Dating2000 is dé datingsite waar je geheel gratis nieuwe contacten kunt leggen. Het gaat dan vooral om mensen die zoeken naar een vriendschap, date of langere relatie. Dating2000 is ten opzichte van andere sites helemaal gratis. Via deze website kun je ook contacten leggen met mensen op Facebook, Hyves en Twitter. Meld je nu dus gratis aan op deze site!


Dating2000 aanmelden


Je kunt je geheel gratis inschrijven op deze site. Dat gaat makkelijk; Je vult in of je een man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent en je leeftijd. Vervolgens kies je een land en dan plaats je een. En dan kun je van start!
Het mooiste is dat je echt en onbeperkt berichten kunt krijgen en versturen. Bij vele andere datingsites moet je vaak eerst betalen. Maar bij deze site is dat niet het geval. Je hebt dus veel voordeel in alle opties die je worden aangeboden.


Dating2000 mogelijkheden


Na het aanmeldingsproces ga je uiteraard van start op de site. Je kunt eenvoudig je eigen profiel aanmaken en bewerken, zodat die er aantrekkelijk uitziet. Hieronder verstaan we het toevoegen van foto’s. Een foto is altijd erg belangrijk, omdat mensen dan een beter beeld van je hebben.
Vervolgens ga je op zoek gaan naar een geschikte partner. Heb je iemand gevonden waar je veel interesse in hebt? Dan kun je eenvoudig chatten en berichten met dit contact. De website wil haar betrouwbaarheid niet schaden, dus het controleert alle profielen handmatig. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd blijven.
Je kunt ook anoniem daten op de site. Sommige mensen willen niet dat de hele wereld weet dat ze online aan het daten zijn. Jij hebt het zelf in de hand. De website geeft ook veel tips om te daten en heeft een uniek matchsysteem, om mensen bij elkaar te brengen.


Dating2000 kosten


Dating2000 is vooralsnog gratis. Het kan wellicht dat er in de toekomst kosten worden toegevoegd aan bepaalde functies. Maar, het ligt dan aan jou als je besluit te blijven.


Dating2000 Reviews

  Alles heersende administrator

  Was een paar weken lid op dating2000. Van het ene uur op het andere, kon ik niet meer inloggen. Blijk ik geblokkeerd te zijn, zonder opgaaf van reden. Ben altijd correct geweest als ik op de site was. 1 ding weet ik zeker; dat ik manieren heb geleerd, in tegenstelling tot de administrator. Waarschijnlijk zo'n machtswellust mannetje met een heel klein ego.

  Sterke punten
  Dat is niet de administrator

  Zwakke punten
  Een gefrustreerde administrator nemen, die geen fatsoen heeft en waarschijnlijk zelf geen kans maakt op een datingsite en mensen gewoon blokkeerd zonder reden en bericht.

  Zeer slecht!

  Ingeschreven en vroeg in chat, waarom er zoveel oudere profielen er nog staan en niet verwijderd zijn! Uit 2012 notabene, en ik ben direct geblokkeerd! Hoezo respectloos ? Deze site nooit bezoeken! Echt zeer slecht!

  Sterke punten
  0,0000

  Zwakke punten
  Alles!

  Beledigend tot op het bot...

  Ik kan me goed vinden in eerder genoemde klachten... Ten eerste is het aantal ingeschreven vrouwen een behoorlijke tegenvaller..en er is maar een select gezelschap dat ook daadwerkelijk regelmatig online is. Ik heb berichten geschreven aan leuke vrouwen, die vervolgens nooit meer online zijn geweest om mijn berichten te lezen..Ik kan die vrouwen geen ongelijk geven, wat een waardeloze site zeg!! ECHTER..ik had leuk mailcontact met een paar leuke vrouwen en dat verliep heel gezellig..Toen maakte ik de grote fout een paar dagen de chat op te gaan, waar iedere dag dezelfde zeg 10-15 mensen elkaar ontmoeten..Zeg je 1 keer iets wat daar niet zo goed valt of verkeerd begrepen wordt, heb je meteen dat hele kliekje tegen je..en INDERDAAD zoals door anderen aangegeven horen de ADMINISTRATORS daar ook bij.. Dus vandaag denk ik, joh ik richt me alleen nog op de mailcontacten en laat de chat voor wat het is...blijkt ineens mijn hele profiel verwijderd te zijn en ben ik geblokkeerd zonder ook maar een uitleg of een bericht hier over te ontvangen!! Ik bedoel als ik zogenaamd iets verkeerds heb gedaan op de chat..terwijl ik in tegenstelling tot dat kliekje geen enkel scheldwoord heb gebruikt..blokkeer me dan op de chat, maar laat me lekker mijn mailcontacten onderhouden.. BEDANKT ADMINISTRATORS...doe de dames waar ik leuk contact mee had de groeten en leg even voor me uit waarom ik niks meer van me kan laten horen...Oja, geef ze meteen even mijn mailadres door zodat ze contact met me op kunnen nemen Wat een schande deze site!!!!

  Sterke punten
  Gratis..je snapt ook al snel waarom het gratis is...

  Zwakke punten
  Weinig leuke vrouwen, beledigende en partijtrekkende administrators, zonder reden word je geblokkeerd en je krijgt hier ook geen uitleg of bericht van..

  Dating 2000 bevalt prima!

  Ik heb goede ervaring met dating 2000 en heb leuke contacten opgedaan. Wat me is opgevallen is dat zij goed controleren op zogenaamde fakers. Tja voor de rest kan ik niets zeggen over de chat. Ik ben zelf niet echt een type die van chatten houdt. Kortom een leuke site die helemaal gratis is :).

  Sterke punten
  Veel mogelijkheden en leden

  Zwakke punten
  Kon er geen vinden

Bezoek Dating2000

Schrijf je eigen review