Mixedmatches

Mixed Matches is de eerste interraciale datingsite van Nederland. Het heeft als concreet doel om Blank en gekleurd Nederland te laten ontmoeten. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht op deze site, dus meld je gauw aan om vandaag nog mensen te ontmoeten!

Mixed Matches Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de website MixedMatches moet je eerst een account aanmaken. Dit Kun je doen door te klikken op 'aanmelden'. Hierna verschijnt een nieuwe webpagina waar je een lijst met enkele persoonlijke gegevens moet invullen zoals jouw gewenste nickname, je wachtwoord, naam, geboortedatum en e-mail adres. Als je klaar bent, druk je op registreren en je bent lid.

Mixed Matches Mogelijkheden

Door profielen te bekijken en berichten te versturen komt men zeker de perfecte match tegen op deze website. Vanaf de opstart hebben zich ongeveer 50.000 personen ingeschreven op de site.Op deze site komen heel wat culturen bij elkaar. Maar, als je helemaal niet kijkt naar de kleur van een ander, en gewoon behoefte hebt aan een date, ben je hier terecht. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken of voor een betaald lidmaatschap kiezen van de site. Dan heb je keuze uit een zilveren - of een gouden lidmaatschap. Het verschil is, dat men met een gouden lidmaatschap gebruik kan maken van alle functionaliteiten van de site, zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen en gebruik maken van de Instant Messenger waarmee 1 op 1 gechat kan worden of via webcam kan praten.

Met een zilveren lidmaatschap kunnen gebruikers interesse tonen in andere leden middels het versturen van interesseberichten.

Mixed Matches Kosten

Aan het betaald lidmaatschap hangen prijskaartjes die bepaald worden afhankelijk van de duur van het contract. Voor het gouden lidmaatschap betalen gebruikers € 17,50 per maand. Na een maand wordt het automatisch beëindigd. Voor een life time lidmaatschap wordt € 47,50 betaald door de gebruikers van de site.


Mixedmatches Reviews

Bezoek Mixedmatches

Schrijf een review