  Door Jan V. op 29 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Hotties

Schrijf je eigen review over Hotties