E-matching datingsite

E-matching is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden.  Op deze datingsite vind je het over het algemeen hbo’ers en wo’’ers en singles die een andere opleiding hebben genoten. Ze hebben allen een ding gemeen: ze willen een duurzame relatie vinden. Deze datingsite is geregistreerd bij Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor blijft de kwaliteit van het daten gewaarborgd. Inschrijven op de site is volledig gratis, zonder enige verplichtingen. Na de inschrijving kun je meteen in contact komen met andere singels. Je kunt direct alle profielen bekijken en gratis berichten versturen wanneer je een berichtje hebt ontvangen. Overigens kunnen vrouwen 3 dagen lang volledig gebruikmaken van de diensten van e-matching. De site heeft dagelijks 200 inschrijvingen en passieve profielen ouder dan 16 weken worden autom Meld je vandaag nog gratis aan!. e-matching  


Reviews over E-matching

 • Qua qualiteit is de site ok. Het zou fijn zijn om te zien of een berichtje gelezen is en waneer een lid voor het laatst aktief is geweest op de site. Het is irritant dat alle berichtjes in de zelfde map staan, dat je gewiste berichtjes niet permanent kunt wissen.

  Sterke punten
  E matching biedt niet betalende leden kans antwoord te geven op berichtjes

  Zwakke punten
  E-matching blijkt een zeer kleine visvijver. Er is geen info dus zelf onderzoek gedaan. Er zijn in het totaal iets van 8900 vrouwen ingeschreven, de man:vrouw verhouding is circa 1: 1.6, de modale leeftijd bij vrouwen bedraagt 46 jaar, en tussen de 30 en 50 zijn er 239 inschrijvingen per jaargroep. Bij een leeftijdsspan van 5 jaar zijn er dus maximaal 1200 profielen in heel Nederland en dit aantal zakt snel als je of buiten de randstad woont of als er specifiek zoek criteria worden toegevoegd.

  Door jay op 12 oktober 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • GELD GELD GELD dat is waar het ook bij E-Matching alleen maar omdraait.

  In eerste instantie dacht ik E-Matching een vriendelijke site je privacy gewaarborgd en de mogelijkheid om als gratis lid op een berichtje te kunnen reageren is zeer vriendelijk.

  Toen er een aanbieding kwam een maand lid worden en een maand gratis dacht ik laat ik het maar eens proberen.

  Het resultaat na 2 maanden is 0,0 en mijn ervaring is nu dat het ook niet anders kan omdat E-Matching alles zo stuurt dat jij nooit met de gewenste profielen in contact komt.

  Ik zocht steeds in bepaalde regio's....vond het al vanaf het begin vreemd dat er weinig profielen op stonden maar dacht dat komt misschien door dat ik gratis lid ben en daarom geen toegang krijg tot alle profielen.

  Maar eenmaal lid bleef dat helaas het zelfde.....

  Toen ik een berichtje ontving uit een regio waar ik net op gekeken had was dat voor mij het bewijs dat ik geen toegang had tot alle profielen want dit profiel was voor mij niet te traceren.....en dit gebeurde meerdere keren.

  Ook krijg ik weinig tot geen berichten terwijl als ik zelf een berichtje stuur de gene echt allemaal dol enthousiast zijn over mijn profiel.....dus het kan niet anders dan dat mijn profiel ook niet voor een ieder zichtbaar is.

  Het heeft mij gelukkig maar 19.95 gekost om er achter te komen hoe ze hier precies te werk gaan.....het is eigenlijk zo simpel

  Jij moet een beschrijving geven van je zelf en wie je zoekt........en E-Matching speelt daar handig op in om te zorgen dat jij met je matche niet in aanraking komt....en door je foto krijg je alleen maar profielen toegestuurd die als type ook totaal niet bij je past....en als je misschien geluk hebt dat er een tussen door glipt....is dat de speld in de hooiberg.

  In meer als 3 maanden tijd ben ik nog geen echte matche waarvan ik de omschrijving heb gegeven tegen gekomen.....dat ik mij al afvroeg waar zitten deze mannen....maar het is mij nu dus overduidelijk.....ze zijn en blijven voor mij verborgen.

  Ook bij lexa heb ik helaas dezelfde ervaring......door dat ik in mijn profiel heb staan dat ik liefst i e warm land met iemand oud wil worden kreeg ik geen toegang tot de mannen in het buitenland.....en toen ik daar over klaagde deden ze net of ze mij niet begrepen en gingen mij zelfs nog meer dwars zitten.

  Door deze ervaring dacht ik wijselijk mijn mond te houden bij E-Matching wilde niet het risico lopen hier ook dwars te worden gezeten......en dacht het komt wel als mijn luidmaatschap teneinde is.

  En zo geschiede ....ik heb meneer de Koning gebeld en toen ik mijn ervaring wilde vertellen viel hij mij steeds na 2 woorden in de rede probeerde mij te overbluffen,,,maar toen ik steeds probeerde tot een redelijk gesprek te komen en vroeg om mijn zegje te mogen doen gooide Meneer de Koning de hoorn er op......dit zegt dus al voldoende en is voor mij Het teken dat ze ook bij E-Matching heel wat te verbergen hebben.

  En dit handelen is zeker niet professioneel of zakelijk  Het is nu jammer genoeg mijn ervaring dat datingsites de boel zo sturen om je zo lang vast te houden om zoveel mogelijk geld uit je zakken te kunnen kloppen.

  En heb je een klacht dan gaat dat alleen ten na dele van je zelf.

  Ze hebben de macht in handen en kunnen met je doen wat ZIJ willen

  Ik vind het ronduit schandalig dat dit soort praktijken mogelijk zijn....en bij thuis winkel waarborg zitten ze zeker te slapen.....maar ik zal ze even wakker schudden.

  Al met al voor mij NOOIT meer een datingsite!!!!!  Sterke punten
  Privacy gewaarborgd

  En dat je als gratis lid kan reageren op een berichtje maar wat heb je er aan als je alleen maar in contact kan komen met profielen die NIET matchen.

  Zwakke punten
  alleen maar......

  Door Lory op 8 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben ruim anderhalf jaar lid geweest bij ematchign. Het is een site die to de point is, wat ik wel fijn vond. De prijs is ook niet te hoog, 17 euros per maand. Al had ik achteraf gezien beter per jaar kunnen betalen, was ik wel veel goedkoper uit geweest, hahaha. Ik heb een aantal dates gehad, de laatste inmiddels alweer een half jaar geleden. Die laatste is inmiddels mijn vriendi, we gaan over 2 maanden samenwonen, spannend met een hoofdletter s.

  Sterke punten
  Verzorgde profielen

  Vriendelijke en snelle helpdesk

  Als je berichten ontvangt, mag je gratis terugschrijven

  Zwakke punten
  In de zomermaanden merkbaar minder nieuwe inschrijvingen

  Door Jan op 12 september 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek E-matching

Schrijf je eigen review over E-matching