Smartsingles

Smartsingles.nl is een datingsite die zich specifiek richt op singles die hoger opgeleid zijn. Op deze website zijn kennis en intelligentie belangrijker dan je uiterlijk. Vaak zijn mannen en vrouwen in Nederland op zoek naar iemand met hetzelfde of een hoger opleidingsniveau. Tenslotte heb je iemand nodig met wie je een goed gesprek kunt voeren en als het iets wordt tussen jullie, dan zou je de persoon zonder probleem willen voorstellen aan een ieder. Ben je dus hoger opgeleid en zoek je een persoon met hetzelfde niveau of hoger? Dan is smartsingles de beste datingsite voor jou.

Smartsingles.nl Aanmelden

Het proces om je aan te melden op smartsingles.nl gebeurd heel makkelijk en snel. Wat je moet doen is je profielnaam invullen, je geslacht aangeven, waar je naar op zoek bent, e-mail adres invullen en vervolgens ga je akkoord met de algemene voorwaarde van de site. Alle profielen die op deze site aangemeld staan worden eerst handmatig gecontroleerd, dit geeft jou dan het voordeel dat je niet met fictieve profielen te maken zult hebben. Na het aanmaken van een profiel heb je de mogelijkheid om andere profielen en profielfoto’s te bekijken.

Smartsingles.nl Mogelijkheden

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je direct beginnen met het zoeken naar leuke singles van jouw niveau. Als gratis lid heb je alleen de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, foto’s te plaatsen en zoeken naar singles. Maar wanneer je deze mensen wilt contacten zal je het VIP-lidmaatschap moeten aanschaffen. Met dit lidmaatschap kun je berichten sturen en ontvangen, fotozapper matches bekijken, alle foto’s bekijken, op verschillende manieren in contact komen met je matches en potentiële partners.

Smartsingles.nl Kosten

Indien jij besluit om vip lid te worden dan heb je een aantal mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je berichten versturen, volledig gebruik kunnen maken van de zoekfunctie, extra foto’s van de leden bekijken etc... De kosten voor dit lidmaatschap is:

1 maand = € 24,99 per maand

2 maanden = € 19,99 per maand

4 maanden = € 14,99 per maand

De betalingen kunnen geschieden via Creditcard (Visa of MasterCard), iDeal, BanContact/MrCash, Domiciliëring en Overboeking.


Smartsingles Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Smartsingles.

Bezoek Smartsingles

Schrijf je eigen review