Lisa18 is een online datingsite voor gebruikers die op zoek zijn naar losse, experimentele en erotische ontmoetingen. Het gaat dus niet om emotioneel gebonden relaties, maar juist alleen om de seksuele relaties, waar iedereen hun seksuele fantasieën kan uiten. Met bijna 13 miljoen gebruikers kan men zien dat de nieuwere generatie net zo ondeugend is als de volwassen bevolking. Lisa18-leden verlangen naar nieuwe seksuele ervaringen. Bij Lisa18 kan je zo discreet/ open zijn als je maar zelf wilt.

Lisa18 aanmelden

De aanmelding op Lisa18 is eenvoudig en tijdbesparend. Je wordt door vragen geleid en je klikt gewoon op de gegeven antwoorden. Hierdoor hoef je geen computer-kenner te zijn om deel te nemen aan de website. Elke stap in de registratie is echter gevuld met erotische, ongecensureerde beelden, dus wees voorzichtig met het aanmelden in het openbaar. Je kunt ervoor kiezen om jouw profielfoto bij setup te vervagen voor optimale discretie. Je mag ook ervoor kiezen dat specifieke mensen jouw profielfoto kunnen bekijken.

Lisa18 mogelijkheden:

De profielinformatie van gebruikers is beperkt; slechts een paar delen van hun persoonlijkheid en interesses staan op openbaar. 5 foto's worden gekozen uit een "erotische galerij" om hun verlangens kenbaar te maken. Je krijgt contactvoorstellen toegestuurd wanneer Lisa18 je met een ander lid heeft kunnen koppelen. Het voorstel bevat informatie over je match, zoals hun geslacht, leeftijd, seksualiteit, voorkeuren, enz. De website is zelf makkelijk te gebruiken. Het ontwerp van de website is goed en het ziet er professioneel uit.

Lisa18 kosten:

Net zoals vele andere datingsites, heeft Lisa18 ook een betaald deel. Door te upgraden naar een premium-lidmaatschap, krijg je gegarandeerd elke keer dat je inlogt, contactaanvragen van andere Lisa18 gebruikers). De kosten hiervoor zijn verdeeld per maand:

  • 3 maanden € 49.14/maand
  • 6 maanden € 36.83/maand
  • 12 maanden € 24.51/maand

Lisa18 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lisa18.

Bezoek Lisa18

Schrijf je eigen review