Lekker Wandelen met Je Date

Lekker Wandelen met Je Date

De natuur in!

Lekker Wandelen met Je Date
29 september 2020

Of je nu graag lange hikes maakt, of juist geregeld een uurtje buiten rondloopt, wandeldates zijn ideaal voor de buitenmens. Je kan lekker een bos ingaan, een stadspark bezoeken, of juist lekker door de stad zelf wandelen.

DeWandeldate.nl, datingsite voor wandelaars

Als je single bent en van wandelen houdt is wandeldaten wellicht een geschikte manier om andere singles te leren kennen. In plaats van binnen in een café, ben je lekker actief buiten bezig. Dat is nog eens ontspannen kennis maken! Omdat je daarbij ook nog eens naast elkaar loopt, heb je ook niet het gevoel dat je verplicht constant oogcontact moet houden. Er is namelijk genoeg om jullie heen om te bekijken. Ook wanneer de ander niet de ware blijkt te zijn, heb je nog steeds een leuke wandeling gehad en heb je een frisse neus gehaald.

Dus, voor onze single wandelaars kan je gebruik maken van deze ideale datingsite: DeWandeldate. Of je nu dus een “hardcore” wandelaar bent, of het juist met de dag neemt, er is altijd iemand die goed bij je past op dat gebied. Je kan op DeWandeldate zelfs aangeven welk type wandelaar je bent.

Wanneer je lid wordt kan je gelijk je ideale wandeldate beschrijven, maar je kan ook ingaan op het voorstel van een interessant lid. De homepage bevat zes voorbeelden zodat je kan zien hoe het ongeveer werkt.

Ook met groepen

Als je een één-op-één wandeling toch wat spannend vindt, hoef je je geen zorgen te maken. Je kan namelijk ook deelnemen aan een groepswandeling waarbij meerdere singles elkaar zonder verplichtingen kunnen leren kennen.

Bezoek de Wandeldate

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden