Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten's website

Beoordeling

Ondeugend daten is een populaire datingsite en richt zich tot single die gratis willen daten. Met het woord “ondeugend ” wordt gedoeld op erotiek.

Je hebt alles zelf in de hand op ondeugend-daten.nl.Uit een klein onderzoekje blijkt er meer vrouwen zijn dan mannen. De website is zowel geschikt voor vrouwen als mannen die een partner zoeken. Dit zowel in als uit de regio. Ondeugend valt goed in de smaak bij vrijgezellen! Het is dan ook gratis en je hebt geen verplichtingen!

Ondeugend daten datingsite

Als je eenmaal gratis bent geregistreerd kun je veilig daten met singles bij jou in de regio. Je vind soms honderd en soms wel duizenden leuke singles die houden van een avontuurtje. Je kunt handig gebruikmaken van een filter zodat je een geschikte partner vind. Als je een ondeugend avontuurtje wilt beleven, kun je het beste een maand of een jaar lidmaatschap afsluiten.  Hoe langer het lidmaatschap des te goedkoper je uit bent.

ondeugend daten

 

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Natuurlijk-Fake...!

    Sterke punten:

    Geen, in hun voorwaarden moeten ze gewoon eerlijk zijn en er in zetten.

    GEEN FICTIEVE AFSPRAKEN MOGELIJK dan ben je eerlijk bezig, maar er staat deze site gebruikt zo min mogelijk door de site gemaakte profielen...SUKKELS.

    EN MEERDERE DE ZELFDE FOTO'S BIJ VERSCHILLENDE PROFIELEN...EN MEERDERE FOTO'S IN DE ZELFDE PROFIEL KOMEN NIET OVEREEN...bijvoorbeeld kort blond haar...volgende foto lang zwart haar. DUS SLECHT OPGEZET JAMMER HOOR SUKKELS......!!

    Zwakke punten:

    Alles is bijna in de zelfde stijl aangegeven in de profielen.
    Je krijgt 1 bericht als ze zin hebben de werknemers van de site krijg je 2 berichten, nooit meer.
    Chat werkt nauwelijks tot haast niet, (terwijl ze continu Online zijn...!!??).
    Er stonden zelfs foto's op van mensen die ik ken, spreek je ze aan WETEN ZE NIET WAAR JE HET OVER HEBT hahaaa sukkels.
    En klantenservice reageert alleen op wat ze willen reageren, IK SPREEK UIT ERVARING..!
    Dus gewoon alles is FAKE,

    Review:

    Uit onderzoek blijkt...ALLEMAAL FAKE..!

    Dus alleen als je geld Wilt verspillen voor niks...is het een leuke site...!

    Bijzonderheden:

    KLANTENSERVICE NIET TE VERTROUWEN....ZE HALEN TUSSENDOOR OOK GELD VAN JE REKENING.

    EN REAGEREN ALLEEN OP WAAR ZE OP WILLEN REAGEREN...!

    BOEVEN...SUKKELS...!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Oohman
    13 maart 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Fake

    Sterke punten:

    Foto's zien er zeer goed uit, het enige, het is een en al FAKE.
    Kost maar 7,50 per maand, maar 7,50 te veel, idem dito FAKE.

    Zwakke punten:

    Ik kan wel veel woorden gebruiken, niet nodig, idem dito. FAKE

    Review:

    Zie zwakke punten
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Cornelus
    15 februari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Herkenbaar profiel

    Sterke punten:

    Heb goede ervaringen, lastig om in mijn woonplaats open erover te zijn

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Geen

    Bijzonderheden:

    Geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Estrella Sade
    07 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Stellensex en ondeugendsten Fake!

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Waarschijnlijk word deze reactie weer niet geplaatst hier

    Review:

    Fake site! Je wordt aan lijntje gehouden en ik adviseer jullie om
    Eraf te gaan . Wil je toch proberen vraag dan of men gelijk via mail verder wilt gaan! En je mag geen @ schrijven dus schrijf het woord apenstaartje en ook de . Als punt schrijven. De meeste haken dan af en willen jouw op de site houden. Dan weet je dat het fake is ! Het zijn proffeaionele zakkenrollers en via de wet is dit strafbaar!

