StedenDating datingsite

StedenDating.nl is the place-to-be voor singles die op zoek zijn naar liefde, vriendschap, een duurzame relatie of een date. Steeds meer vrijgezelle mensen maken gebruik van online datingsites. Dit komt omdat mensen het steeds drukker hebben met; vul het zelf maar in! StedenDating wil deze groep mensen helpen omdat iedereen liefde nodig heeft. Op deze site vind je dan ook vrijgezelle mensen bij jouw uit de buurt die exact hetzelfde willen als jij: een date vinden. StedenDating.nl is gebruikersvriendelijk ingericht en werkt eenvoudig. Na het gratis inschrijven kun je op je eigen tempo op zoek gaan naar iemand die helemaal aan jouw eisen voldoet. Daarnaast kun je leuk met singles chatten en zelfs e-mails versturen; het is maar net waar je van houdt. Het fijne van deze datingsite is, dat je geheel anoniem kunt blijven. Dit is handig als je niet wil dat de buitenwereld weet dat je online date. Heb je eenmaal de partner van je dromen gevonden? Dan kun je altijd nog beslissen of je je contactgegevens prijsgeeft. Het succes van StedenDating.nl neemt met de dag toe. Elke dag komen er gemiddeld 550 nieuwe singles bij. Daarmee is zij één van de grootste datingsites van Nederland. Waarom StedenDating.nl?  Je vind hier altijd singles bij jouw uit de buurt. Verder kun je gratis je eigen profiel aanmaken en foto's plaatsen. Ook kun je gratis standaard berichten versturen naar jouw match. Daarnaast heb je toegang tot alle profielen en date je altijd veilig. Om niet te vergeten heb je keuze uit ruim 1,3 miljoen singles. Vandaag nog een leuke man of vrouw ontmoeten bij jouw uit de buurt? Schrijf je dan gratis in op StedenDating.nl stedendating  


Reviews over StedenDating

 • flut site

  Sterke punten
  lokkertjes

  Zwakke punten
  fake profielen!!

  Door piet op 18 mei 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik schreef een engelse dame aan. Na een uur een antwoord "Goh sta ik nog steeds op die site? Ik probeer er al 7 jaar van af te komen>>.'Bij mij gaan alarmbellen af en schrijf de redactie hierover. Antwoord:" de dame in kwestie heeft nooit pogingen ondernomen om zich uit te schrijven'de dame wil weten wat voor les ik geef...ze was geinteresserd in mij. bericht van de redactie "de dame is verwijderd.....Zie ik haar profiel zes uur later nog staan. Wanner je zoekt valt gelijk op dat 99,99 5 OFF Line is . Ik klikte grote steden aan als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag etc. Werkelijk niemand on-line!!!!Ook niet op spitsuren 16.00-19.00 21.00-24.00. Op een paar zelfde profielen na....hooguit , 4 , 5.....medewerkers ( hahahha 1 in Rotterdam en 2 in amsterdam...0 van de site die zich voordoen als leden. Ik an er meer over schrijven,maar doe het niet. Ik heb vanochtend mijn bank gebeld en hun rekeningnummer laten blokkeren....want dat is de belangrijkste aktie die je moet ondernemen ( net als Videoland!!!) dus na acht uur betalend lid schreef ik mij uit....En?? geen enkele vraag Waarom.? ..zoals bij bonafide sites gebruikelijk is. en lol....bij mijn oprofiel stond dat het 30 keer beocht werd en de hele tijd vier "mensen op de lijn. 1 grote faketroep!!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Een volkomen Fake site!!! En als je niet uitkijkt gaan de incasso's gewoon door. Ik schreef ee

  Door frans op 16 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Valt op dat er berichten van dames komen totdat het geld binnen is, daarna volgt er geen of bijna geen reactie meer als er met de dames gemaild wordt.  Na verlopen van het abonnement komt er weer bericht van een dame binnen......  Het is niet zeker, maar ik sluit niet uit dat er mensen vergoeding ontvangen om een bericht te sturen, of dat dit automatisch gebeurt....

  Sterke punten
  Lijken dames uit de regio te zijn.

  Zwakke punten
  Interface

  Door een dater op 8 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik zit nu een paar dagen op stedendating.De eerste dag blijkt al dat je niet kan zien wie een betaald of een gratis abonnement heeft. Dat betekent dat je het risico loopt als betalend lid een mail te sturen aan iemand die gratis lid is en deze vervolgens niet kan lezen.

  Kwalijker is het dat als je eenmaal besloten hebt betalend lid te worden ,ik deed dat via IDEAL, opeens blijkt dat je toestemming hebt gegeven voor 2 wekelijkse afschrijvingen ,dus in feite een machtiging hebt verstrekt!!! Terwijl dat vooraf nergens vermeld staat. Je kunt op de site dit wijzigen via je account gegevens. Toch is deze handelswijze volstrekt illegaal want een doorlopende machtiging kan never nooit via een eenmalige IDEAL betaling bekrachtigd worden.

  Sterke punten
  Veel aanbod ,duidelijke layout

  Zwakke punten
  Veel profielen zijn door deelnemers onvolledig ingevuld: "vertel ik later"

  zonder betaald abonnement kun je in feite niet veel

  Door Peter op 29 april 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 1) Je schrijft gratis in.

  2) Je krijgt een gratis happy hour.

  3) Tijdens dit gratis happy hour reageer je op interessante personen, en stuurt hen je email.

  4) Happy hour ten einde.

  5) Je krijgt de boodschap dat de persoon op je profiel heeft gereageerd. Of je even Äxx,xx wilt overmaken om het bericht te lezen.  Conclusie: Fake, fake, fake. Anders zou de persoon in kwestie wel op je emailadres gereageerd hebben of zou je toch minstens ťťn keer treffen dat men tijdens happy hour op jou reageert.  Mijden die oplichterssite dus.

  Sterke punten
  Geen. De meeste profielen zijn fake.

  Zwakke punten
  De website, van A tot Z.

  Door Ed op 23 februari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek StedenDating

Schrijf je eigen review over StedenDating