Stedendating.nl is een ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, serieuze relatie of gewoon vriendschap met andere mensen van hun buurt. Mensen die een profiel hebben bij stedendating.nl kunnen makkelijk in contact komen met elkaar, dit vanwege de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Ben je dus op zoek naar een leuke single man of vrouw bij jouw in de buurt, meld je dan vandaag aan.


Stedendating Aanmelden


Mensen die zich willen inschrijven bij stedendating.nl, kunnen zich gratis en makkelijk aanmelden. Je hoeft alleen je e-mailadres, een wachtwoord en andere persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je hobby’s en interesses te vermelden en een leuke foto uploaden. Nadat je alle gevraagde informatie hebt ingevuld, zal er een bevestigingsbericht naar je mail gestuurd worden. Na dit bericht bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met online daten.


Stedendating Mogelijkheden


Stedendating.nl beschikt over aantal functies waarvan de gratis leden ook gebruik kunt maken. Echter kunnen zij niet in contact komen met andere leden. De fucnties waarvan zij gebruik kunnen maken zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Wil je toch gebruik maken van alle mogelijkheden van de site en wil je in contact komen met die ene leuke persoon, dan dien je een VIP-lidmaatschap aan te schaffen. De functies die bijkomen bij een VIP-lidmaatschap zijn: de FotoZapper kunnen gebruiken, FotoZapper matches bekijken, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Stedendating Kosten


Netals hoe je bij andere datingsites moet betalen om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zo ben je ook verplicht om bij stedendating.nl te betalen voor de extra functies. Hierdoor kun je dan in contact komen met nieuwe leden, je kunt prive berichten sturen, onbeperkt foto’s bekijken etc... De kosten die bij het VIP lidmaatschap behoren zijn:
•    1 maand     = € 24,99 per maand
•    2 maanden     = € 19,99 per maand
•    4 maanden     = € 14,99 per maand


StedenDating Reviews

  pas op met een betaald abonnement!!

  Ik zit nu een paar dagen op stedendating.De eerste dag blijkt al dat je niet kan zien wie een betaald of een gratis abonnement heeft. Dat betekent dat je het risico loopt als betalend lid een mail te sturen aan iemand die gratis lid is en deze vervolgens niet kan lezen.<br />

  Kwalijker is het dat als je eenmaal besloten hebt betalend lid te worden ,ik deed dat via IDEAL, opeens blijkt dat je toestemming hebt gegeven voor 2 wekelijkse afschrijvingen ,dus in feite een machtiging hebt verstrekt!!! Terwijl dat vooraf nergens vermeld staat. Je kunt op de site dit wijzigen via je account gegevens. Toch is deze handelswijze volstrekt illegaal want een doorlopende machtiging kan never nooit via een eenmalige IDEAL betaling bekrachtigd worden.

  Sterke punten
  Veel aanbod ,duidelijke layout

  Zwakke punten
  Veel profielen zijn door deelnemers onvolledig ingevuld: "vertel ik later"<br />

  zonder betaald abonnement kun je in feite niet veel

Bezoek StedenDating

Schrijf je eigen review