Stedendating.nl is een ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, serieuze relatie of gewoon vriendschap met andere mensen van hun buurt. Mensen die een profiel hebben bij stedendating.nl kunnen makkelijk in contact komen met elkaar, dit vanwege de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Ben je dus op zoek naar een leuke single man of vrouw bij jouw in de buurt, meld je dan vandaag aan.


Stedendating Aanmelden


Mensen die zich willen inschrijven bij stedendating.nl, kunnen zich gratis en makkelijk aanmelden. Je hoeft alleen je e-mailadres, een wachtwoord en andere persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je hobby’s en interesses te vermelden en een leuke foto uploaden. Nadat je alle gevraagde informatie hebt ingevuld, zal er een bevestigingsbericht naar je mail gestuurd worden. Na dit bericht bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met online daten.


Stedendating Mogelijkheden


Stedendating.nl beschikt over aantal functies waarvan de gratis leden ook gebruik kunt maken. Echter kunnen zij niet in contact komen met andere leden. De fucnties waarvan zij gebruik kunnen maken zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Wil je toch gebruik maken van alle mogelijkheden van de site en wil je in contact komen met die ene leuke persoon, dan dien je een VIP-lidmaatschap aan te schaffen. De functies die bijkomen bij een VIP-lidmaatschap zijn: de FotoZapper kunnen gebruiken, FotoZapper matches bekijken, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Stedendating Kosten


Netals hoe je bij andere datingsites moet betalen om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zo ben je ook verplicht om bij stedendating.nl te betalen voor de extra functies. Hierdoor kun je dan in contact komen met nieuwe leden, je kunt prive berichten sturen, onbeperkt foto’s bekijken etc... De kosten die bij het VIP lidmaatschap behoren zijn:
•    1 maand     = € 24,99 per maand
•    2 maanden     = € 19,99 per maand
•    4 maanden     = € 14,99 per maand


StedenDating Reviews

  ik kan jullie niet bereiken

  ik heb al 3x geprobeerd i.v.m. storing.

  fake!!!!!!!!!!

  flut site

  Sterke punten
  lokkertjes

  Zwakke punten
  fake profielen!!

  FAKE !!!!

  Ik schreef een engelse dame aan. Na een uur een antwoord "Goh sta ik nog steeds op die site? Ik probeer er al 7 jaar van af te komen>>.'Bij mij gaan alarmbellen af en schrijf de redactie hierover. Antwoord:" de dame in kwestie heeft nooit pogingen ondernomen om zich uit te schrijven'de dame wil weten wat voor les ik geef...ze was geinteresserd in mij. bericht van de redactie "de dame is verwijderd.....Zie ik haar profiel zes uur later nog staan. Wanner je zoekt valt gelijk op dat 99,99 5 OFF Line is . Ik klikte grote steden aan als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag etc. Werkelijk niemand on-line!!!!Ook niet op spitsuren 16.00-19.00 21.00-24.00. Op een paar zelfde profielen na....hooguit , 4 , 5.....medewerkers ( hahahha 1 in Rotterdam en 2 in amsterdam...0 van de site die zich voordoen als leden. Ik an er meer over schrijven,maar doe het niet. Ik heb vanochtend mijn bank gebeld en hun rekeningnummer laten blokkeren....want dat is de belangrijkste aktie die je moet ondernemen ( net als Videoland!!!) dus na acht uur betalend lid schreef ik mij uit....En?? geen enkele vraag Waarom.? ..zoals bij bonafide sites gebruikelijk is. en lol....bij mijn oprofiel stond dat het 30 keer beocht werd en de hele tijd vier "mensen op de lijn. 1 grote faketroep!!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Een volkomen Fake site!!! En als je niet uitkijkt gaan de incasso's gewoon door. Ik schreef ee

  Fake

  1) Je schrijft gratis in.<br />

  2) Je krijgt een gratis happy hour.<br />

  3) Tijdens dit gratis happy hour reageer je op interessante personen, en stuurt hen je email.<br />

  4) Happy hour ten einde.<br />

  5) Je krijgt de boodschap dat de persoon op je profiel heeft gereageerd. Of je even €xx,xx wilt overmaken om het bericht te lezen.<br />

  <br />

  Conclusie: Fake, fake, fake. Anders zou de persoon in kwestie wel op je emailadres gereageerd hebben of zou je toch minstens één keer treffen dat men tijdens happy hour op jou reageert.<br />

  <br />

  Mijden die oplichterssite dus.

  Sterke punten
  Geen. De meeste profielen zijn fake.

  Zwakke punten
  De website, van A tot Z.

Bezoek StedenDating

Schrijf je eigen review