    Bijzonderheden:

    Ondeugend daten en stellenseks is een fake website . Men onderhoudende site zelf door mensen aan lijntje te houden
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Solange
    29 november 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    leuke sexsite

    Sterke punten:

    met veel mannen reageren en heb veel geneukt dat ik pijn me kut had leuke dates gehad

    Zwakke punten:

    geen

    Review:

    leuke site
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    nel
    15 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    ondeugend ;)

    Sterke punten:

    overzichtelijke site
    betaald niet per bericht (dan weet je meteen dat je afgezet wordt..)
    betaalbaar (ook voor kortere periodes)

    gratis voor Dames (of een trial periode, waarna je weer een nieuw account aan kunt maken voor constant trial)
    nog steeds wel in de minderheid, maar daardoor zijn ze er iig wel :)

    leuke contacten gehad.

    Zwakke punten:

    online members uit het buitenland (B) worden alleen weergegeven als je er specefiek op zoekt
    woon aan de grens, dus dat beperkt je "omgeving" in NL (kan natuurlijk ook een voordeel zijn als de concurrentie dit niet snapt :p )

    volgens mij is de site over z'n top heen, er zijn wel altijd mensen online, maar ook heel veel profielen van 2-4 jaar geleden

    ook een paar fake contacten gehad, maar die haal je er adhv de reacties meestal toch wel uit.

    Review:

    2 hele leuke contacten gehad,

    Zou goed zijn als er zich nog eens iets meer dames uit het zuiden aanmelden, want het lijkt soms een beetje op een feestje dat zich vooral rond de randstad afspeeld
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    hmmmm
    23 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Ondeugend daten= triestige site

    Sterke punten:

    Zit goed in elkaar om mensen om de tuin te leiden

    Zwakke punten:

    Triestige eigenaars die zo een site willen runnen

    Review:

    Ik las een aantal reviews alvorens aan de site te beginnen. Een aantal positieve ook, 1 vertelde over dat er vrouwen voor werken die betaald worden om foto's te verzamelen en je gewoon aan het lijntje te houden. Nou, ik kan je garanderen dat dit een juiste review is, en alle positieve reviews zijn van mensen die voor ondeugend daten werken. Deze site zouden ze moeten aangeven bij de politie. Ik kan best makkelijk vrouwen scoren in het niet virtuele leven. Hier kwam ik er al snel achter dat er niets te scoren valt. Vrouwen die voor jou hopen of je het een beetje naar je zin hebt op deze site verklappen zichzelf dat ze er zitten om te werken. Ik kwam niet op deze site om te chatten maar om te daten. Als ze een extra foto van je hebben zijn ze plots verdwenen, terwijl ze eerst lijken af te spreken. Bij nieuwste foto's verschijnt steeds dezelfde beelden... Iemand die een beetje snugger is ziet zo dat deze site fake is en dat de vrouwen die ervoor werken niet al te slim zijn.
    Het creëren van valse verwachtingen is triestig. Jammer.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Sherlock holmes
    18 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Secretflirt

    Sterke punten:

    Zeer goed in het binnenhalen van geld over de ruggen van verwachtingsvolle mensen.

    Zwakke punten:

    Van de nieuwe aanmeldingen is meer dan de helft van meneer Rene Blijman en zijn mede oplichteres: Babs passion zelf.
    Welke een van de grootste vangers is met haar foto's en tekst.
    Daarbij lezen ze de antwoorden na 3 mails niet meer waardoor je ze binnen twee maanden helemaal kan aanvoelen.

    Review:

    Twee maanden geleden het volle bedrag voor een jaar betaald en direct een reactie van Babs Passion (dat gebeurd bij de echte profielen niet zo snel)
    Door mijn gerichte vragen ben ik nu eraf gegooid door mede oplichter Rolf blijman een IT mannetje welke zijn broer wel zal zijn.
    Na tientallen mails een berichtje gehad dat ik ongeveer de helft terug krijg van het abonnement.
    Gezien de spam is banggood ook van hun dus dan weet je het wel.
    Nu denken ze echt dat ze ermee weg kunnen komen zo, maar dit verhaal gaat een staaart krijgen.

    Bijzonderheden:

    Waardeloze site
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Vok Grooteman
    11 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Twee dates gehad via de site

    Sterke punten:

    Ik lees veel over betalen, maar ik heb nog nooit betaald om berichten te versturen en om ze te lezen.

    Gelukkig maar, want anders zou ik mezelf direct weer uitschrijven.

