Afroromance is dé datingsite waar duizenden Afrikaanse vrouwen en mannen  te vinden zijn. Ook vind je hier vrouwen en mannen uit andere landen. Eén ding is zeker: ze zijn allemaal op zoek naar een geschikte partner. Of je nu op zoek bent naar een Afrikaanse vrouw of man;  er is genoeg keus voor iedereen! Je mag er dan ook gratis inschrijven. Hoewel het inschrijven op Afroromance gratis is, kun je geen berichten verzenden. Wil je het serieus aanpakken, dan kun je het beste een betaald lidmaatschap afsluiten.  De kosten bedragen slechts 1 dollar per dag.  Per maand komt dit neer op ongeveer 20 euro.  In vergelijking met andere datingsites zijn dit normale prijzen. Oke, betalen is dan wel niet leuk; maar de kans op een echte neemt toe! Afroromance heeft meer dan 100.000 leden die allemaal gelijkgestemd zijn. Op Afroromance kunnen blanke vrouwen en blanke mannen in contact komen met donkere vrijgezellen. Deze datingsite is bedoeld voor serieuze mensen die een langdurige relatie willen. Toch zijn er mensen die eenmalig contact willen hebben. Afroromance is een prima datingsite, echter moet je een beetje betalen om een berichtje te verzenden. Het nadeel hiervan is dat je niet weet of deze persoon ook met jou wilt daten.  Bedenk goed dat er ook een hoop donkere vrouwen en mannen zijn die serieus op zoek zijn. Via Afroromance zul je dan ook eenvoudig in contact kunnenkomen met een leuke man of vrouw. Meld je nu gratis aan op de site!   

Afroromance Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich gratis aanmelden bij AfroRomance.com. De registratie duurt ongeveer 7-15 minuten, dit hangt af van je snelheid. De aanmelding bestaat uit 3 belangrijke stappen. Bij de eerste stap geef je aan wat je geslacht, etniciteit en sexualiteit is. De tweede stap is het invullen van een e-mailadres en een wachtwoord. Als laatst zal je de volgende gegevens moeten invullen: je voor –en achternaam, geboortedatum, locatie en bijnaam. Daarnaast wordt er gevraagd om jezelf in 20 woorden te beschrijven.

Afroromance Mogelijkheden

Op AfroRomance.com heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Hierdoor kun je gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft, waaronder registratie, profiel aanmaken, flirt verzenden, zoeken naar leden en interessante contacten op je favorietenlijst plaatsen. Naast de gratis mogelijkheden heb je ook de betaalde mogelijkheden, waaronder berichten versturen, kijken wie jou op hun favorietenlijst heeft geplaatst, kijken wie jou profiel heeft bekeken en onzichtbaar browsen.

Afroromance Kosten

We hebben gezien dat het aanmaken van een profiel helemaal gratis is. Hierdoor maak je ook gebruik van de gratis mogelijkheden. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden, dan zal je een betaalde lidmaatchap moeten aanschaffen. De kosten zijn:

  • 1 maand, $19,95 per maand
  • 3 maanden, $ 13,17 per maand
  • 6 maanden, $ 11,66 per maand

De betalingen kunnen geschieden via CreditCard, PayPal en Cash.


Afroromance Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Afroromance.

Bezoek Afroromance

Schrijf een review