Dating2000 datingsite

Dating2000 is dé datingsite waar je volledig gratis op zoek kunt gaan naar nieuwe contacten. De datingsite doelt vooral op mensen die op zoek zijn naar vriendschap, een date of langdurige relatie. Dating2000 is ten opzichte van andere sites helemaal gratis. Je kunt eenvoudig je eigen profiel aanmaken en foto’s toevoegen. Aan de hand hiervan kun je op zoek gaan naar een geschikte partner. Je kunt ook eenvoudig chatten en berichten verzenden naar contacten. Datings2000 is een betrouwbare datingsite en keurt alle profielen handmatig. Hierdoor kan de kwaliteit van het online daten gewaarborgd blijven. Verder kun je anoniem daten op de site, je hebt dus alles zelf in de hand. Via dating2000 kun je ook in contact komen met singles via onder andere Facebook, Hyves en Twitter. Meld je gratis aan op de site en vind vandaag nog een leuke date!


Reviews over Dating2000

 • Ik kan me goed vinden in eerder genoemde klachten...

  Ten eerste is het aantal ingeschreven vrouwen een behoorlijke tegenvaller..en er is maar een select gezelschap dat ook daadwerkelijk regelmatig online is. Ik heb berichten geschreven aan leuke vrouwen, die vervolgens nooit meer online zijn geweest om mijn berichten te lezen..Ik kan die vrouwen geen ongelijk geven, wat een waardeloze site zeg!!

  ECHTER..ik had leuk mailcontact met een paar leuke vrouwen en dat verliep heel gezellig..Toen maakte ik de grote fout een paar dagen de chat op te gaan, waar iedere dag dezelfde zeg 10-15 mensen elkaar ontmoeten..Zeg je 1 keer iets wat daar niet zo goed valt of verkeerd begrepen wordt, heb je meteen dat hele kliekje tegen je..en INDERDAAD zoals door anderen aangegeven horen de ADMINISTRATORS daar ook bij..

  Dus vandaag denk ik, joh ik richt me alleen nog op de mailcontacten en laat de chat voor wat het is...blijkt ineens mijn hele profiel verwijderd te zijn en ben ik geblokkeerd zonder ook maar een uitleg of een bericht hier over te ontvangen!!

  Ik bedoel als ik zogenaamd iets verkeerds heb gedaan op de chat..terwijl ik in tegenstelling tot dat kliekje geen enkel scheldwoord heb gebruikt..blokkeer me dan op de chat, maar laat me lekker mijn mailcontacten onderhouden..

  BEDANKT ADMINISTRATORS...doe de dames waar ik leuk contact mee had de groeten en leg even voor me uit waarom ik niks meer van me kan laten horen...Oja, geef ze meteen even mijn mailadres door zodat ze contact met me op kunnen nemen

  Wat een schande deze site!!!!

  Sterke punten
  Gratis..je snapt ook al snel waarom het gratis is...

  Zwakke punten
  Weinig leuke vrouwen, beledigende en partijtrekkende administrators, zonder reden word je geblokkeerd en je krijgt hier ook geen uitleg of bericht van..

  Door JMartijnV op 29 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb goede ervaring met dating 2000 en heb leuke contacten opgedaan. Wat me is opgevallen is dat zij goed controleren op zogenaamde fakers. Tja voor de rest kan ik niets zeggen over de chat. Ik ben zelf niet echt een type die van chatten houdt. Kortom een leuke site die helemaal gratis is .

  Sterke punten
  Veel mogelijkheden en leden

  Zwakke punten
  Kon er geen vinden

  Door Xander op 21 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Dating2000

Schrijf je eigen review over Dating2000