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Ik heb via de site twee dates gevonden en mijn fantasie kunnen waarmaken om sex te hebben met twee mannen tegelijk.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    vrouw32
    09 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    niet nep,veel fakers

    Sterke punten:

    je kunt gewoon een date vinden, ik heb er een paar gehad via hun.en over geen reactie krijgen, ik heb mezelf erop gezet met een wat platte omschrijving. heb na drie maanden 43 bezoekers gehad, maar mijn vrouw die eenstel zoekt en een mooi geil profiel heeft , heeft meer dan 1300 bezoekers gehad, kan iedere dag met velen het bed delen enkrijgt erg veel berichtjes,chats. als vrouw een vrouw of stel zoeken is een waar walhalla

    Zwakke punten:

    de vele neppers die je tegenkomt helaas.die hebben we er ook al meerdere gehad. en dat kan best pijnlijk en verdrietig zijn .echt triest, de mensen die dit soort "grappen "uithalen als het niet ziekelijk gedrag vertoon is. dat de mensen zich ook bij echt contact anders voordoen dan dat ze zijn. wij vragen nu dan ook om cam contact. de fakers vallen meteen door de mand reageren niet meer, of hun cam is "kapot"en dan hebbn ze wel skype, telefooons die anders vastlopen . blablabla.wij hebben een lo

    Review:

    koop een webcam.filter zo de fakers eruit. die brengen veel schade toe aan de beperktaantal ëchte"datingsites. te triest voor woorden , de sites die ik ben tegengekomen de een nog mooier dan de ander. ook second love is een grote oplichtshow. daar is 80%nep of meer.maar ja kijk ijk naar mn meisje, kun je hier wel succes heben en je moet vrouw of stel zijn.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jeffrey klippel
    09 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    weinig echte profielen

    Sterke punten:

    niks

    Zwakke punten:

    kost alleen geld weinig vrouwen ik heb met een vrouw gesproken gesproken meer niet is niks te zoeken
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    rick
    09 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    leuke site

    Sterke punten:

    heb lekkere mannen ontmoet voor gaat vaker doen ben goed uitgewoont

    Zwakke punten:

    veel getrouwde mannen

    Review:

    als sexdate zoekt heb je erzo een
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    carla
    09 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    veel vrouwen

    Sterke punten:

    veel vrouwen willen sex echte geile sexdates gehad

    Zwakke punten:

    geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    nico
    03 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    nep?

    Sterke punten:

    Ik heb op happy hour gratis kunnen chatten en berichten versturen. Er waren levenden want ik kreeg een afspraak. Nu moet ik weer eerst betalen, wat ik niet doe en krijg vele reacties, Met 5 tegelijk. Tja dat was bij Matchwereld ook al zo. Die staat inmiddels als ongewenste mail en ik krijg er daar wel 40 per dag. Het enige nadeel ( voor hen) is , ik betaal niks.

    Zwakke punten:

    Elke chat, berichtje, zelfs een berichtje lezen kost geld.

    Review:

    Gebruik een gewone site. Dit heeft meer weg van een gevangenis. Daar ga je toch ook niet vrijwillig in zitten?
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    peter
    14 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Site werkt echt ...

    Sterke punten:

    De site is makkelijk in gebruik zowel op de pc als mobiel. Inschrijven in gratis en het gebruik van de site kost een vast bedrag per gewenste aantal dagen. Er staan echte vrouwen op de site want ik heb er ook daadwerkelijk een date gevonden waar ik 6 maanden contact met heb gehad. Ook diverse chatcontacten aan overgehouden.

    Zwakke punten:

    Door de overvloed aan klootzakken op de site hebben veel vrouwen hun inbox vol staan met ranzige berichten (dit heb ik mij laten vertellen door de dames waar ik contact mee heb gehad). Met als gevolg dat veel vrouwen niet eens meer reageren op je bericht. Ik schrijf nette respectvolle berichten maar kreeg nauwelijk reacties terug. Ik ben overigens wel gebonden dus dat werkt ook niet mee. Mijn date was dan ook echt een gelukstreffer. Je zal veel geduld moeten hebben als man.

    Review:

    De site werkt en fakers worden na een melding ook direct verwijderd. Je kan er als man wel terecht maar je moet geduld hebben. Als vrouw is het een erotische speeltuin met een keuze uit veel type mannen.
    Tip aan de mannen: stuur geen foto van je penis want dan laat je alleen zien dat je een lul bent. Schrijf respectvolle originele berichten en vraag niet wanneer de dame klaar wil liggen voor je. Ook slecht geschreven berichten wekken weinig interesse bij de dames. Je zal echt je best moeten doen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Almeerse Gozer
    20 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    trap er niet in

    Sterke punten:

    helaas fake site , je gaat daar nooit wat afspreken en wordt aan het lijntje gehouden door betaalde medewerkers.
    ze leggen hele fotoalbums van je aan en verder gebeurt er niets .
    een goede tip verander bij je account je online machtiging direct in betalen vooraf , zo voorkom je dat er eindeloos automatisch wordt afgeschreven van je rekening !
    maar nog beter begin er niet aan !!!

