Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Sense Dating. Op zoek naar een leuke date, een goede vriendschap of serieuze relatie? Of zoek je iemand voor bijvoorbeeld een concert of tennistoernooi? Sense helpt je daarbij. Wij bieden onze leden een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving om elkaar beter te leren kennen. Sense Dating maakt gebruik van een integer en up-to-date ledenbestand. Leden die hun lidmaatschap niet wensen voor te zetten worden onmiddellijk uit het zoekbestand verwijderd.

Sense Dating beschikt over een columniste, een nieuwsrubriek met publicaties in relatie tot dating, liefde en geluk. Daarbij hebben we een rubriek vol handige uitgaanstips. Onze datingcoach helpt leden die moeite hebben om een succesvol contact te leggen. Er zijn verschillende coachingmogelijkheden waaronder gratis online coaching. Om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen is een team van specialisten dat de site meerdere keren per dag controleert op onregelmatigheden. Sense Dating is ook te zien middels een versie voor tablet en mobiele telefoon.

Momenteel heeft Sense een feestelijke introductie actie waarbij de leden een jaar gratis lidmaatschap wordt aangeboden. Deze actie loopt tot 31 mei 2013.

Sense Dating

sense dating

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Keurig

    Sterke punten:

    Goede communicatie, nette site, prettige prijs

    Zwakke punten:

    Weinig dames uit Limburg) eigenlijk vrijwel geen...

    Review:

    Sense is gewoon een hele nette site. Goed, er zijn bitter weinig dames uit mijn provincie (Limburg), maar het is wel gewoon een duidelijke datingsite met normale bedragen. Als er wat is krijg je ook altijd een nette reactie van de beheerders.
    De site kent gelukkig weinig nepprofielen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Illya
    16 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    waardeloze site

    Sterke punten:

    Geen.

    Zwakke punten:

    Alles.

    Review:

    Site is echt niet overzichtelijk zoals velen hier schrijven. Of ik snap niet hoe de site werkt. Ik sta op meerdere datingsite maar deze is wel heel erg slecht. Mis heel veel mogelijkheden wat bij andere sites wel mogelijk is.
    Ik sta nu een paar weken hier, maar kan me niet voorstellen dat nog niemand mijn profiel heeft bekeken. Erg raar.

    Voor het inschrijven heb ik de reviews gelezen, las veel positieve dingen. Maar in werkelijkheid klopt het niet. Site is een dikke afrader.
    Weinig mannen die in mijn zoekprofiel passen (maar ja, dit ligt aan mijn eigen voorkeur, nee zoek geen fotomodel, of mannen met six pack, maar een verzorgde normale mannelijke man liefst zonder kinderen). Uit de selectie wat ik heb gedaan, is er geen één man die me aantrekt. Moet wel zeggen dat hier wel verzorgde mannen zitten in vergelijking met andere datingsites.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mala
    04 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    hele leuke site

    Sterke punten:

    Mooie site, met veel extra zaken, zoals gratis datingcoach, uitgaanstips en leuke artikelen. Ze geven een uitgebreide service.ik werd zelfs teruggebeld op het moment dat ik er even niet uitkwam. Hier reageren de vrouwen tenminste terug op berichten. Normale lui dus.

    Zwakke punten:

    geen zwakke punten gezien, eerder het tegendeel

    Review:

    Voorbeeld voor andere sites

    Bijzonderheden:

    geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    matt
    10 mei 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Mooie en klantvriendelijke site

    Sterke punten:

    De site heeft een mooie vormgeving en is heel klantvriendelijk! Ook is de site gebruiksvriendelijk en gelukkig een site die niet doet aan fake! Inmiddels heb ik mijn eerste date hahaha

    Zwakke punten:

    Nee, niet ontdekt!

    Review:

    Zeer de moeite waard!

    Bijzonderheden:

    Een streng beleid m.b.t. mensen die niet op Sense Dating thuis horen!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    margriet
    16 april 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Leuke site!

    Sterke punten:

    Sense Dating is een verfrissende datingsite. Ben er geruime tijd op en heb nog geen fakers kunnen ontdekken. De datingsite heeft een columnist met grappige verhalen, een nieuwsrubriek en een rubriek met uitgaanstips. Deze wordt elke maand vernieuwd en daar staan best hele aardige uitjes op. Ze hebben zelfs een mobiele versie van de site. Alleen daar kun je niet je aanmelden, maar alleen raadplegen. Ze hebben momenteel een gratis actie, maar wanneer je de prijslijst bekijkt is deze site niet duur

    Zwakke punten:

    Niet dat ik kan bedenken

    Review:

    Ben op aardig wat sites geweest, maar volgens mij is dit een hele eerlijke datingsite die er echt voor zijn klanten is.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Renate
    12 april 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Zeer klantvriendelijke site

    Sterke punten:

    Dit concern weet wel hoe het hoort in datingland. Als eerste ziet de site er mooi uit. Het is niet duur en nu hebben ze zelfs een gratis actie. Ze hebben ook een gratis datingcoach. Ze hebben ook hele interessante artikelen over dating .

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    . Dit wordt een blijvertje Top.

    Bijzonderheden:

    Geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Hanneke
    08 april 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Eerlijk, mooi en veel belovend

    Sterke punten:

    Recent ingeschreven maar niet in de gaten gehad dat er een gratis actie was. Geld werd teruggestort. (Complimenten Sense Dating!!) Site ziet erg mooi uit en is gebruiksvriendelijk. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. Interessante nieuws artikelen en hele handige uitgaanstips. Geen fakers kunnen waarnemen. Volgens mij een eerlijke site zonder dubbele bodem.

    Zwakke punten:

    Aanbod nog niet op volle sterkte, maar lijkt mij wel veelbelovende site. Bij het plaatsen Van de foto's heeft men gekozen voor een liggend formaat.... Zou ik niet voor gekozen hebben.

    Review:

    Aanrader
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Harold
    31 maart 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 16,95
Kosten per jaar € 75,00
Gratis berichten ja
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden onbekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Op zoek naar een date, goede vriendschap of serieuze relatie? Sense Dating vindt wat jij zoekt. Dating is vandaag de dag helemaal hot. Vele singles hebben inmiddels de weg naar datingsites gevonden. Voor Sense is dating een serieuze zaak. Singles, maar ook mensen die in een relatie zitten en op Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)