SeekforSugar is een datingsite die als doel heeft om sugarbaby’s te koppelen met een sugardaddy. Je kunt er als welgestelde man (of vrouw) op zoek naar een jongere single die een meer vrijblijvend arrangement wil, waar voor beide partijen voordelen in zitten.


SeekforSugar Aanmelden


Het inschrijven op SeekforSugar is snel en makkelijk. Op de homepage vul je een e-mailadres in, kies je een wachtwoord en maak je een profielnaam. Kies dan of je een sugardaddy, sugarmommy, sugarbaby of sugarboy bent en naar wat voor matches je op zoek bent. Klik dan op de knop “Meld je gratis aan”. Na bevestiging via de mail, ben je lid van de website.


SeekforSugar Mogelijkheden


Via een zoekmachine op de site, kun je eenvoudig de leden in je buurt ontdekken die aan al je wensen voldoen. Je kunt bladeren door de beschikbare profielen, totdat je eentje vindt die aan je wensen voldoet. Vervolgens kun je een profiel aanklikken naar keus.
Op deze site kun je onder andere: gratis een profiel aanmaken, zoeken naar profielen op basis van taal, type date, lichamelijke kenmerken, opleiding en gewenste soort relatie, een vriendschapsverzoek versturen en chatten.
Sommige van deze functies zijn betaalde functies voor sugardaddy’s en sugarmommy’s, terwijl sugarboys en sugarbaby’s altijd gratis toegang hebben. Je kunt met een abonnement alle profielen bekijken, onbeperkt berichtjes versturen en live chatten via de website voor direct en discreet contact.


SeekforSugar Kosten


Zoals eerder vermeld worden de kosten volledig gedragen door de sugardaddy’s en niet voor de sugarbaby’s. Dat is ook wel logisch, want zij hebben het geld om anderen te ondersteunen. Als sugarbaby kun je dus gebruik maken van de site zonder kosten.
De kosten van een membership zien er als volgt uit:
•    Gold membership 1 maand € 49,-
•    Gold membership 3 maanden € 134,-
•    Gold membership 6 maanden € 239,-


Artikelen over Seekforsugar

Daten met een Sugar daddy in Nederland

Daten met een Sugar daddy in Nederland

Veel jonge vrouwen zijn op zoek naar hun prins op het witte paard. Sommigen daarvan zoeken daarbij nog een extra bonus, zoals een leuke reis naar Amerika, of een leuk bedrag op hun rekening. In onze huidige economie is het niet altijd zeker dat een goede opleiding ook voor een goede baan zorgt. Laat staan een leuk inkomen. Voor sommige meiden is het daarom leuker om een rijke sugardaddy te dat ... [...]

Seekforsugar Reviews

    Mooie dames

    Lekker snel en overzichtelijk. En ge-luk-kig eindelijk een site met alleen maar echte profielen!

    Sterke punten
    Echte profielen

Bezoek Seekforsugar

Schrijf je eigen review