    Zwakke punten:

    alles

    Review:

    drama
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    rob
    08 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Ondeugend neppen

    Sterke punten:

    Zaken verborgen houden.
    Afpoeieren bij klantenservice.
    Groter voor doen dan men is.
    Geen vernieuwende kandidaten.

    Zwakke punten:

    Zwakke site.

    Review:

    Wat een waardeloze site,
    bijna geen members, amper iemand online en de klanten (klachten) service is niet echt welwillend.
    De ene persoon staat er "normaal" op qua tekst en foto, de ander staat er "full monty" op.
    Geen duidelijkheid.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Rene
    28 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Nep

    Sterke punten:

    Mooie site , maar tevens de valkuil om in te schrijven

    Zwakke punten:

    profielen zijn nep of krijgen betaald om je aan het lijntje te houden..

    Review:

    Wederom een nep site
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Thom48
    10 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    pikantensexdating

    Sterke punten:

    Geen enkele

    Zwakke punten:

    even slecht als pikante sexdating

    Review:

    Nep als pikante sexdating
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Niko
    06 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    teveel nep

    Sterke punten:

    Technische opmaak is mooi en bijna alle foto zijn mensen herkenbaar in beeld.

    Zwakke punten:

    Je trapte er makkelijk in. Veel nepprofielen die je aan de praat houden. Zal zeker wel wat tussen zitten wat echt is, maar niet voor mij.

    vooral wegblijven dus
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Passito
    04 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Gelegaliseerde diefstal

    Sterke punten:

    Knappe misleiding. Je rekening loopt langzaam leeg zonder dat je het merkt. Het zijn daar vaardige zakkenrollers.

    Zwakke punten:

    Ze hebben geen uitgiftepunt waar je je gestolen geld kan terug halen.

    Review:

    Helaas stonk ik hier wel in. Dacht het eens een maandje te proberen zonder veel hoop op succes. Dat uitblijvend succes kwam wel uit. Die maand proberen niet. Ze werken hier met credits. Die automatisch opgaan, ook als je geen gebruik meer van de site maakt. Doordat je van tevoren ingestemd hebt met de automatische incasso loopt zo je bankrekening vanzelf leeg. Bij mij duurde het drie maanden voor ik daar min of meer per ongeluk achter kwam. Anderen zijn vast ongelukkiger. Een kleine 90 euro armer na het uitproberen van deze site kan ik alleen nog anderen waarschuwen hier niet in te trappen. Tenzij je graag op een laag bij de grondse achterbakse manier van je geld beroofd wordt natuurlijk.

    Bijzonderheden:

    Hoewel het ontwerp en de navigatie op deze site wel goed zijn geef ik daar slechts een ster voor. Een misselijke site als deze vanwege ontwerp en navigatie overall als positief waarderen gaat me namelijk een beetje ver!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Fred
    05 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Legale diefstal

    Sterke punten:

    Je wordt professioneel geholpen met het leegmaken van je bankrekening

    Zwakke punten:

    Triest dat er mensen zijn die via sites als deze over de ruggen van anderen hun bankrekening spekken.

    Review:

    Let bij de reviews op deze site vooral even op het grote verschil in de beoordeling. Een aantal behoorlijk enthousiast, een aantal zeer negatief. Geloof me, de enthousiaste zijn van medewerkers of ghost writers voor de site, de negatieve zijn de echte. Over het fakegehalte van de site laat ik me niet uit, dat kan ik ook niet controleren. Misselijkmakend zijn de automatische incasso's. Je denkt hier voor een maandje in te schrijven. Drie maanden verder kom je er dan achter dat er inmiddels 100 euro van je rekening is afgeschreven. Soort van legale diefstal noem ik dit. Een zeer lage en misselijkmakende manier om mensen geld uit de zak te kloppen. Trap er dus niet in.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Fred
    29 december 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Matig

    Sterke punten:

    Ik heb hier nog geen sterke punten kunnen verzinnen

    Zwakke punten:

    Tot nog toe heeft deze site alleen maar zwakke punten. Ik zit er een dag op en heb al een aantal chatberichtjes of gewone berichtjes gestuurd. Op beide krijg ik vooralsnog geen reacties. Helaas krijg ik dus het vermoeden dat ook deze zogenaamde datingsite pure oplichterij is. Ik kijk het nog even een weekje aan, maar ik ben bang dat dit niet positief zal uitpakken :(

