Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

PriveDating, wil jij je bedgeheimen en fantasieën delen?

PriveDating.nl is dé sociale seksontmoetingsplek van Nederland en België. Op deze site kun je eenvoudig pikante filmpjes en foto’s van jezelf met andere mensen delen via je dashboard. Natuurlijk wil je deze niet met iedereen delen, maar alleen met de mensen waar die in jouw contactenlijst staan. Deze lijst kun je eenvoudig beheren.

Wie kom je allemaal tegen op PriveDating.nl? Je vind hier leuke mannen , vrouwen en stellen die allemaal gelijkgestemd zijn: ze zijn geboeid in alles wat maar met seks te maken heeft. Het aanmelden op PriveDating.nl is volledig gratis. Wil je je kansen op een seksdate vergroten, dan kun je tegen betaling gebruikmaken van extra functionaliteiten.

De homepagina van PriveDating.nl is zo ingericht dat het aanmeld niet veel tijd kost. Na de gratis aanmelding krijg je gratis credits waarmee je je contacten kunt vergroten.

Meld je vandaag nog gratis aan en maak gebruik van PriveDating.nl

privedating

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Nep

  Sterke punten:

  Zeer nep al aardig wat verzoekjes gehad mar als het er op aan komt en vraagt of je af wil spreken kunnen ze in eens niet komt vriendinnlangs of geen oppas. Heel jammer dat je zo belasterd wordt maar wel veel geld vangen zo.

  Zwakke punten:

  Je bent gewoon nummer
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Martin
  12 november 2014

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  OPLICHTERIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten:

  Duidelijke en mooie foto,s site ziet er goed uit

  Zwakke punten:

  Antwoorden nooit meer dan 2 zinnen en zo probeert men jouw meer vragen te laten stellen wat dus weer meer berichtjes kost.Voor 29,95 euro mag je 50 berichten versturen.

  Review:

  Ook deze site is helaas weer pure oplichterij!!!!! Trap er niet in!!!! Ik heb ze duidelijk gemaakt dat ik me opgelicht voelde en er was mij beloofd dat ik mijn 29,95 euro binnen 2 weken terug zou krijgen .een zoethoudertje want we zijn nu ruim een maand verder en ik heb mijn nog steeds niet terug
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  menneke
  23 maart 2013

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)