    Review:

    Zoals hierboven al is aangegeven
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Hoi
    02 oktober 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Fake site

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Het is een complete fake site, het komt nooit tot een afspraak. Achter de profielen gaat een redactie schuil die er op uit is je aan het lijntje te houden zodat je zo vaak mogelijk berichten post en dus weer creditsaldo moet kopen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Peter
    28 augustus 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ondeugend daten niet gratis en nep

    Sterke punten:

    sterke punten???nou niet 1..er staat gratis???echt niet gewoon betalen moet je voor de zoveelste nep site waar alleen gemaild met 2 woordtjes wordt door de zgn.dames..succes verhalen nee die zijn er niet ..dat schrijven hun zelf net als bij lexa.relatie planet en sexbookdating.nl .dit zijn de 3 grootste nep sites met zgn gratis belachelijk dat zulke sites nog bestaan

    Zwakke punten:

    alles is zwak aan deze site.pure oplichting meer is het niet jongens trap er niet in pure oplichters met zelf geschreven mooi verhaaltjes waar niks van klopt

    Bijzonderheden:

    bijzonderheden..gewoon een ordinaire nepsite
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    rik
    05 juli 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    nep

    Sterke punten:

    niks

    Zwakke punten:

    nep

    Review:

    Veel berichten en heel veel contacten maar ze willen allemaal allen contact via de site wat je bijna een euro per bericht kost en perse nergens anders chatten met allemaal een andere smoes. erg nep allemaal. zowel de profielen met en zonder foto
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    mark
    28 juni 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ondeugend daten "happy hour"

    Sterke punten:

    interessante aanbieding
    gratis gebruik van alle functionaliteiten

    Zwakke punten:

    Veel profielen van vrouwen hebben geen foto
    Happy Hour maar 1 uur geldig

    Review:

    Op 5 oktober 2012 kreeg ik een mailtje van ondeugend daten: Deze zag er als volgt uit:

    '' Vanavond tussen 20:00 en 21:00 is het "Happy Hour" met gratis VIP-toegang! *

    Maak gratis en vrijblijvend een uur lang gebruik van alle functionaliteiten.

    Klik hier om mee te doen


    Met vriendelijke groet,
    Ondeugend-Daten.nl
    * Indien het profiel nog niet compleet is, dient deze eerst aangevuld te worden

    Let op: stuur deze e-mail niet door, omdat de ontvanger dan toegang kan krijgen tot uw profiel. ''

    Ik vind het jammer dat een aanbieding als deze maar 1 uur geldt. Wat kun je nu in een uur doen? Ik heb maar twee vrouwen gesproken. Als je echt klanten wil trekken dan zul je dit op z'n minst 3 dagen moeten aanbieden. Voor de rest is deze site wel OK.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ton
    23 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ondeugend daten - echte profielen

    Sterke punten:

    Veel gelijkgestemden
    Echte profielen
    Primitief, maar erg gebruikersvriendelijk

    Zwakke punten:

    Webcammen is niet mogelijk

    Review:

    Ik dacht dat dit weer zo'n site was met allemaal fake profielen. Ik heb al een aantal keer contact gehad via de chat. Je moet hiervoor wel credits kopen. Verder erg jammer dat je niet kunt webcammen, daar ben ik een groot voorstander van.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Nicco
    22 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Ondeugend daten

    Sterke punten:


    Al tot 2 x toe een zogenaamd maand gratis vip toegang gekregen..zomaar...das wel leuk, want dan kun je in principe alles.
    Wij blijven als ondeugend stel hier nog wel even actief...:)

    Zwakke punten:

    Geen cam mogelijkheid

    Review:

    Helemaal geen slechte site, al wat leuke koppels ontmoet. Tuurlijk zitten er hier ook fakers, maar t gros is volgens mij wel serieus.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    harrie
    22 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ondeugend-daten.nl gratis VIP abonnement

    Sterke punten:

    30 credits gratis
    chatten en berichten versturen
    eenvoudig te navigeren

    Zwakke punten:

    veel profielen zonder foto

    Review:

    Je krijgt een VIP abbonnement ter waarde van 30 credits. Je kunt na de aanmelding meteen chatten en berichtjes versturen. Tot nu toe heb ik alleen met mensen gechat die geen profiel foto hebben. Het zijn wel echte mensen en geen robots die automatisch antwoord geven op je bericht. Daarnaast heb ik nog een berichtje verzonden naar een vrouw. Na 10 minuten kreeg ik een berichtje terug. Ik had zelf nog geen profielfoto. Daarnaast zijn mijn profielgegevens ook nog niet volledig ingevuld. Ze wilde dus nog geen contact. Ik wilde gewoon testen of het echt werkt. Ik kan zeggen dat dit geen oplichting is en je prima kunt aanmelden op ondeugend-daten.nl. Ik zo dadelijk mijn profielfoto plaatsen en kijken of ik meer contact krijg.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jan
    13 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ondeugend daten, 3 dagen gratis VIP

    Sterke punten:

    Vlotte inschrijving
    Gratis berichten versturen
    Mobiel daten

    Zwakke punten:

    Actie geldt maar 3 dagen

    Review:

    Ik heb mij door alle enthousiasme ingeschreven op Ondeugend-daten.nl. Ik had eigenlijk even goed moet lezen dat de actie pas geldig is van 12 t/m 16 januari 2013. Nu ben ik echter benieuwd of ik alsnog aanspraak kan maken om 3 dagen gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten.

    Na het aanmelden, ben ik even gaan rondkijken en zag zoals anderen terecht hebben opgemerkt, dat er credits nodig zijn om contact te leggen. De stelling op de site: “Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers” klopt. Dit moet je écht letterlijk nemen. Je kunt dus niet zelf lange berichten gaan versturen naar anderen.

    Ik wacht in elk geval totdat het 12 februari is en benieuwd of ik er dan gebruik van kan maken. Anders ga ik me gewoon via een andere emailadres inschrijven. Heeft één van jullie dit ook meegemaakt of iets anders op deze site? Ik ben erg benieuwd naar reacties.

    Bijzonderheden:

    geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mark
    07 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Neutraal beeld over ondeugend-daten.nl

    Sterke punten:

    De inschrijving is vrij kort.
    Leuke website
    Je kunt gratis interesse berichtjes versturen

    Zwakke punten:

    Ik heb geen idee of er ook echt 351.611 leden op deze site zijn

    Review:

    Ik heb me gisteren even ingeschreven en het viel me op dat ondeugend daten gebruik maakt van credits. Ik ga gewoon nog even wat interesse berichtjes versturen en afwachten wat ik hierop krijg. Als het bevalt ga je ik gewoon een gokje wagen.

    Bijzonderheden:

    Vooralsnog een neutraal beeld en daar hoort ook een neutrale beoordeling bij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Gunner77
    19 december 2012

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Ondeugend daten, werkt prima

    Sterke punten:

    Veel vrouwelijke contacten online
    Grafische mooi ontworpen

    Zwakke punten:

    soms teveel verzoekjes op een dag, dan moet je selecties maken

    Review:

    Ik vind het een goede datingsite en maak er nog gebruik van. Het is zeker de moeite waard om te proberen. Je kunt je ook nog eens gratis inschrijven. Ik ben benieuwd hoe andere mensen deze datingsite ervaren.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Leo
    17 november 2012

Contact informatie Wil je in contact komen met de klantenservice van Ondeugend Daten omdat je iets wilt vragen over je profiel, je abonnement, acties of omdat iets simpelweg gewoon niet helemaal goed werkt, dan is dat mogelijk via het contact formulier, de telefoon of per post. Mail Het mailcontact met de klantenservice loopt via Lees meer »

Jij wilt inloggen bij datingsite Ondeugend Daten? Op deze pagina geven we aan waar en hoe je dit kunt doen. Ondeugend Daten inloggen Bij Ondeugend Daten kan je op twee manieren inloggen. Op het hoofdscherm is een mogelijkheid om direct in te loggen. Ook kun je de optie "Ingelogd blijven' aanvinken zodat je een volgende Lees meer »

Verwijderen van profiel Ondeugend daten hoe moet ik opzeggen? Het opzeggen is niet erg moeilijk en zo gedaan. Log eerst in en ga in "Mijn Overzicht" naar de bovenkant van de pagina. Hier klik je vervolgens op "Mijn Account" en dan op "Klik hier om uit te schrijven".  Zie afbeelding 1.afbeelding Lees meer »

Ondeugend-daten.nl, 3 dagen gratis VIP abonnement Wil jij gratis daten bij ondeugend-daten.nl ? Dat Kan! Van 12 tot en met 16 januari 2013 kun je als VIP gebruik maken van alle functionaliteiten!  Laat deze actie niet lopen en meld je gratis aan op de site!Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)